Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Originalfodral i läder till iPhone X

Apple iPhone X Leather Folio - Taupe

  Art.nr: 249482
  • Skyddar både fram- och baksida
  • Plats för kreditkort och sedlar
  • Väcker skärmen när du öppnar locket
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Apple originalfodral

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Apple iPhone X Leather Folio är ett läderfodralet till iPhone X som är gjort av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder som ger en lyxig känsla och sitter perfekt runt din iPhone. När du öppnar det vaknar iPhone X. När du stänger det sätts den i vila. Skalet, som har ett mjukt foder av mikrofiber för ännu mer skydd, rymmer sedlar, kvitton och flera kort. Och skalet kan sitta kvar även när du laddar trådlöst.

249482 249482 Apple Apple iPhone X Leather Folio - Taupe MQRY2ZM/A Apple iPhone X Leather Folio är ett läderfodralet till iPhone X som är gjort av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder som ger en lyxig känsla och sitter perfekt runt din iPhone. När du öppnar det vaknar iPhone X. När du stänger det sätts den i vila. Skalet, som har ett mjukt foder av mikrofiber för ännu mer skydd, rymmer sedlar, kvitton och flera kort. Och skalet kan sitta kvar även när du laddar trådlöst. iPhone 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. iPhone