Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tidlösa, moderna Bluetooth-lurar med kanonljud

Sennheiser Momentum Wireless M2 - Black

  Art.nr: 216458
  • Strömma musik trådlöst via Bluetooth
  • Enkel att parkoppla med NFC
  • Bekväm passform
  • Kanonljud
  • Fungerar med kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med en fascination för exakt och detaljerat ljud har Sennheiser tagit fram den nya generationen av Momentum. Hörlurar som älskar högkvalitativ uppspelning och klarar av skaka liv i varje ton.Med noggrant utvalda komponenter - som borstat, rostfritt stål och finaste läder för en perfekt och hållbar finish, som också ser snyggt ut, är Momentum en perfekt hörlur.

Ljud & Bild rekommenderar

"Elegant komfort, gedigen byggkvalitet och bra balans mellan ljudkvalitet och brusreducering. Bland de bästa lurarna att ha med sig på resa, på kontoret eller bara för lugn avkoppling"

Läs hela testet här

Strömma musiken trådlöst

Momentum Wireless gör det enkelt att ansluta mobiltelefoner eller surfplattor via Bluetooth. Antingen väljer du den smarta NFC-tekniken och ansluter genom att bara hålla telefonen eller surfplattan nära hörlurskåpan eller så ansluter du manuellt via enhetens inställningar. Oavsett tillvägagång får du ett kristallklart ljud utan krångel med kabel.

Om du vill lyssna på en enhet som inte använder sig av Bluetooth, till exempel en receiver, så finns fortfarande möjligheten att ansluta med en hederlig kabel som medföljer i förpackningen.

Ljudbild med perfekt återgivning

NoiseGard hjälper till att dämpa ljudet utifrån med fyra mikrofoner. Med ett dämpat bakgrundsljud och apt-X-codec får du ett grymt levanade ljud när du lyssnar på musik trådlöst. Med en väldigt neutral ljudbild passar hörlurarna perfekt till alla musikgenrer, från klassiskt till modernt elektronisk. Allra bäst blir det om du själv finjusterar equalizern för just din smak.

Tidlös design

Kärlek till detaljer är något som utmärker designen i Sennheiser Momentum. Med reglage tillverkade i rostfritt stål och supermjukt Alcantara-material som andas sitter hörlurarna perfekt på huvudet. Nydesignade öronkuddar ser till att passformen inte klämmer eller blir obehaglig efter långvarig användning. Du kommer älska att bära hörlurarna överallt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

216458 Sennheiser Sennheiser Momentum Wireless M2 - Black 506250 Med en fascination för exakt och detaljerat ljud har Sennheiser tagit fram den nya generationen av Momentum. Hörlurar som älskar högkvalitativ uppspelning och klarar av skaka liv i varje ton.Med noggrant utvalda komponenter - som borstat, rostfritt stål och finaste läder för en perfekt och hållbar finish, som också ser snyggt ut, är Momentum en perfekt hörlur. Ljud & Bild rekommenderar "Elegant komfort, gedigen byggkvalitet och bra balans mellan ljudkvalitet och brusreducering. Bland de bästa lurarna att ha med sig på resa, på kontoret eller bara för lugn avkoppling"Läs hela testet här *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Strömma musiken trådlöst Momentum Wireless gör det enkelt att ansluta mobiltelefoner eller surfplattor via Bluetooth. Antingen väljer du den smarta NFC-tekniken och ansluter genom att bara hålla telefonen eller surfplattan nära hörlurskåpan eller så ansluter du manuellt via enhetens inställningar. Oavsett tillvägagång får du ett kristallklart ljud utan krångel med kabel. Om du vill lyssna på en enhet som inte använder sig av Bluetooth, till exempel en receiver, så finns fortfarande möjligheten att ansluta med en hederlig kabel som medföljer i förpackningen. Ljudbild med perfekt återgivning NoiseGard hjälper till att dämpa ljudet utifrån med fyra mikrofoner. Med ett dämpat bakgrundsljud och apt-X-codec får du ett grymt levanade ljud när du lyssnar på musik trådlöst. Med en väldigt neutral ljudbild passar hörlurarna perfekt till alla musikgenrer, från klassiskt till modernt elektronisk. Allra bäst blir det om du själv finjusterar equalizern för just din smak. Tidlös design Kärlek till detaljer är något som utmärker designen i Sennheiser Momentum. Med reglage tillverkade i rostfritt stål och supermjukt Alcantara-material som andas sitter hörlurarna perfekt på huvudet. Nydesignade öronkuddar ser till att passformen inte klämmer eller blir obehaglig efter långvarig användning. Du kommer älska att bära hörlurarna överallt. Over-ear 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Hörlurar & Headset
  4. Over-ear