Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

LCD-TV med USB-ingång för foto, musik och film

Samsung LE32C450

  Art.nr: 128848
  • 32-tums HD Ready LCD-TV
  • Digital-TV (MPEG2/4) för DVB-T/C
  • 3 HDMI-ingångar
  • USB-ingång och inbyggd mediaspelare för foto, musik och film (inkl. Matroska)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung LE32C450 är en 32-tums HD Ready LCD-TV med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*), DNIe+ bildbehandling, 3 HDMI-ingångar för flexibel anslutning av externa högupplösta signalkällor samt USB-ingång med stöd för foto, musik och film.

HD Ready
Med en HD Ready LCD-TV kan man utnyttja moderna signalkällor som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare och moderna spelkonsoler och njuta av högupplöst bildåtergivning. Med en HD Ready LCD-TV får TV-program, filmer och spel en ny dimension.

Inbyggd digital kombituner
Samsung LE32C450 HD Ready LCD-TV är utrustad med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för både marksänd digital-TV (DVB-T) och digital-TV via kabelnätet (DVB-C). För att se de digitala betalkanalerna behöver du en CA-modul för respektive programleverantör (finns som tillbehör) och ett programkort (abonnemang tecknas separat). Med inbyggd digital-TV-mottagare kan man nu få en snygg väggupphängd TV utan behovet av en större mängd kablar som leder upp till TV:n.

USB 2.0 Movie / ConnectShare
Samsung USB 2.0 MovieKoppla enkelt in dina externa enheter via USB-porten på sidan av TV:n och njut av JPEG-bilder, MP3-musik eller filmer (stöd för bl.a. DivX, XviD, H.264, WMV9) direkt i din TV. Det kan inte bli enklare att dela med sig av sina bilder, favoritlåtar och filmer.

3 HDMI-ingångar för perfekt anslutning
Samsung 4 HDMISamsungs C450-serie LCD-TV är utrustad med 3 HDMI-ingångar (2 på baksidan, 1 på sidan).

* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

OBS! Endast engelsk bruksanvisning. Svensk bruksanvisning kan laddas ner här: Samsung LE32C450 (Svensk, .pdf, 42MB)
128848 Samsung Samsung LE32C450 LE32C450 Samsung LE32C450 är en 32-tums HD Ready LCD-TV med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*), DNIe+ bildbehandling, 3 HDMI-ingångar för flexibel anslutning av externa högupplösta signalkällor samt USB-ingång med stöd för foto, musik och film.HD ReadyMed en HD Ready LCD-TV kan man utnyttja moderna signalkällor som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare och moderna spelkonsoler och njuta av högupplöst bildåtergivning. Med en HD Ready LCD-TV får TV-program, filmer och spel en ny dimension.Inbyggd digital kombitunerSamsung LE32C450 HD Ready LCD-TV är utrustad med inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för både marksänd digital-TV (DVB-T) och digital-TV via kabelnätet (DVB-C). För att se de digitala betalkanalerna behöver du en CA-modul för respektive programleverantör (finns som tillbehör) och ett programkort (abonnemang tecknas separat). Med inbyggd digital-TV-mottagare kan man nu få en snygg väggupphängd TV utan behovet av en större mängd kablar som leder upp till TV:n.USB 2.0 Movie / ConnectShareKoppla enkelt in dina externa enheter via USB-porten på sidan av TV:n och njut av JPEG-bilder, MP3-musik eller filmer (stöd för bl.a. DivX, XviD, H.264, WMV9) direkt i din TV. Det kan inte bli enklare att dela med sig av sina bilder, favoritlåtar och filmer.3 HDMI-ingångar för perfekt anslutningSamsungs C450-serie LCD-TV är utrustad med 3 HDMI-ingångar (2 på baksidan, 1 på sidan).* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.OBS! Endast engelsk bruksanvisning. Svensk bruksanvisning kan laddas ner här: Samsung LE32C450 (Svensk, .pdf, 42MB) Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter