Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stöttåligt mobilskal i snygg design för Galaxy S9

Gear4 Victoria Palms Galaxy S9

  Art.nr: 1004297
  • Kombination av skydd och designskal
  • Tål fall från 3 meter
  • Kompatibel med trådlös laddning
  • Tunn och lätt
  • Perfekt passform

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Victoria är ett perfekt modellanpassat mobilskal för Samsung Galaxy S9 från Gear4 som kommer i fyra fina designer med guld- och kopparmönster mot transparent botten. Det gör Gear4 Victoria till ett mobilskal som bibehåller din telefons färg och design, samtidigt som det förgyller den ytterligare. Förutom att vara ett snyggt tillbehör till din mobil, så skyddar även Victoria mobilskal mot fall och tapp från upp till tre meters höjd.

Samarbete med experter

Gear4 har samarbetat med materialexperterna D3O® för att skapa ett nytt sortiment av snygga mobilskal som inte bara ser bra ut utan också skyddar din telefon från att repas eller skadas. Förutom till elektronik används D3O's skyddslösningar av globala varumärken inom sport-, motorcykel-, försvars- och industriarbetskläder.

Superskyddande skal med snygg design

Gear4 Victoria är ett skyddande skal med flexibla kanter som är tillverkat av ett speciellt material utvecklat av D3O som med unik teknologi absorberar stötar och slag – som uppstår om du exempelvis tappar telefonen i golvet - och sprider ut energin från kollisionen för att minska påverkan på din telefon.

Gear4 Victoria Palms Galaxy S9 Stöttåligt mobilskal i snygg design för Samsung Galaxy S9

Victoria är ett baksidesskydd som skyddar din mobil på baksidan och sidorna från tapp- och fallskador från upp till tre meters höjd.
Trots de extremt tåliga skyddsegenskaperna är Victoria-skalet väldigt tunt och lätt utformat som behåller den slimmade formen hos din Galaxy-mobil och ger dessutom en snygg touch till utseendet. Självklart har du tillgång till kamera och alla anslutningar och full kompatibilitet med trådlös laddning.

1004297 Gear4 Gear4 Victoria Palms Galaxy S9 SGS9VIC04 Victoria är ett perfekt modellanpassat mobilskal för Samsung Galaxy S9 från Gear4 som kommer i fyra fina designer med guld- och kopparmönster mot transparent botten. Det gör Gear4 Victoria till ett mobilskal som bibehåller din telefons färg och design, samtidigt som det förgyller den ytterligare. Förutom att vara ett snyggt tillbehör till din mobil, så skyddar även Victoria mobilskal mot fall och tapp från upp till tre meters höjd. Samarbete med experter Gear4 har samarbetat med materialexperterna D3O® för att skapa ett nytt sortiment av snygga mobilskal som inte bara ser bra ut utan också skyddar din telefon från att repas eller skadas. Förutom till elektronik används D3O's skyddslösningar av globala varumärken inom sport-, motorcykel-, försvars- och industriarbetskläder. Superskyddande skal med snygg design Gear4 Victoria är ett skyddande skal med flexibla kanter som är tillverkat av ett speciellt material utvecklat av D3O som med unik teknologi absorberar stötar och slag – som uppstår om du exempelvis tappar telefonen i golvet - och sprider ut energin från kollisionen för att minska påverkan på din telefon. Victoria är ett baksidesskydd som skyddar din mobil på baksidan och sidorna från tapp- och fallskador från upp till tre meters höjd.Trots de extremt tåliga skyddsegenskaperna är Victoria-skalet väldigt tunt och lätt utformat som behåller den slimmade formen hos din Galaxy-mobil och ger dessutom en snygg touch till utseendet. Självklart har du tillgång till kamera och alla anslutningar och full kompatibilitet med trådlös laddning. Okategoriserade produkter 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter