Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväm on-ear hörlur med tvättbara delar

Urbanears Humlan - Black

  Art.nr: 199097
  • Tvättbara delar, tvättpåse medföljer
  • Dela med dig av musiken med ZoundPlug
  • Mikrofon för mobilsamtal
  • Fjärrkontroll för musikuppspelning
  • Bra komfort och ljudkvalitet

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Läcker on-ear hörlur med genomtänkt design

Humlan är ett helt nytt koncept från Urbanears. Precis som din favorit t-shirt, kan Humlans huvudband och öronkuddar tas bort och kastas in med tvätten, tvättpåse medföljer. Eftersom Humlan tillhör Urbanears familjen, kommer dom också med en del praktiska funktioner som Zound Plug för enkel musikdelning, samt en mikrofon och fjärrkontroll för att svara på samtal och styra musiken.

Ren och fräsch ljudupplevelse

Humlan är världens första hörlur med tvättbara delar. Huvudbandet och öronkuddarna är avtagbara och kan kastas med in i din tvätt så att du alltid håller dina hörlurar rena och fräscha, precis som ljudupplevelsen. Humlan passar lika bra till träningspasset på gymmet som en snygg accessoar på stan.

Dela musiken med en kompis

Urbanears har satt in en riktigt fiffig funktion i Humlan - ZoundPlug! Det är en extra audio line-out under hörlurskåpan som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. ZoundPlug återfinns även på Plattan och Zinken, en uppskattad funktion som gör Urbanears till det där lilla extra.

Svara på samtal i farten

Precis som alla hörlurar från Urbanears så har även Humlan utrustatas med mikrofon och fjärrkontroll så att du kan svara på samtal och kontrollera din musik. Mikrofonen och fjärrkontrollen fungerar utmärkt med din iPhone, iPod, iPad, HTC och Blackberry. Humlans 3,5mm-kontakt är dessutom vinklad så risken att den bryts när man har telefonen i fickan är minimal.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Urbanears Urbanears Humlan - Black 119925/121838 Läcker on-ear hörlur med genomtänkt designHumlan är ett helt nytt koncept från Urbanears. Precis som din favorit t-shirt, kan Humlans huvudband och öronkuddar tas bort och kastas in med tvätten, tvättpåse medföljer. Eftersom Humlan tillhör Urbanears familjen, kommer dom också med en del praktiska funktioner som Zound Plug för enkel musikdelning, samt en mikrofon och fjärrkontroll för att svara på samtal och styra musiken.Ren och fräsch ljudupplevelseHumlan är världens första hörlur med tvättbara delar. Huvudbandet och öronkuddarna är avtagbara och kan kastas med in i din tvätt så att du alltid håller dina hörlurar rena och fräscha, precis som ljudupplevelsen. Humlan passar lika bra till träningspasset på gymmet som en snygg accessoar på stan.Dela musiken med en kompisUrbanears har satt in en riktigt fiffig funktion i Humlan - ZoundPlug! Det är en extra audio line-out under hörlurskåpan som gör det möjligt för någon annan att plugga in sina hörlurar och lyssna på det du lyssnar på. ZoundPlug återfinns även på Plattan och Zinken, en uppskattad funktion som gör Urbanears till det där lilla extra.Svara på samtal i fartenPrecis som alla hörlurar från Urbanears så har även Humlan utrustatas med mikrofon och fjärrkontroll så att du kan svara på samtal och kontrollera din musik. Mikrofonen och fjärrkontrollen fungerar utmärkt med din iPhone, iPod, iPad, HTC och Blackberry. Humlans 3,5mm-kontakt är dessutom vinklad så risken att den bryts när man har telefonen i fickan är minimal. On-ear 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör & Förbrukning
  2. Ljud & Bild
  3. Hörlurar & Headset
  4. On-ear