Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Full HD-upplösning och modern vit finish!

Samsung LE-40B546P7WXXE

  Art.nr: 122498
- 40 tums Full HD LCD-TV- Vit högblank finish- Digital kombituner (DVB-T/C)- MPEG4-mottagare- 3 HDMI-ingångar- Samsung 100% Pixelgaranti- Energisnål, endast 130 W

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung 5-serien har en avskalad och stilren design i modernt vitt. Den slanka silhuetten gör TV:n till en möbel som drar blickarna till sig och som lyfter rummets inredning. Med Samsung 5-serien får du hemelektronik att njuta av. Den utomordentliga bildkvaliteten bjuder på en Full HD-upplevelse som påminner dig om den digitala teknologins outtömliga möjligheter.

Full HD-upplösning
Upplev högsta möjliga upplösning med Full-HD 1080p. Med Full-HD kommer Blu-Ray och TV-spel till nytt liv på din TV när upplösningen om 1920x1080 ger dig känslan av att du är en del av handlingen på TV-skärmen.
Digital kombituner (DVB-T/DVB-C)
Samsung LE-40B546P7W/XXE har en inbyggd digital-TV-mottagare godkänd för både Boxer (DVB-T) och Com Hem (DVB-C). Dessutom är den förberedd för att ta emot TV-signaler i MPEG4-format*. För att se de digitala betalkanalerna behöver du en CA-modul för respektive programleverantör och ett programkort (abonnemang tecknas separat).
DNIe+ bildbehandling
DNIe+ ger detaljerna. Tack vare avancerade färg och rörelseoptimerande faktorer får du uppleva bilder som är djupare och mer levande och som utökar dina sinnesintryck.
Wide Color Enhancer 2
Naturens färger bevaras tack vare Samsungs Wide Colour Enhancer 2- teknologi. Njut av ett bredare färgspektra där färgerna blivit mer intensiva och djupare än du tidigare upplevt.
HDMI-ingång
Samsungs 5-serie har hela 3 HDMI som garanterar dig perfekta anslutningar, helt digitalt. Tillsammans med HDMI CEC som ger dig möjligheten att styra alla dina samsungapparater med samma fjärrkontroll, blir din TV en central punkt i ditt hem.


* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • 6 st strömuttag
  • Kabellängd: 1,5 meter
  • Belyst strömbrytare

49:-

Samsung Samsung LE-40B546P7WXXE LE-40B546P7WXXE Samsung 5-serien har en avskalad och stilren design i modernt vitt. Den slanka silhuetten gör TV:n till en möbel som drar blickarna till sig och som lyfter rummets inredning. Med Samsung 5-serien får du hemelektronik att njuta av. Den utomordentliga bildkvaliteten bjuder på en Full HD-upplevelse som påminner dig om den digitala teknologins outtömliga möjligheter. Full HD-upplösning Upplev högsta möjliga upplösning med Full-HD 1080p. Med Full-HD kommer Blu-Ray och TV-spel till nytt liv på din TV när upplösningen om 1920x1080 ger dig känslan av att du är en del av handlingen på TV-skärmen. Digital kombituner (DVB-T/DVB-C) Samsung LE-40B546P7W/XXE har en inbyggd digital-TV-mottagare godkänd för både Boxer (DVB-T) och Com Hem (DVB-C). Dessutom är den förberedd för att ta emot TV-signaler i MPEG4-format*. För att se de digitala betalkanalerna behöver du en CA-modul för respektive programleverantör och ett programkort (abonnemang tecknas separat). DNIe+ bildbehandlingDNIe+ ger detaljerna. Tack vare avancerade färg och rörelseoptimerande faktorer får du uppleva bilder som är djupare och mer levande och som utökar dina sinnesintryck. Wide Color Enhancer 2 Naturens färger bevaras tack vare Samsungs Wide Colour Enhancer 2- teknologi. Njut av ett bredare färgspektra där färgerna blivit mer intensiva och djupare än du tidigare upplevt. HDMI-ingång Samsungs 5-serie har hela 3 HDMI som garanterar dig perfekta anslutningar, helt digitalt. Tillsammans med HDMI CEC som ger dig möjligheten att styra alla dina samsungapparater med samma fjärrkontroll, blir din TV en central punkt i ditt hem. * Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter