Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Regn- och svettsäkra sporthörlurar med Bluetooth

JayBird Freedom Sprint Midnight Black

  Art.nr: 189924
 • Trådlösa med Bluetooth
 • Välj mellan öronkrokar eller öronvingar
 • 4,5 timmars batteritid
 • Mikrofon och musikstyrning
 • Livstidsgaranti mot svettskador

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JayBird Freedom Sprint

Träning och musik går hand i hand. Med Freedom Sprint kan du träna fullt ut med din favoritmusik i öronen utan att behöva störas av sladdar då de är trådlösa och musiken strömmas via Bluetooth.

Hörlurarna har mikrofon och fjärrkontroll på ena hörlurshuset så du kan ta emot telefonsamtal samt styra din musik.

Patenterat SecureFit

Freedom Sprint är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig. Med Freedom Sprint får du inte bara tre olika storlekar på öronproppar för att hitta rätt storlek för dina öron, du har även två olika valmöjligheter på hur du vill att lurarna ska sitta i örat.
Med öronkrokar - välj mellan tre olika clips som du hakar runt bakom örat för att få lurarna att sitta på plats.
Öronvingar - det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar.
Självklart kan du även bära lurarna traditionellt utan någon av ovanstående extratillbehör också.

Regn- och svettsäker

Var inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Freedom Sprint. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. Freedom Sprint försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.

Batteri och laddning

Trots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till ungefär 4,5 timmar med musik (variarar beroende på användning) på en enda laddning. Standby-tid är upp till 100 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på ungefär 2 timmar.

Medföljande tillbehör

- Transportfodral
- 3 par öronproppar i olika storlekar
- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek
- 3 par öronkrokar
- USB-kabel (micro) för laddning, 25 cm
- Manual

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(33 st)
 • Svettsäker IPX4-design
 • Treknappskontroll och mikrofon
 • Optimal synlighet i mörker

990:-

JayBird JayBird Freedom Sprint Midnight Black JF4MBL JayBird Freedom SprintTräning och musik går hand i hand. Med Freedom Sprint kan du träna fullt ut med din favoritmusik i öronen utan att behöva störas av sladdar då de är trådlösa och musiken strömmas via Bluetooth.Hörlurarna har mikrofon och fjärrkontroll på ena hörlurshuset så du kan ta emot telefonsamtal samt styra din musik.Patenterat SecureFitFreedom Sprint är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig. Med Freedom Sprint får du inte bara tre olika storlekar på öronproppar för att hitta rätt storlek för dina öron, du har även två olika valmöjligheter på hur du vill att lurarna ska sitta i örat.Med öronkrokar - välj mellan tre olika clips som du hakar runt bakom örat för att få lurarna att sitta på plats.Öronvingar - det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar.Självklart kan du även bära lurarna traditionellt utan någon av ovanstående extratillbehör också.Regn- och svettsäkerVar inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Freedom Sprint. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. Freedom Sprint försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.Batteri och laddningTrots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till ungefär 4,5 timmar med musik (variarar beroende på användning) på en enda laddning. Standby-tid är upp till 100 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på ungefär 2 timmar.Medföljande tillbehör- Transportfodral- 3 par öronproppar i olika storlekar- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek- 3 par öronkrokar- USB-kabel (micro) för laddning, 25 cm- Manual Trådlösa headset 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Telefon & GPS
 3. Headset & Handsfree
 4. Trådlösa headset