Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Läderskal till iPhone 8 och 7

Apple iPhone 7/8 Leather Case Black

  Art.nr: 248438
  • Specialgarvat, kvalitativt läder
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Skyddar kanter & baksida

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple Leather Case har skräddarsytts för iPhone 8 och iPhone 7 och sitter perfekt, så att din mobil känns precis lika tunn även med skalet på. De är tillverkade av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder, med en mjuk och behaglig utsida som med tiden får en naturlig patina. Fodret av mikrofiber hjälper till att skydda din iPhone, och knapphöljena i metallmatchar finishen på din iPhone.

Detta fodral är noga testat att fungera ihop med trådlös laddning med iPhone 8.

Apple Apple iPhone 7/8 Leather Case Black MQH92ZM/A Apple Leather Case har skräddarsytts för iPhone 8 och iPhone 7 och sitter perfekt, så att din mobil känns precis lika tunn även med skalet på. De är tillverkade av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder, med en mjuk och behaglig utsida som med tiden får en naturlig patina. Fodret av mikrofiber hjälper till att skydda din iPhone, och knapphöljena i metallmatchar finishen på din iPhone.Detta fodral är noga testat att fungera ihop med trådlös laddning med iPhone 8. Apple iPhone 8 289 SEK 289 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Just nu
  3. Apple iPhone 8