Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Regn- och svettsäkra sporthörlurar med Bluetooth

JayBird Freedom Sprint Storm White

  Art.nr: 192281
 • Trådlösa med Bluetooth
 • Välj mellan öronkrokar eller öronvingar
 • 4,5 timmars batteritid
 • Mikrofon och musikstyrning
 • Livstidsgaranti mot svettskador

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • beppe11 2015-03-10

  grymt ljud för prislappen!

  Hur nöjd som helst med dessa lurar! Sitter perfekt i öronen och rör sig inte ett dugg när jag springer! Ljudet är bra och jag märker inte att jag har dom på mig! Det som drar ner betyget är att jag först fick ett par lurar som inte fungerade. Fick bara ljud i ena snäckan. Men snabbt ordnat att byta!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Variosod 2014-11-05

  Dålig räckvidd

  Denna produkt blev oanvändbar för mig. Cyklar mycket, och har min telefon i en ficka på ryggen. När jag då vred på huvudet så att Bluetooth-sändaren (som sitter i höger hörlur) bort från den sida där telefonen sitter så tappar hörlurarna kontakten med telefonen. Väldigt ofta! Hörlurarna klarar inte av att sända signalerna genom min kropp.

  Jag tror den effekten är det som den första recensenten kallade "buffrar".

  Jag gav bort mina och köpte Jaybird BlueBuds X i stället. Dyrare: ja. Fungerar: Ja.

  Eller
  Avbryt
 • Kajp 2014-07-02

  Trådlös

  Jag blev lite besviken på hur Stora dessa hörlurar är, trodde ej att de skulle vara så pass och sticka ut från öronen som de gör.
  Har även hakat upp mig lite på att kabeln är lite för lång men jag är väl kanske liten.

  Ljudet är bra, nöjd!
  Kvalitén är bra utav de lilla jag använt den.
  De sitter kvar i öronen trots man är svettig, dock bara hunnit testa en modell utav alla varienter man fått med i kartongen.

  Önskade att tiden räckte längre på batteriet, hinner träna 2ggr sen måste jag ladda den.

  Under uppspelning så kan hörlurarna även "buffra" lite. Anser ej att de är för långt ifrån mobilen för den brukar ligga en meter ifrån.
  Eller om man har mobilen i jackan och är ute och går har der buffrat någon gång med. Lite irriterande men den "återhämtar" sig ganska fort.

  Annars är jag nöjd med mitt köp!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, in-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 117 dB
Impedans 32 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Kabellängd 0,50 meter
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.0
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Lithium Polymer
Batterikapacitet 100 mAh
Batteritid 4,50 timmar
Standbytid 100 timmar
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 2 timmar
Dimensioner
Vikt 10 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 3 olika storlekar på öronproppar, 3 olika storlekar på öronvingar, 3 par öronkrokar, 2 kabelklämmor, usb-kabel samt bärväska.
Färg Svart

Produktbeskrivning

JayBird Freedom Sprint Storm White

Träning och musik går hand i hand. Med Freedom Sprint kan du träna fullt ut med din favoritmusik i öronen utan att behöva störas av sladdar då de är trådlösa och musiken strömmas via Bluetooth.

Hörlurarna har mikrofon och fjärrkontroll på ena hörlurshuset så du kan ta emot telefonsamtal samt styra din musik.

Patenterat SecureFit

Freedom Sprint är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig. Med Freedom Sprint får du inte bara tre olika storlekar på öronproppar för att hitta rätt storlek för dina öron, du har även två olika valmöjligheter på hur du vill att lurarna ska sitta i örat.
Med öronkrokar - välj mellan tre olika clips som du hakar runt bakom örat för att få lurarna att sitta på plats.
Öronvingar - det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar.
Självklart kan du även bära lurarna traditionellt utan någon av ovanstående extratillbehör också.

Regn- och svettsäker

Var inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Freedom Sprint. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. Freedom Sprint försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.

Batteri och laddning

Trots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till ungefär 4,5 timmar med musik (variarar beroende på användning) på en enda laddning. Standby-tid är upp till 100 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på ungefär 2 timmar.

Medföljande tillbehör

- Transportfodral
- 3 par öronproppar i olika storlekar
- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek
- 3 par öronkrokar
- USB-kabel (micro) för laddning, 25 cm
- Manual

Titta även på

JBL Reflect Mini BT - Black
(6 st)
 • Svettsäker IPX4-design
 • Treknappskontroll och mikrofon
 • Optimal synlighet i mörker

990:-

JayBird JayBird Freedom Sprint Storm White JF4SW JayBird Freedom Sprint Storm WhiteTräning och musik går hand i hand. Med Freedom Sprint kan du träna fullt ut med din favoritmusik i öronen utan att behöva störas av sladdar då de är trådlösa och musiken strömmas via Bluetooth.Hörlurarna har mikrofon och fjärrkontroll på ena hörlurshuset så du kan ta emot telefonsamtal samt styra din musik.Patenterat SecureFitFreedom Sprint är redo för i stort sett vilken sorts träning som helst. Det sista du vill ha när du tränar är hörlurar som inte sitter kvar när du rör på dig. Med Freedom Sprint får du inte bara tre olika storlekar på öronproppar för att hitta rätt storlek för dina öron, du har även två olika valmöjligheter på hur du vill att lurarna ska sitta i örat.Med öronkrokar - välj mellan tre olika clips som du hakar runt bakom örat för att få lurarna att sitta på plats.Öronvingar - det medföljer tre olika par vingar som gör att du "låser fast" hörlurarna i örat så de säkert sitter kvar.Självklart kan du även bära lurarna traditionellt utan någon av ovanstående extratillbehör också.Regn- och svettsäkerVar inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Freedom Sprint. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. Freedom Sprint försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.Batteri och laddningTrots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till ungefär 4,5 timmar med musik (variarar beroende på användning) på en enda laddning. Standby-tid är upp till 100 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på ungefär 2 timmar.Medföljande tillbehör- Transportfodral- 3 par öronproppar i olika storlekar- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek- 3 par öronkrokar- USB-kabel (micro) för laddning, 25 cm- Manual Trådlösa headset 3,3 3 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Telefon & GPS
 3. Headset & Handsfree
 4. Trådlösa headset