Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Originalskal i läder till iPhone X

Apple iPhone X Leather Case - Black

  Art.nr: 249311
  • Apple originalskal
  • Specialgarvat kvalitetsläder
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Foder av mikrofiber

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple Leather Case för iPhone X är läderskal som sitter så perfekt att mobilen känns lika tunn även med skalet på. De är utformade i specialgarvat och behandlat kvalitetsläder som känns mjukt och får en naturlig patina med tiden. Fodret av mikrofiber hjälper till att skydda din iPhone och knapphöljena i metall matchar finishen på telefonen. Och skalet kan sitta kvar även när du laddar trådlöst.

249311 249311 Apple Apple iPhone X Leather Case - Black MQTD2ZM/A Apple Leather Case för iPhone X är läderskal som sitter så perfekt att mobilen känns lika tunn även med skalet på. De är utformade i specialgarvat och behandlat kvalitetsläder som känns mjukt och får en naturlig patina med tiden. Fodret av mikrofiber hjälper till att skydda din iPhone och knapphöljena i metall matchar finishen på telefonen. Och skalet kan sitta kvar även när du laddar trådlöst. iPhone 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone