Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Storslaget ljud i ett litet paket!

Beats by Dr. Dre Beats Tour™ 2.0 - Black

  Art.nr: 193684
  • Hög komfort
  • Inbyggd fjärrkontroll och mikrofon
  • Trasselfri sladd
  • 4 par öronkuddar medföljer
  • Fungerar med iOS, Andriod och Blackberry

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Perfekt passform

Den perfekta ljudupplevelsen kräver en perfekt passform. Att hörluren sitter bekvämt och stänger ute onödigt ljud som stör musikupplevelsen är viktigt för att man ska känna sig nöjd. Beats Tour har fått en ny design som har en perfekt passform, stänger ute störande ljud, håller en hög komfort även efter många timmars användning och nu följer det även med avtagbara vingar så att du kan anpassa hörluren perfekt efter dina öron.

Förbättrat ljud

Trots den minimala designen har nya Beats Tour ett nytt, bättre ljud. Du kommer att försvinna i musikens värld, drömma dig bort till livekonserter och verkligen känna basen slå i hela kroppen. Med ny, förbättrad teknik klarar Beats Tour av att spela ännu högre, utan förvrängning eller skrikigt ljud.

Trasselfri kabel, ett måste

Det spelar ingen roll hur försiktigt man lägger ifrån sig hörlurar med en rund, plastig kabel dem trasslar alltid ihop sig i fickan eller väskan. Beats Tour har inte bara fått en ny design när det kommer till passform och ljud, kabeln är nu platt och trasselfri. Perfekt när du snabbt vill plocka upp dina hörlurar och lyssna på musik.

Svara på samtal i farten

Växla enkelt mellan musik och samtal. Du behöver aldrig ta av dig dina Tour-lurar för att svara på samtal när det ringer. Hörlurarna och telefonen fungerar sömlöst tillsammans och för att svara på ett inkommande samtal trycker du bara en gång på knappen i mitten, för att spela upp musiken igen trycker du på samma knapp. Snabbt och smidigt.

Om du använder dig av en smartphone med iOS operativ kan du också göra många olika kortkommondon för att till exempel spola, byta spår eller höja och sänka volymen. Då behöver du inte ens ta upp din iPod eller iPhone ur fickan, du har full kontroll hela tiden.

Anpassa dina hörlurar för bästa komfort

I kartongen följer allt med som du behöver för att komma igång med dina hörlurar. Du får en snygg bärväska så du kan förvara dina hörlurar säkert när du inte använder dem, till exempel när du bär med dig dom i din väska. Det medföljer 4 par öronkuddar och 3 par vingar så att du kan anpassa hörluren till den perfekta storleken.

 

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Tour™ 2.0 - Black MH6V2ZM/A Perfekt passform Den perfekta ljudupplevelsen kräver en perfekt passform. Att hörluren sitter bekvämt och stänger ute onödigt ljud som stör musikupplevelsen är viktigt för att man ska känna sig nöjd. Beats Tour har fått en ny design som har en perfekt passform, stänger ute störande ljud, håller en hög komfort även efter många timmars användning och nu följer det även med avtagbara vingar så att du kan anpassa hörluren perfekt efter dina öron. Förbättrat ljud Trots den minimala designen har nya Beats Tour ett nytt, bättre ljud. Du kommer att försvinna i musikens värld, drömma dig bort till livekonserter och verkligen känna basen slå i hela kroppen. Med ny, förbättrad teknik klarar Beats Tour av att spela ännu högre, utan förvrängning eller skrikigt ljud. Trasselfri kabel, ett måste Det spelar ingen roll hur försiktigt man lägger ifrån sig hörlurar med en rund, plastig kabel dem trasslar alltid ihop sig i fickan eller väskan. Beats Tour har inte bara fått en ny design när det kommer till passform och ljud, kabeln är nu platt och trasselfri. Perfekt när du snabbt vill plocka upp dina hörlurar och lyssna på musik. Svara på samtal i farten Växla enkelt mellan musik och samtal. Du behöver aldrig ta av dig dina Tour-lurar för att svara på samtal när det ringer. Hörlurarna och telefonen fungerar sömlöst tillsammans och för att svara på ett inkommande samtal trycker du bara en gång på knappen i mitten, för att spela upp musiken igen trycker du på samma knapp. Snabbt och smidigt. Om du använder dig av en smartphone med iOS operativ kan du också göra många olika kortkommondon för att till exempel spola, byta spår eller höja och sänka volymen. Då behöver du inte ens ta upp din iPod eller iPhone ur fickan, du har full kontroll hela tiden. Anpassa dina hörlurar för bästa komfort I kartongen följer allt med som du behöver för att komma igång med dina hörlurar. Du får en snygg bärväska så du kan förvara dina hörlurar säkert när du inte använder dem, till exempel när du bär med dig dom i din väska. Det medföljer 4 par öronkuddar och 3 par vingar så att du kan anpassa hörluren till den perfekta storleken.   In-ear 899 SEK 899 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör & Förbrukning
  2. Ljud & Bild
  3. Hörlurar & Headset
  4. In-ear