Mobilfodral med transparent lock och ställfunktion till Note9

Samsung Clear View Cover Galaxy Note9 Blue

  Art.nr: 1004569
  • Officiellt fodral från Samsung
  • Se notiser och svara på samtal utan att lyfta locket
  • Smart ställfunktion
  • Skydda mot smuts och repor
  • Alla anslutningar är tillgängliga

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Clear View standing Cover är ett officiellt mobilfodral från Samsung till Galaxy Note9. Det täcker både fram- och baksidan med ett blankt semitransparent lock som låter dig se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display. Silikonfilm och beläggning på skyddets insida skyddar telefonen mot repor, smuts och fingeravtryck utan att hindra någon funktionalitet. Till och med pekskärmen fungerar med locket stängt så du kan svara på samtal, avfärda larm eller byta låtspår med mera. Samsung Clear View standing Cover kommer i färger matchande Note9.

Samsung Clear View Cover Galaxy Note9 Blue

Ställfunktion

Mobilfodralets smarta ställfunktion är perfekt för dig som gillar att kolla på film och serier, spela spel eller för att läsa recept i köket. Öppna locket och använd det som stativ till mobiltelefonen för att få skärmen i perfekt vinkel för film och underhållning.

1004569 Samsung Samsung Clear View Cover Galaxy Note9 Blue EF-ZN960CLEGWW Samsung Clear View standing Cover är ett officiellt mobilfodral från Samsung till Galaxy Note9. Det täcker både fram- och baksidan med ett blankt semitransparent lock som låter dig se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display. Silikonfilm och beläggning på skyddets insida skyddar telefonen mot repor, smuts och fingeravtryck utan att hindra någon funktionalitet. Till och med pekskärmen fungerar med locket stängt så du kan svara på samtal, avfärda larm eller byta låtspår med mera. Samsung Clear View standing Cover kommer i färger matchande Note9. Ställfunktion Mobilfodralets smarta ställfunktion är perfekt för dig som gillar att kolla på film och serier, spela spel eller för att läsa recept i köket. Öppna locket och använd det som stativ till mobiltelefonen för att få skärmen i perfekt vinkel för film och underhållning. Okategoriserade produkter 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter