Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gyrobaserad fjärrkontroll med tangentbord

Andersson ADR 2.0

  Art.nr: 186360
Fjärrkontroll för t.ex. mediaspelare, HTPC och Smart TV. Använder gyroteknik för att styra genom att röra lätt på handen. QWERTY-tangentbord med nordiska* tecken ger smidig textinmatning.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Krokras 2013-12-27

  Bra produkt för en billig peng

  Jag var ute och kolla runt efter ett trådlöst tangentbord och mus till min dator men tyckte de mesta kostade för mycket. Då jag inte spelar spel på datorn så behövde jag ju bara något simpelt till att t.ex byta avsnitt på serien ja kolla på. Så det fick bli en ADR2.0. Den va lätt att installera och använda. Det enda jag kan säga som är negativt är att den är ganska svår att "sikta" med så det händer att man klickar fel. Annars är det en bra produkt för en billig peng.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JonKar 2013-09-06
  Topp 500 skribent

  Gyro-lösningen fungerar dåligt

  Gyrobaserad fjärrkontroll kan låta som en bra idé men det fungerar riktigt, enerverande dåligt. Det är ett evigt fipplande för att få pilen dit man vill. Jag rekommenderar istället Logitech Wireless Touch Keyboard K400 för 319 kr. Det är billigare och jättebra!

  Eller
  Avbryt
 • ninjeratu 2013-08-22
  Topp 1000 skribent

  Snygg men oanvändbar.

  Sitter du mer än 3 meter bort så kan du glömma att använda den på ett ergonomiskt och icke-galenskapsdrivande sätt.
  Den har också en hel del problem om själva mottagaren av någon anledning sitter snett eller är det minsta skymd.
  Markören hoppar och du har på 5 meters avstånd en yta något mindre än en lillfingernagel att röra dig på för att den ska reagera alls. När den reagerar flyttar den sig antagligen åt fel håll. Värdelös för HTPC/mini-Android till TVn.
  Kan kanske fungerar om man sitter 20 cm från mottagaren.
  Notera att det inte är några svenska bokstäver.
  Nej, den här tänker jag lämna tillbaka.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Andersson ADR 2.0 är en smart och smidig fjärrkontroll för att styra t.ex. din nya mediaspelare, din HTPC eller din nya smarta TV-apparat. Allt du behöver göra är att plugga in USB-mottagaren i din enhet och börja styra t.ex. din nya mediaspelare sittandes i soffan.

Gyroteknik innebär att man med små lätta handrörelser styr sin muspekare på skärmen precis som om man hade använt en vanlig datormus. Att använda Andersson ADR 2.0 är ett både smart och smidigt alternativ till att koppla in en vanlig mus.

QWERTY-tangentbord för enkel inmatning

Din nya fjärrkontroll är utrustad med QWERTY-tangentbord med nordiska* tecken för enkel inmatning av t.ex. webbadresser, YouTube-sökningar eller vad man nu kan tänkas behöva mata in.

Air Mouse-knapparna på fjärrkontrollen fungerar som vänster och höger musknapp.

Snabbtangenter för användning tillsammans med Andersson ADS 2.0, ADS 2.1 och ADS 3.0

Andersson ADR 2.0 är det perfekta valet för dig som har en Andersson ADS 2.0 Smart TV-sticka/mediaspelare och vill styra denna på enklast möjliga sätt. På fjärrkontrollen finns ett antal snabbknappar för att t.ex. gå direkt till inställningar, öppna webbläsaren, söka, läsa email, höja- eller sänka volymen osv.

Andersson ADR 2.0 Air Mouse-fjärrkontroll är kompatibel med Windows, Mac och Android.

* Nordiska tecken fungerar med Andersson ADS 2.0/ADS 2.1/ADS 3.0 Smart TV-sticka/mediaspelare. Vid användning med andra enheter krävs att man installerar stöd för nordiska tecken manuellt.

Komplettera ditt köp

Andersson Cleaning Kit
(12 st)

Rengöringskit för alla typer av skärmar, så som TV, monitorer, och laptops. Innehållande rengöringssgel á 200 ml, mikrofiberduk och anti-statisk borste. Alkohol- och amoniak-fritt.

49:-

Andersson Andersson ADR 2.0 Andersson ADR 2.0 är en smart och smidig fjärrkontroll för att styra t.ex. din nya mediaspelare, din HTPC eller din nya smarta TV-apparat. Allt du behöver göra är att plugga in USB-mottagaren i din enhet och börja styra t.ex. din nya mediaspelare sittandes i soffan. Gyroteknik innebär att man med små lätta handrörelser styr sin muspekare på skärmen precis som om man hade använt en vanlig datormus. Att använda Andersson ADR 2.0 är ett både smart och smidigt alternativ till att koppla in en vanlig mus. QWERTY-tangentbord för enkel inmatning Din nya fjärrkontroll är utrustad med QWERTY-tangentbord med nordiska* tecken för enkel inmatning av t.ex. webbadresser, YouTube-sökningar eller vad man nu kan tänkas behöva mata in. Air Mouse-knapparna på fjärrkontrollen fungerar som vänster och höger musknapp. Snabbtangenter för användning tillsammans med Andersson ADS 2.0, ADS 2.1 och ADS 3.0 Andersson ADR 2.0 är det perfekta valet för dig som har en Andersson ADS 2.0 Smart TV-sticka/mediaspelare och vill styra denna på enklast möjliga sätt. På fjärrkontrollen finns ett antal snabbknappar för att t.ex. gå direkt till inställningar, öppna webbläsaren, söka, läsa email, höja- eller sänka volymen osv. Andersson ADR 2.0 Air Mouse-fjärrkontroll är kompatibel med Windows, Mac och Android. * Nordiska tecken fungerar med Andersson ADS 2.0/ADS 2.1/ADS 3.0 Smart TV-sticka/mediaspelare. Vid användning med andra enheter krävs att man installerar stöd för nordiska tecken manuellt. Media & Nätverksspelare 2,3 3 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Media & Nätverksspelare