Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Regn- och svettsäkra sporthörlurar med Bluetooth

JayBird Freedom Sprint Midnight Black

  Art.nr: 189924
 • Trådlösa med Bluetooth
 • Välj mellan öronkrokar eller öronvingar
 • 4,5 timmars batteritid
 • Mikrofon och musikstyrning
 • Livstidsgaranti mot svettskador

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(13 st)

 • DotterMedIPad 2015-12-04

  Den passade inte mina öron

  Den passade inte mina öron, men det verkade vara bra kvalité, många alternativ och schysst fodral

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Earbay 2015-06-24

  Jag är nöjd

  Jag har nu använt hörlurarna i en månad ungefär. De sitter bra när jag springer, cyklar, styrketränar eller sitter på bussen. Ljudet är helt okej, jag lyssnar på både poddar/ljudböcker och spotify, och det funkar väl. Den svaghet jag upplevt är att det ibland "knastrar" i ljudet då jag har mobilen (Galaxy S5) på ryggen när jag springer. Men inte mer än vad jag kan acceptera.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Hypocrisy 2015-05-07

  Toppbetyg

  I ärlighetens namn, ofta att det där funkar! Så har jag tänkt länge innan jag chansköpte dessa lurar. Man har läst ris och ros om lurar med "vingar" för att sitta på plats. Mina gamla utan "vingar" åker ut efter bara någon minut efter jag påbörjat min springtur och jag blir så jävla less. Jag måste säga att det här är det bästa jag köpt på länge, de flyttar inte på sig en millimeter när man vikt in "vingarna" hur mycket svettig man än blir. Så de här får toppbetyg av mig och jag rekommenderar de verkligen. Visst, ska man leta något som är mindre bra är det väl ljudet, men för min del spelar det ingen större roll då det viktigaste är att jag hittat ett par lurar som sitter kvar i öronen då jag springer och svettas.
  Jag måste tacka han på chatten här på netonnet som rekommenderade mig dessa lurar, tusen tack!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Benji 2014-06-04

  Mycket bra

  Om man väljer rätt storlek på öronproppar och vingar får man förvånansvärt bra ljud. Man kan sätta dem på ett bra sätt och sedan ligger de kvar i den positionen.

  Står att man måste ha mobilen i höger ficka men vänster funkar fint för mig. Bluetooth kontakten fungerar för övrigt bra. Lätt att ansluta också, den verkar komma ihåg min mobil så när man sätter på hörlurarna ansluter den automatiskt (om mobilen har bluetooth på).

  Batteritiden verkar stämma.

  +Bra ljud
  +Ramlar inte ur

  -Dyra

  Nöjd hittills!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • RunningMan 2014-05-10

  Utmärkta lurar för sport UTAN trassel med kablar!!

  JayBird Freedom Sprint - trådlöst headset som fungerar utmärkt vid löpning. Har använt dem ca 10 ggr och de har Bra ljud och är sitter utmärkt på mina öron. De finns 3 olika sätt att fästa på örat, vanlig traditionell propp eller med clips i örat eller bygel runt örat. Jag har nyttjat den senare som sitter fast ordenligt så man slipper en massa stök med att lurarna lossnar, trots tuff löpning/intervaller i hög fart och med mycket rörelse.
  Ljudet är bra trots att det går via trådlöst (Blåtand) och sitter bra i örat på mig som svettas massor :-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, in-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 117 dB
Impedans 32 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Kabellängd 0,50 meter
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.0
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Lithium Polymer
Batterikapacitet 100 mAh
Batteritid 4,50 timmar
Standbytid 100 timmar
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 2 timmar
Dimensioner
Vikt 10 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 3 olika storlekar på öronproppar, 3 olika storlekar på öronvingar, 3 par öronkrokar, 2 kabelklämmor, usb-kabel samt bärväska.
Färg Svart

Produktbeskrivning

JayBird Freedom Sprint

Träning och musik går hand i hand. Med Freedom Sprint kan du träna fullt ut med din favoritmusik i öronen utan att behöva störas av sladdar då de är trådlösa och musiken strömmas via Bluetooth.

Hörlurarna har mikrofon och fjärrkontroll på ena hörlurshuset så du kan ta emot telefonsamtal samt styra din musik.

Patenterat SecureFit

Freedom Sprint är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig. Med Freedom Sprint får du inte bara tre olika storlekar på öronproppar för att hitta rätt storlek för dina öron, du har även två olika valmöjligheter på hur du vill att lurarna ska sitta i örat.
Med öronkrokar - välj mellan tre olika clips som du hakar runt bakom örat för att få lurarna att sitta på plats.
Öronvingar - det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar.
Självklart kan du även bära lurarna traditionellt utan någon av ovanstående extratillbehör också.

Regn- och svettsäker

Var inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Freedom Sprint. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. Freedom Sprint försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.

Batteri och laddning

Trots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till ungefär 4,5 timmar med musik (variarar beroende på användning) på en enda laddning. Standby-tid är upp till 100 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på ungefär 2 timmar.

Medföljande tillbehör

- Transportfodral
- 3 par öronproppar i olika storlekar
- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek
- 3 par öronkrokar
- USB-kabel (micro) för laddning, 25 cm
- Manual

Titta även på

JBL Reflect Mini BT - Black
(7 st)
 • Svettsäker IPX4-design
 • Treknappskontroll och mikrofon
 • Optimal synlighet i mörker

990:-

JayBird JayBird Freedom Sprint Midnight Black JF4MBL JayBird Freedom SprintTräning och musik går hand i hand. Med Freedom Sprint kan du träna fullt ut med din favoritmusik i öronen utan att behöva störas av sladdar då de är trådlösa och musiken strömmas via Bluetooth.Hörlurarna har mikrofon och fjärrkontroll på ena hörlurshuset så du kan ta emot telefonsamtal samt styra din musik.Patenterat SecureFitFreedom Sprint är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig. Med Freedom Sprint får du inte bara tre olika storlekar på öronproppar för att hitta rätt storlek för dina öron, du har även två olika valmöjligheter på hur du vill att lurarna ska sitta i örat.Med öronkrokar - välj mellan tre olika clips som du hakar runt bakom örat för att få lurarna att sitta på plats.Öronvingar - det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar.Självklart kan du även bära lurarna traditionellt utan någon av ovanstående extratillbehör också.Regn- och svettsäkerVar inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Freedom Sprint. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. Freedom Sprint försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.Batteri och laddningTrots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till ungefär 4,5 timmar med musik (variarar beroende på användning) på en enda laddning. Standby-tid är upp till 100 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på ungefär 2 timmar.Medföljande tillbehör- Transportfodral- 3 par öronproppar i olika storlekar- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek- 3 par öronkrokar- USB-kabel (micro) för laddning, 25 cm- Manual Trådlösa headset 4,4 13 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Telefon & GPS
 3. Headset & Handsfree
 4. Trådlösa headset