Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt projektor med hög ljusstyrka

InFocus IN126

  Art.nr: 179449
  • Kompakt DLP-projektor
  • 1280x800 (WXGA)
  • Ljusstyrka på 3200 ANSI Lumen
  • HDMI- och 2 VGA-ingångar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

InFocus IN126 är det perfekta valet för dig som vill ha en ljusstark DLP-projektor med gott om anslutningsmöjligheter. WXGA-upplösning (1280x800 pixlar), ljusstyrka på hela 3200 ANSI Lumen och bl.a. HDMI-ingång ger möjlighet att njuta av perfekt, högupplöst bildåtergivning även i ljusare miljöer.

Lampan i projektorn har dessutom en brinntid på upp till hela 5000 timmar (i ECO-läge) vilket gör den väldigt prisvärd.

 

Bäst möjliga bildåtergivning

Tack vare BrilliantColor-teknik och ett antal förinställda färglägen kan man alltid lita på att man får optimerad kvalitet oavsett vad man använder för bakgrund att projicera bilden på.

Gott om anslutningsmöjligheter för externa källor

InFocus IN126 är utrustad med ingångar för de flesta signalkällor på marknaden. Här har man tillgång till både digital HDMI-ingångar samt klassiskt analoga ingångar som två VGA, kompositvideo och S-Video. Utöver detta har man även tillgång till VGA-utgång för att koppla in en annan extern bildvisare till projektorn. Inbyggd högtalare gör att man inte behöver koppla till något ljussystem för enklare presentationer.

Tack vare dess kompakta yttre och låga vikt är det enkelt att flytta projektorn mellan olika rum eller byggnader.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

InFocus InFocus IN126 IN126 InFocus IN126 är det perfekta valet för dig som vill ha en ljusstark DLP-projektor med gott om anslutningsmöjligheter. WXGA-upplösning (1280x800 pixlar), ljusstyrka på hela 3200 ANSI Lumen och bl.a. HDMI-ingång ger möjlighet att njuta av perfekt, högupplöst bildåtergivning även i ljusare miljöer. Lampan i projektorn har dessutom en brinntid på upp till hela 5000 timmar (i ECO-läge) vilket gör den väldigt prisvärd.   Bäst möjliga bildåtergivning Tack vare BrilliantColor-teknik och ett antal förinställda färglägen kan man alltid lita på att man får optimerad kvalitet oavsett vad man använder för bakgrund att projicera bilden på. Gott om anslutningsmöjligheter för externa källor InFocus IN126 är utrustad med ingångar för de flesta signalkällor på marknaden. Här har man tillgång till både digital HDMI-ingångar samt klassiskt analoga ingångar som två VGA, kompositvideo och S-Video. Utöver detta har man även tillgång till VGA-utgång för att koppla in en annan extern bildvisare till projektorn. Inbyggd högtalare gör att man inte behöver koppla till något ljussystem för enklare presentationer. Tack vare dess kompakta yttre och låga vikt är det enkelt att flytta projektorn mellan olika rum eller byggnader. Okategoriserade produkter 2 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter