Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-headset med lysande ljud samt FM-radio

Sony SBH-50 Black

  Art.nr: 191704
 • Stereoheadset
 • Klart och rent ljud
 • FM-radio
 • Reducerar bakgrundsbrus
 • Display

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(15 st)

 • SKIBBE 2015-04-12

  Otroligt prisvärd

  Det var dags att uppgradera min trotjänare mw600 och efter lite sökande landade det på sbh-50. I samma storlek, svart och display. Enda negativa är att den på pappret har någon timme mindre speltid.

  Men otroligt nöjd med byggkvalite och även ljud (det är ju inga high-end) och bluetooth är väl inte att rekomendera för en finlyssnare men jag kan inte klaga, lagom bas, inget jobbigt Beats untz utan det är mycket detaljer som jag uppskattar för musik och även poddar med fokus på dialoger.

  Det finns lite special funktioner som att visa meddelande i displayen och någon talkback funktion men mer än att det fungerar kan jag inte säga då det kändes osmidigt de lilla jag prövade innan jag valde att inaktivera dem igen ;-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gadget11 2015-03-18

  SBH-50 och Nokia 830

  Den första fick jag byta då den tappade kontakten med telefonen hela tiden. Den nya funkar dock bra.
  Använder SBH-50 till en Windows Phone (Nokia 830)
  Den funkar perfekt för mitt ändamål (radio och telefon), men har inte lyckats få in musiklyssnande från telefonen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Deejay 2014-11-11
  Topp 250 skribent

  Mkt bra headset

  Jag har haft många blåtandsset under åren och de absolut bästa kommer både från Sony och Ericsson, jag hade tidigare MW1 och senare även MW600, men tyvärr dör batteri med tiden. Jag älskade verkligen de headseten och har inte upplevt några problem med vare sig Android eller IOS enheter som andra tydligen har haft.

  Nåväl, har köpt på mig ett flertal SBH-50 och SBH-20 utifall att de försvinner från marknaden.

  Ljudet är absolut inget att klaga på och samtal hörs skarpt och klart så även på motsatta sidan.

  Driftstiden ligger runt 7-8 timmar på ett nytt headset, och jag tycker väl kanske att kvaliteten är lite si och sådär. oerhört plastigt jämfört med MW1 och MW600.
  det är dessutom större och har jämförbar drifttid, vilket är lite underligt.

  Det är smidigt att koppla upp mot olika telefoner och har man NFC går allt i ett nafs. Det är stabilt och tappar inte mottagningen om man inte vandrar iväg allt för långt. 10-15m är max dock.

  Hörlurarna vilka följer med har både bra kvalitet och ljud, dock är det "inear" d,v,s pluggar, så personer med små öron kan ha ett problem att få dem att passa.

  Jag hade gärna sett att fästet (Klämman) hade varit utav bättre kvalitet, något likt det som finns på SBH 20

  Annars en mkt bra produkt!

  Eller
  Avbryt
 • Bussmange 2014-09-25

  Lite för stor men väldigt bra!

  Efter att ha använd SonyEricssons MW600 i några år köpte jag denna produkt. Den har bättre placerade knappar bla. Tex så är svarsknappen betydligt störrre och lättare att nå. Volymreglaget är bättre än på MW600. Men den är tyvärr lite för stor och tung.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • PeterE 2014-07-09
  Topp 10 skribent

  Genomtänkt produkt, men....

  Ergonomin utmärkt. Knappar sitter rätt. Klämman funkar bra. Mycket lätt att använda och förstå funktioner. Provade dessa i 2 dygn och den tappade inte signalen en enda gång, vare sig ute eller inne. Men ljudet i medföljande pluppar är en ren katastrof. Provade alla eq-inställningar som fanns, men fick det aldrig att låta acceptabelt. Visst kan man byta till andra, men dels blir sladden längre, och dels tycker jag som konsument att hela konceptet faller. Synd på en annars genomtänkt produkt. Lämnade tillbaka.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • I många fall måste man plocka fram mobilen och välja att ansluta därifrån. Frågan är: Ansluter denna automatiskt när den slås på, så man slipper plocka fram mobilen?

  Nattesse 2014-01-27
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja det gör den.

   Akita 2014-02-14
  • Ja, i normala fall gör den det, om det är inom räckvidden.

   johanneson 2014-03-05
  • Är blåtanden påslagen på telefonen eller den enhet som du använt senast. så kopplar SBH-50 automatiskt då du slår på headsetet,

   Deejay 2014-11-11

Produktbeskrivning

Sony SBH-50 är ett nytt bluetooth-headset som ger dig möjligheten att uppleva din musik i mycket hög kvalitet. Basen är djup och diskaten hörs rent och klart. När du ringer och svarar på samtal kommer deras röster att höras tydligt och givetvis kommer din röst att höras lika tydligt i andra ändan. Bakgrundsbruset reduceras till ett minimum så det inte ska bli störigt om du till exempel åker tåg eller befinner dig i en annan bullrig miljö.

Med den inbyggda FM-radion kan du njuta av underhållning i realtid medan du är ute på språng utan att göra slut på telefonens batteri. Headsetet är även utrustad med Volymkontroll samt NFC.

Med Sony SBH-50 slipper du slösa på din telefons batteri och du har alltid två händer fria, allt detta trådlöst.

Driftstid (upp till) 8 tim

Standbytid (upp till) 400 tim

Sony Sony SBH-50 Black 1271-2858 Sony SBH-50 är ett nytt bluetooth-headset som ger dig möjligheten att uppleva din musik i mycket hög kvalitet. Basen är djup och diskaten hörs rent och klart. När du ringer och svarar på samtal kommer deras röster att höras tydligt och givetvis kommer din röst att höras lika tydligt i andra ändan. Bakgrundsbruset reduceras till ett minimum så det inte ska bli störigt om du till exempel åker tåg eller befinner dig i en annan bullrig miljö.Med den inbyggda FM-radion kan du njuta av underhållning i realtid medan du är ute på språng utan att göra slut på telefonens batteri. Headsetet är även utrustad med Volymkontroll samt NFC.Med Sony SBH-50 slipper du slösa på din telefons batteri och du har alltid två händer fria, allt detta trådlöst.Driftstid (upp till) 8 timStandbytid (upp till) 400 tim Headset & Handsfree 3,9 15 439 SEK 439 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Telefon & GPS
 3. Headset & Handsfree