Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

32-tums HD Ready LCD-TV

Andersson A3222D

  Art.nr: 161096
  • 32-tums HD Ready LCD-TV
  • Digital-TV för DVB-T
  • 2 HDMI- och VGA-ingång
  • USB-ingång för uppspelning av foto, musik och film

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson L3222DC PVR Tips! 32-tums LED-TV med digital-TV-inspelning.
- LED-belysning för bättre kontrast och svärta
- Digital-TV-inspelning via USB
- Energisnålare, endast 58 W

Andersson L3222DC PVR LED-TV

Andersson A3222D är en 32-tums HD Ready LCD-TV med den mest grundläggande funktionaliteten så som inbyggd digital-TV (DVB-T/MPEG2), anslutningsmöjligheter som inkluderar 2 HDMI-ingångar och VGA-ingång samt USB-ingång för uppspelning av foto, musik och film.

Inbyggd digital-TV-mottagare och elektronisk programguide
Den inbyggda digital-TV-mottagaren (DVB-T/MPEG2) innebär att du inte behöver köpa till någon extra digitalmottagare samt eliminerar behovet av dubbla fjärrkontroller och extra kablar. Andersson A3222D ger dig också möjligheten att ansluta en Viaccess CA-Modul (finns som tillbehör) och programkort för marksänd digital-TV (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler i det digitala marknätet.

USB-ingång för enkel uppspelning av media
Andersson A3222D LCD-TV är utrustad med USB-ingång på sidan. Anslutningen ger tillgång till mediafiler i JPEG-, MP3- och Xvid-format (med undertexter i .srt och .sub-format) från de flesta kompatibla USB-enheter. Anslut bara USB-minnet till USB-ingången på sidan av TV:n och se på dina foton, spela upp din musik eller se på din favoritfilm, svårare än så är det inte.

Klicka här för att se vilka format Andersson A3222D LCD-TV stödjer via USB

Anslutningsmässigt har man tillgång till bl.a. 2 HDMI-ingångar, RGB-kompatibel scart och VGA-ingång för anslutning av dator som saknar DVI/HDMI-utgång.

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Max VESA: 200 x 200 mm
  • Klarar upp till 25 kg
  • Avstånd till vägg: 57 mm

249:-

Andersson Andersson A3222D Tips! 32-tums LED-TV med digital-TV-inspelning.- LED-belysning för bättre kontrast och svärta- Digital-TV-inspelning via USB- Energisnålare, endast 58 WAndersson L3222DC PVR LED-TVAndersson A3222D är en 32-tums HD Ready LCD-TV med den mest grundläggande funktionaliteten så som inbyggd digital-TV (DVB-T/MPEG2), anslutningsmöjligheter som inkluderar 2 HDMI-ingångar och VGA-ingång samt USB-ingång för uppspelning av foto, musik och film.Inbyggd digital-TV-mottagare och elektronisk programguide Den inbyggda digital-TV-mottagaren (DVB-T/MPEG2) innebär att du inte behöver köpa till någon extra digitalmottagare samt eliminerar behovet av dubbla fjärrkontroller och extra kablar. Andersson A3222D ger dig också möjligheten att ansluta en Viaccess CA-Modul (finns som tillbehör) och programkort för marksänd digital-TV (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler i det digitala marknätet. USB-ingång för enkel uppspelning av media Andersson A3222D LCD-TV är utrustad med USB-ingång på sidan. Anslutningen ger tillgång till mediafiler i JPEG-, MP3- och Xvid-format (med undertexter i .srt och .sub-format) från de flesta kompatibla USB-enheter. Anslut bara USB-minnet till USB-ingången på sidan av TV:n och se på dina foton, spela upp din musik eller se på din favoritfilm, svårare än så är det inte.Klicka här för att se vilka format Andersson A3222D LCD-TV stödjer via USBAnslutningsmässigt har man tillgång till bl.a. 2 HDMI-ingångar, RGB-kompatibel scart och VGA-ingång för anslutning av dator som saknar DVI/HDMI-utgång. Okategoriserade produkter 4,1 21 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter