Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bluetooth-headset med touchpanel!

Xqisit LZ380 - Black

  Art.nr: 186759
 • Bluetooth 2.1 + EDR
 • Touchpanel på öronkåpan
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Kan användas med kabel
 • Högblank finish

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Marcus2 2015-07-06

  Irriterande blinkande

  Helt ok ljud. Fungerar acceptabelt att använda som headset för samtal. Dock så gick den delen där man böjer in lurarna sönder på ena sidan redan efter någon vecka, relativt oprovocerat. Det går ju tejpa eller motsvarande, även om det är väldigt irriterande. Det som dock är värre (faktiskt) är att den ska hålla på och blinka blått från av/på knappen med jämna mellanrum. Om man ligger i ett mörkt rum i sängen och kollar på en film på telefonen (t.ex medan man lägger ett barn...) så stör det rätt mycket. Hade jag känt till detta hade jag inte köpt dessa lurar.

  Eller
  Avbryt
 • billis78 2014-06-22

  Mer än man betalar

  Jag var tveksam till en början p.g.a. märket och priset. Oftast får man det man betalar för men här får man mer. Riktigt sköna i passformen, ljudet klart godkänt. Lite minus för batteritiden.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Biscuit 2013-11-04

  Otroligt nöjd

  Efter jag läst de två andra recensionerna var jag lite skeptisk när jag skulle köpa dom. När jag däremot testat dom vände mina tankar om dem. Underbart (!) ljud och lång räckvidd (så länge det inte är för många väggar i vägen).
  Det enda (lilla) negativa jag kan hitta på dem är touchpanelen på sidan. Den funkar men är lite trög bara men det går ju att byta låt/ändra volym på mobilen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • KrisGBG 2013-06-18

  Bra ljud men brister finns

  Är riktigt nöjd med ljudet. Hade Jabra Halo 2 innan men ville ha hel-täckande lurar.

  - Det absolut mest irriterande (och som ev hindrar mig att köpa liknande igen) är aviseringsljudet vid ihop/isär koppling bluetooth+vid samtal - man blir mer eller mindre döv. Måste ta av lurarna innan man kopplar ifrån Bluetooth.
  - Touch kontrollen är ganska buggig, svår att få till rätt
  - Mikrofonen, i princip alla har svårt att höra vad jag säger vid telefonsamtal
  + Byggkvalitén känns bra, gedigen liten sak
  + Ljudet som sagt
  + Batteriet, klarar lätt 10h innan laddning
  + Snygga

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Seth 2013-06-09

  Överlägset med BT

  Köpte dessa lurar för att testa BT innan jag köpte ett par dyrare samt att jag tänkte ha dom som slit o släng(biltvätt, snickring mm), Var väldigt orolig för ljudet och när jag satt på mig dom första gången måste jag säga att min första tanke var "bara att skicka tillbaks". Men när man gett dom lite tid att anpassa sig runt mina öron vart ljudet så mycket bättre!! Man måste låta formkuddarna anpassa sig!.
  Nu är inte ljudet fantastiskt: lite burkigt, tappar i alla ytterlägen men men fy fa. vad grymt det är att slippa sladden!! BT funkar riktigt bra(ca 10m inomhus) och vad gör det att ha iphonen, Ipoden i fickan bara man slipper sladden. Lurarna sitter riktigt bra efter ca 1veckas konstant användning(klart att det blir lite varmt runt öronen på sommaren) och batteriet räcker för en heldags lyssning(bra men kunde vara bättre och jag undrar hur det funkar på vintern). Det enda RIKTIGA minuset är att när man kopplar upp dessa och bla, avslutar samtal så är pipljudet i lurar na sjukt högt(vilket ljud man än har telefon + hörlurar på). Riktigt dåligt faktiskt....men man lär sig att sätta bak lurarna lite. Touch kontrollen är även den lite sådär men att ta telefon samtal funkar klockrent.
  Slutsatsen blir: Väldigt prisvärd BT lurar som är perfekta som instegsmodell och om du inte är en hifinörd funkar alldeles utmärkt som dina enda lurar!!
  Bara att köpa!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Har BT hörlurar hemma nu. Dom funkar inte med iPhone!

  Wolfrine 2014-10-31
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessa ska fungera utmärkt med iPhone och andra apple-enheter. Jag får be dig kontakta tillverkaren för support, eller kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig närmare.

   SebastianNetOnNet 2014-11-30
  • Iphon6 verkar vara lite svår men det fungerade efter ett tag att söka och lägga till lurarna. Klockrent därefter

   dafare 2015-04-07

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran 38,0 mm
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Nej
Touchpanel Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 115 dB
Impedans 32 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd 1,20 meter
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Li-Ion
Batterikapacitet 350 mAh
Batteritid 10,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddning Via USB till vägguttag (medföljer ej), Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 2 timmar
Dimensioner
Vikt 220 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Trasselfri audiokabel (1,2 m), USB laddningskabel (1,2 m), bärväska, putsduk och bruksanvisning.
Färg Svart

Produktbeskrivning

Xqisit LZ380 - Black

Idag är mobiltelefoner mer än bara en bekväm kommunikationsanordning. De har blivit en ständig följeslagare: en social hubb, en navigator, en medhjälpare, en underhållare... Varumärket Xqisit grundades 2009 och erbjuder väldesignade, högkvalitativa och funktionella tillbehör för mobila enheter till ett attraktivt pris. Varumärkets filosofi kretsar kring att snappa upp nya spännande trender för att snabbt få ut på marknaden. 

Design och komfort

LZ380 är en trådlös hörlur med robust konstruktion inlindat i elegant design med högblank finish och finns i tre läckra färger. Ljudkvalitén är imponerande bra, oavsett om du lyssnar via bluetooth eller med kabel.

Insidan av huvudbandet har mjuk stoppning upptill och är gummiklädd för bra grepp på sidorna. Kuddarna på öronkåporna är mjuka och ger dig en skön komfort även för längre lyssningsperioder. De är vikbara för smart och kompakt design, och när du inte har dem på dig förvarar du dem i den medföljande väskan.

Ultimat bluetooth-headset

Xqisit LZ380 är utrustade med bluetooth 2.1 + EDR med en räckvidd på upp till tio meter för att ge dig en sladdlös musikupplevelse, som gör den kompatibel med samtliga bluetooth-enheter såsom mobiltelefoner, surfplattor, iPods, datorer med mera.

Eftersom många av oss idag använder mobiltelefonen som musikspelare har hörlurarna även försetts med en mikrofon för att du ska kunna ta emot telefonsamtal utan att ta av dig lurarna, eller ens plocka upp telefonen ur fickan!

Unik touchpanel på öronkåpan

Istället för traditionell musikstyrning med knappar på öronkåpan har LZ380 en touchpanel där du helt enkelt sveper med fingrarna för de olika kommandona. Svep uppåt eller neråt för att höja eller sänka volymen, svep framåt eller bakåt för att byta låt. För att spela/pausa musiken eller besvara/avsluta telefonsamtal trycker du lätt på strömbrytaren. Enklare kan det inte bli!

Batteri och laddning

LZ380 har ett inbyggt uppladdningsbart 3,7 V-batteri på 350 mAh som räcker för upp till tio timmars användning. Att ladda upp det igen tar cirka två timmar, och görs via den medföljande micro-usb-kabeln. Under laddningen är lysdioden röd. För bästa användarupplevelse ska LZ380 fulladdas minst en gång i månaden.

Skulle batteriet ta slut, eller om du vill använda hörlurarna tillsammans med en musikspelare som saknar bluetooth har hörlurarna kabelkompabilitet och kan användas med ljudkabel också. En 1,2 meter lång platt och trasselfri kabel medföljer som du kan ansluta i hörlurarnas 3,5 mm ljudingång.

Medföljande tillbehör

 • Trasselfri audiokabel (1,2 m)
 • USB laddningskabel (1,2 m)
 • Bärväska
 • Putsduk
 • Bruksanvisning

 

Xqisit Xqisit LZ380 - Black 13616 Xqisit LZ380 - Black Idag är mobiltelefoner mer än bara en bekväm kommunikationsanordning. De har blivit en ständig följeslagare: en social hubb, en navigator, en medhjälpare, en underhållare... Varumärket Xqisit grundades 2009 och erbjuder väldesignade, högkvalitativa och funktionella tillbehör för mobila enheter till ett attraktivt pris. Varumärkets filosofi kretsar kring att snappa upp nya spännande trender för att snabbt få ut på marknaden.  Design och komfort LZ380 är en trådlös hörlur med robust konstruktion inlindat i elegant design med högblank finish och finns i tre läckra färger. Ljudkvalitén är imponerande bra, oavsett om du lyssnar via bluetooth eller med kabel. Insidan av huvudbandet har mjuk stoppning upptill och är gummiklädd för bra grepp på sidorna. Kuddarna på öronkåporna är mjuka och ger dig en skön komfort även för längre lyssningsperioder. De är vikbara för smart och kompakt design, och när du inte har dem på dig förvarar du dem i den medföljande väskan. Ultimat bluetooth-headset Xqisit LZ380 är utrustade med bluetooth 2.1 + EDR med en räckvidd på upp till tio meter för att ge dig en sladdlös musikupplevelse, som gör den kompatibel med samtliga bluetooth-enheter såsom mobiltelefoner, surfplattor, iPods, datorer med mera. Eftersom många av oss idag använder mobiltelefonen som musikspelare har hörlurarna även försetts med en mikrofon för att du ska kunna ta emot telefonsamtal utan att ta av dig lurarna, eller ens plocka upp telefonen ur fickan! Unik touchpanel på öronkåpan Istället för traditionell musikstyrning med knappar på öronkåpan har LZ380 en touchpanel där du helt enkelt sveper med fingrarna för de olika kommandona. Svep uppåt eller neråt för att höja eller sänka volymen, svep framåt eller bakåt för att byta låt. För att spela/pausa musiken eller besvara/avsluta telefonsamtal trycker du lätt på strömbrytaren. Enklare kan det inte bli! Batteri och laddning LZ380 har ett inbyggt uppladdningsbart 3,7 V-batteri på 350 mAh som räcker för upp till tio timmars användning. Att ladda upp det igen tar cirka två timmar, och görs via den medföljande micro-usb-kabeln. Under laddningen är lysdioden röd. För bästa användarupplevelse ska LZ380 fulladdas minst en gång i månaden. Skulle batteriet ta slut, eller om du vill använda hörlurarna tillsammans med en musikspelare som saknar bluetooth har hörlurarna kabelkompabilitet och kan användas med ljudkabel också. En 1,2 meter lång platt och trasselfri kabel medföljer som du kan ansluta i hörlurarnas 3,5 mm ljudingång. Medföljande tillbehör Trasselfri audiokabel (1,2 m) USB laddningskabel (1,2 m) Bärväska Putsduk Bruksanvisning   Headset & Handsfree 3,6 5 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Telefon & GPS
 3. Headset & Handsfree