Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiva In-ear-hörlurar från Marshall!

Marshall Minor - Black

  Art.nr: 163221
 • Patenterad EarClick-design
 • Högkvalitativ ljudåtergivning
 • Kontroll & mikrofon för mobilsamtal
 • Fyra olika silikonhöljen
 • Förstärkt, trasselfri sladd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • Henke77 2015-09-17

  Prisvärda lurar!

  Otroligt prisvärda lurar som sitter väldigt bra på plats.
  Borde kunna klassas som sporthörlurar, har sprungit med dem i flera månader nu och de har aldrig lossnat ur örat.
  Kanske inte det fylligaste ljudet eftersom att de inte sitter inne i örongången, men fullt tillräckligt och istället hör man omgivningen ganska bra.
  Har aldrig haft några problem med att sätta in dem i öronen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • EnMatte 2015-08-25

  Bästa hörlurarna jag testat!

  Förutom klämman, som är för liten, så är de fantastiskt bra! De första lurarna som verkligen sitter kvar i mina öron när jag är ute på promenad. Rekommenderas! Plus för att man inte behöver stoppa in de i öronen!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Teknikfreek 2015-05-28

  Bra ljud och bas!

  Mindre bra klämma för fäste i jacka. Annars en av de absolut bästa lurarna jag har haft!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Blixt64 2015-02-02

  Utmärkt som både hörlur och headset

  Jag sökte ett par bra hörlurar med mikrofon som passar iPhone. Dessa lurar fungerar utmärkt som headset, det går också bra att prata med andra när lurarna sitter i då de inte sitter helt tätt. Ljudet är riktigt bra, utmärkt bas.
  De måste liksom monteras in i örat lite grann så om man vill kunna ta av och på dom väldigt lätt kanske man ändå bör välja några andra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tompa36 2015-01-19

  Mycket bra!

  Kanonljud! Sitter perfekt i örat och ramlar inte ur när man tränar.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 1,25 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 115 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 3,5 mm neutral stereokontaktsadapter, fyra olika silikonhöljen(ett par sitter på lurarna)
Färg Svart

Produktbeskrivning

Marshall har sedan länge varit kända inom musikbranschen, bland annat för deras gitarrförstärkare, och nu kan man även tillhandahålla hörlurar från detta välkända märke. Njut av ett tungt ljud med vassa detaljer. Man kan tydligt se att Marshall har spetsat till varenda detalj till sitt yttersta, och det samma gäller ljudet. Upplev en alldeles enastående ljudåtergivning med Marshall Minor.

Hörlurarnas öronsnäckor har en patenterad design, EarClick, som gör att de sitter som gjutna i dina öron. Med de fyra olika silikonhöljena som medföljer kan du enkelt hitta den storleken som passar just dina öron perfekt. Marshall Minor har utrustats med en kombinerad kontroll och mikrofon för hantering av mobilsamtal och musikuppspelning på ett mycket smidigt vis, och sladden har inte bara förstärkts utan den är även mycket svår att trassla ihop. Ihoptrasslade kablar är vanligtvis ett återkommade problem med vanliga hörlurar, men med Marshall Minor slipper du detta och förlänger således även livslängden på hörlurarna.

Med en guldpläterad kontakt får man en anslutning av högre kvalitet, och hörlurarnas 3,5 mm's stereokontakt är gjord för att framförallt passa mobiltelefoner och moderna mediaspelare, men med den medföljande, neutrala 3,5 mm's stereo-kontakt-adaptern kan man även ansluta till icke-kompatibla mobiler, datorer och äldre musikspelare. På kabeln sitter även ett klips-fäste för att man ska kunna fästa kabeln och undvika att den åker fram och tillbaka eller fastnar i något.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Marshall Mode - Black
(2 st)
 • Grym ljudbild
 • Perfekt passform
 • 4 olika storlekar av öronproppar

349:-

Marshall Marshall Minor - Black 109862 Marshall har sedan länge varit kända inom musikbranschen, bland annat för deras gitarrförstärkare, och nu kan man även tillhandahålla hörlurar från detta välkända märke. Njut av ett tungt ljud med vassa detaljer. Man kan tydligt se att Marshall har spetsat till varenda detalj till sitt yttersta, och det samma gäller ljudet. Upplev en alldeles enastående ljudåtergivning med Marshall Minor.Hörlurarnas öronsnäckor har en patenterad design, EarClick, som gör att de sitter som gjutna i dina öron. Med de fyra olika silikonhöljena som medföljer kan du enkelt hitta den storleken som passar just dina öron perfekt. Marshall Minor har utrustats med en kombinerad kontroll och mikrofon för hantering av mobilsamtal och musikuppspelning på ett mycket smidigt vis, och sladden har inte bara förstärkts utan den är även mycket svår att trassla ihop. Ihoptrasslade kablar är vanligtvis ett återkommade problem med vanliga hörlurar, men med Marshall Minor slipper du detta och förlänger således även livslängden på hörlurarna.Med en guldpläterad kontakt får man en anslutning av högre kvalitet, och hörlurarnas 3,5 mm's stereokontakt är gjord för att framförallt passa mobiltelefoner och moderna mediaspelare, men med den medföljande, neutrala 3,5 mm's stereo-kontakt-adaptern kan man även ansluta till icke-kompatibla mobiler, datorer och äldre musikspelare. På kabeln sitter även ett klips-fäste för att man ska kunna fästa kabeln och undvika att den åker fram och tillbaka eller fastnar i något. In-ear 4,2 12 379 SEK 379 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Ljud & Bild
 3. Hörlurar & Headset
 4. In-ear