Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Babyvakt med nattlampa, vaggvisor och svarsfunktion

Philips SCD506

  Art.nr: 221787
  • Inomhusräckvidd: 50 meter
  • Samtalsfunktion
  • Kristallklart ljud
  • Lungnande och tröstande funktioner
  • 24 timmars drifttid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Philips Avent DECT-babyvakt har du alltid barnet nära dig - även när du inte är i samma rum. Med en tillförlitlig anslutning och kristallklart ljud kan du både höra och prata med ditt barn med en inomhusräckvidd på upp till 50 meter. Babyvaktens datakryptering ger säker och privat anslutning. Det innebär att du inte behöver oroa dig för störningar från andra babyvakter, sladdlösa telefoner eller mobiltelefoner. 

Samtalsfunktion

Med samtalsfunktionen kan du lugna barnet med din röst. Det enda du behöver göra är att klicka på din enhet och sedan prata med ditt barn, vart du än är i hemmet. Och föräldraenhetens link-knapp meddelar när du är utom räckvidd eller behöver ladda batteriet. Det hjälper dig att alltid vara ansluten. 

Kristallklart ljud

Med Philips DECT-teknik (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) ger babyvakten alltid kristallklart ljud. Det gör att du kan vara säker på att höra ditt barns minsta fniss, joller eller hickning. Och skulle du ha satt föräldraenheten på ljudlöst indikerar lampor med olika ljusnivå när barnet ger ifrån sig minsta ljud. 

Lungnande och tröstande funktioner

Barnets enhet är utrustad med en behaglig nattlampa som ger ett varmt sken. Enheten kan även spela mjuka vaggvisor för att skapa en mysig stämning.

24 timmars drifttid

Föräldraenheten är enkel att hantera och ger dig upp till 24 timmars sladdlös drift innan du behöver ladda den igen. Detta beror dock på vilken typ av batteri och hur länge enheten används.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Perfekta gåvan att ge bort
  • Skickas tryckt i fotopapper i A4-format upp till 80-sidor
  • Dela med dig av dina bilder till släkt och vänner

199:-

221787 Philips Philips SCD506 SCD506/01 Med Philips Avent DECT-babyvakt har du alltid barnet nära dig - även när du inte är i samma rum. Med en tillförlitlig anslutning och kristallklart ljud kan du både höra och prata med ditt barn med en inomhusräckvidd på upp till 50 meter. Babyvaktens datakryptering ger säker och privat anslutning. Det innebär att du inte behöver oroa dig för störningar från andra babyvakter, sladdlösa telefoner eller mobiltelefoner.  Samtalsfunktion Med samtalsfunktionen kan du lugna barnet med din röst. Det enda du behöver göra är att klicka på din enhet och sedan prata med ditt barn, vart du än är i hemmet. Och föräldraenhetens link-knapp meddelar när du är utom räckvidd eller behöver ladda batteriet. Det hjälper dig att alltid vara ansluten.  Kristallklart ljud Med Philips DECT-teknik (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) ger babyvakten alltid kristallklart ljud. Det gör att du kan vara säker på att höra ditt barns minsta fniss, joller eller hickning. Och skulle du ha satt föräldraenheten på ljudlöst indikerar lampor med olika ljusnivå när barnet ger ifrån sig minsta ljud.  Lungnande och tröstande funktioner Barnets enhet är utrustad med en behaglig nattlampa som ger ett varmt sken. Enheten kan även spela mjuka vaggvisor för att skapa en mysig stämning. 24 timmars drifttid Föräldraenheten är enkel att hantera och ger dig upp till 24 timmars sladdlös drift innan du behöver ladda den igen. Detta beror dock på vilken typ av batteri och hur länge enheten används. Philips Babyvakt 3,5 54 779 SEK 779 NewCondition InStock
  1. DELETE
  2. Philips Babyvakt