Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fjärrstyr hela ditt hem med Tellstick ZNET Lite

Telldus TellStick ZNet Lite

  Art.nr: 224926
 • Fjärrstyr lampor och elektronik via Telldus Live
 • Schemaläggning
 • Styr via dator, smartphone eller surfplatta
 • Snygg och enkel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fjärrstyr all din elektronik med radiosändaren/Gateway ZNet Lite genom en dator, smartphone eller surfplatta. Den är kompatibel med de flesta tillbehören som finns i dagens smarta hem vilket gör det den redo från start. Sätt på din TV, stäng av kökslampan eller justera värmeanläggningen genom din smartphone. Schemalägg när du vill att en lampa ska släckas eller tändas.  Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick Net. Viktigt att förtydliga är att den här versionen endast sänder på 433-bandet och kan inte ta emot data på 433-bandet, exempelvis från temperatursensorer och dörr/fönstermagneter. Vill du kunna ta emot data på 433-bandet behöver du version 2 av gatewayen.

Schemaläggning

Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommer fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick ZNet lite är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter.

Styrs via mobilen

Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på cirka 30 meter och kan styra allt av hemmets elektronik från vardagsrummet eller andra sidan av jordklotet via internet, iPhone eller Android. Till skillnad mot TellStick och Tellstick Duo behöver inte Tellstick ZNet lite vara ansluten till en dator, utan endast en router.
Tellstick Net är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare. Med Tellstick Net kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick ZNet lösa det åt dig.

Titta även på

(13 st)
 • 433MHz- & 500 Plus Z-Wave-chip för sändning och mottagning
 • Fjärrstyr lampor och elektronik via Telldus Live
 • Schemaläggning

990:-

Titta även på

(13 st)
 • 433MHz- & 500 Plus Z-Wave-chip för sändning och mottagning
 • Fjärrstyr lampor och elektronik via Telldus Live
 • Schemaläggning

990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

224926 Telldus Telldus TellStick ZNet Lite 311910 Fjärrstyr all din elektronik med radiosändaren/Gateway ZNet Lite genom en dator, smartphone eller surfplatta. Den är kompatibel med de flesta tillbehören som finns i dagens smarta hem vilket gör det den redo från start. Sätt på din TV, stäng av kökslampan eller justera värmeanläggningen genom din smartphone. Schemalägg när du vill att en lampa ska släckas eller tändas.  Allt som drivs av elektricitet och som kan kopplas till en fjärrströmbrytare kan styras av Tellstick Net. Viktigt att förtydliga är att den här versionen endast sänder på 433-bandet och kan inte ta emot data på 433-bandet, exempelvis från temperatursensorer och dörr/fönstermagneter. Vill du kunna ta emot data på 433-bandet behöver du version 2 av gatewayen. Schemaläggning Sätt upp scheman för tändning och släckning av lamporna när du reser bort istället för att använda avslöjande timers som alltid tänder lampan vid exakt samma tidpunkt varje dag. Eller varför inte sätta på värmen i stugan innan du kommer fram? Eller tror du att du glömde att stänga av kaffemaskinen innan du åkte? Tellstick ZNet lite är lösningen på alla dessa problem och skaparen av oändliga möjligheter. Styrs via mobilen Denna intelligenta och flexibla fjärrkontrollen har en räckvidd på cirka 30 meter och kan styra allt av hemmets elektronik från vardagsrummet eller andra sidan av jordklotet via internet, iPhone eller Android. Till skillnad mot TellStick och Tellstick Duo behöver inte Tellstick ZNet lite vara ansluten till en dator, utan endast en router. Tellstick Net är kompatibel med i princip alla fjärrströmsbrytare vilket innebär att du inte är låst till att använda endast en typ av fjärrströmbrytare. Med Tellstick Net kan du även spara pengar genom att inte ha en massa elektronik på eller i stand-by läge. Låt Tellstick ZNet lösa det åt dig. Hemautomatisering 4 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. DELETE
 2. Smarta Hem & Trygghet
 3. Hemautomatisering