Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HDTV-mottagare för DVB-T2 med 500GB hårddisk

Humax BXR-HD+

  Art.nr: 149541
  • Digital-TV-mottagare (MPEG2/4) för marksänd digital-TV
  • Stöd för både DVB-T och DVB-T2/HDTV
  • Inspelning med 500GB
  • USB-ingång för foto, musik och film
  • Dubbla mottagare för att spela in eller titta på 2 olika kanaler

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Humax BXR-HD+ har tastats av Prylportalen.se.
Läs mer om testet här

Humax BXR-HD+ är en digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T) som inte bara har stöd för MPEG2/4-sändningar via DVB-T utan även MPEG4/HDTV-kanaler i det nya DVB-T2-nätet. BXR-HD+ har dessutom en inbyggd hårddisk på 500gb.

DVB-T2/MPEG4-mottagare för HDTV-kanaler
Från och med 2011 sänds det numera även HDTV-kanaler i DVB-T2/MPEG4-format via det marksända nätet. Med HDTV-kanaler kommer man att få ännu bättre bildkvalitet och detta kommer att ge användaren en helt ny och bättre TV-upplevelse. Detta kräver en DVB-T2 box och för dig som vill ha en med inspelningsfunktion så är Humax BXR-HD+ rätt för dig.

Inspelningsfunktion med 500GB hårddisk
Humax BXR-HD+ innehåller egen hårddisk på 500GB och med boxens dubbla mottager så kan du titta på en kanal och spela in en annan. Mottagaren har även möjlighet till bl.a. Time Shift som innebär att man kan pausa live-TV samt ger möjlighet att snabbspola i inspelade TV-program.

HDMI-utgång med videouppskalning
För att man skall få så bra bildkvalitet som möjligt även på standardupplösta kanaler är Humax BXR-HD+ digital-TV-mottagare utrustad med HDMI-utgång och videouppskalning till 720p/1080i/1080p. Videouppskalning innebär att även standardkanaler skalas upp till högre upplösning och ger bättre bild än en box utan videouppskalning.

USB-ingång för foto, musik och film
Tack vare USB-ingång med stöd för foto (JPEG), musik (MP3) och film (XVid) kan man på ett enkelt sätt dela med sig av sina favoriter, kan det bli smidigare?

Full av smarta funktioner
Digitalboxen är utrustad med EPG (elektronisk programguide) så du enkelt kan hålla koll på dina favoritprogram. Utöver detta har den inbyggd text-TV-funktion och möjlighet till föräldrakontroll.

Anslutningar:
1 x HDMI-utgång (576p, 720p, 1080i, 1080p)
1 x Scartutgång (RGB)
1 x A/V-utgång (3xRCA)
1 x Optisk digital ljudutgång
1 x USB 2.0 (på baksidan) för inspelningsfunktion och uppspelning
1 x RF-in med 5V-matning för aktiv antenn
1 x RF-ut
1 x Kortläsare för Boxerkort

Mått i mm (BxHxD): 380x60x200
Effektförbrukning (normal/standby): 16 W (Max) / 0, 5 W

Medföljande tillbehör: Fjärrkontroll+batterier, bruksanvisning (svensk), HDMI-kabel, scartkabel.

Komplettera ditt köp

(10 st)
  • 230 st
  • 5, 6, 7 och 8 mm
  • Stålspik

59:-

149541 Humax Humax BXR-HD+ BXR-HD+ Humax BXR-HD+ har tastats av Prylportalen.se. Läs mer om testet här Humax BXR-HD+ är en digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T) som inte bara har stöd för MPEG2/4-sändningar via DVB-T utan även MPEG4/HDTV-kanaler i det nya DVB-T2-nätet. BXR-HD+ har dessutom en inbyggd hårddisk på 500gb. DVB-T2/MPEG4-mottagare för HDTV-kanaler Från och med 2011 sänds det numera även HDTV-kanaler i DVB-T2/MPEG4-format via det marksända nätet. Med HDTV-kanaler kommer man att få ännu bättre bildkvalitet och detta kommer att ge användaren en helt ny och bättre TV-upplevelse. Detta kräver en DVB-T2 box och för dig som vill ha en med inspelningsfunktion så är Humax BXR-HD+ rätt för dig. Inspelningsfunktion med 500GB hårddisk Humax BXR-HD+ innehåller egen hårddisk på 500GB och med boxens dubbla mottager så kan du titta på en kanal och spela in en annan. Mottagaren har även möjlighet till bl.a. Time Shift som innebär att man kan pausa live-TV samt ger möjlighet att snabbspola i inspelade TV-program. HDMI-utgång med videouppskalning För att man skall få så bra bildkvalitet som möjligt även på standardupplösta kanaler är Humax BXR-HD+ digital-TV-mottagare utrustad med HDMI-utgång och videouppskalning till 720p/1080i/1080p. Videouppskalning innebär att även standardkanaler skalas upp till högre upplösning och ger bättre bild än en box utan videouppskalning. USB-ingång för foto, musik och film Tack vare USB-ingång med stöd för foto (JPEG), musik (MP3) och film (XVid) kan man på ett enkelt sätt dela med sig av sina favoriter, kan det bli smidigare? Full av smarta funktioner Digitalboxen är utrustad med EPG (elektronisk programguide) så du enkelt kan hålla koll på dina favoritprogram. Utöver detta har den inbyggd text-TV-funktion och möjlighet till föräldrakontroll. Anslutningar: 1 x HDMI-utgång (576p, 720p, 1080i, 1080p) 1 x Scartutgång (RGB) 1 x A/V-utgång (3xRCA) 1 x Optisk digital ljudutgång 1 x USB 2.0 (på baksidan) för inspelningsfunktion och uppspelning 1 x RF-in med 5V-matning för aktiv antenn 1 x RF-ut 1 x Kortläsare för Boxerkort Mått i mm (BxHxD): 380x60x200 Effektförbrukning (normal/standby): 16 W (Max) / 0, 5 W Medföljande tillbehör: Fjärrkontroll+batterier, bruksanvisning (svensk), HDMI-kabel, scartkabel. Okategoriserade produkter 4,2 9 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter