Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Audio Pro - Sound of Scandinavia

För nästan fyrtio år sedan började svenska Audio Pro bygga högtalare med en enda mål; att skapa det bästa möjliga ljudet till det bästa möjliga priset. Idag finns Audio Pro i fler än trettio länder på fyra kontinenter. Och det är fortfarande samma ambition som leder dom: Små högtalare med stort ljud.


Trådlös musik i alla dina rum, i äkta HiFi-kvalité

Multiroom-högtalarna Addon C5 och C10 är i grunden konstruerade som de enklare Bluetooth högtalarna T5 och T10. De har samma prisvinnande design och ljudkvalitet, men med den stora skillnaden att de är sprängfyllda med teknik för WiFi och multiroom-spelande. Audio Pros långa erfarenhet inom akustik och ljudåtergivning ger högtalarna ett detaljrikt och dynamiskt ljud som känns, inte bara hörs.

App för iOS® och Android®

Gratis-appen Audio Pro Control* är enkel att använda, från set-up till användning. Högtalarna ska vara enkla att njuta av utan krångel, med appens 3 vyer väljer du därför enkelt vad som ska spelas, och vart det ska spelas. Du kan gruppera högtalare, spela till alla samtidigt, eller olika användare spelar sin egen musik till olika högtalare. Välj lätt höger/vänster eller stereo.

*Ladda ner appen Audio Pro Controll till iOS och Android

Läs mer om Multiroom-högtalarna från Audio Pro

Addon C10

Audio Pros kraftfullaste Multiroom-högtalare

Läs mer

Addon C5

Smidig & imponerande Multiroom-högtalare

Läs mer

Addon C-Sub

Multiroom-subwoofer med rejält bastryck

Läs mer

Trådlös enkelhet, musikalisk känsla

Addon T-serien är stilrena och trådlösa högtalare formgivna för just ditt sätt att lyssna på musik. Ljudet är självfallet kristallklart med Audio Pros erkänt höga ljudkvalitet och tunga basåtergivning. Din musik har aldrig låtit eller sett bättre ut!

Njut av ett massivt ljud!

Audio Pros specialitet sedan 1978 är stort ljud från små högtalare. T-seriens optimerade akustiska design återger en fantastisk dynamik, djup bas och ljudtryck i överflöd. Genom att använda ett system med optimerade högtalarelement, drivna av digitala förstärkare under ledning av avancerad DSP-bearbetning, levererar Addon T-serien en fysisk, ren och rumsfyllande dimension till musiken från alla format och ljudkällor.

Läs mer om Bluetooth-högtalarna från Audio Pro

Addon T10 gen2

Gedigen Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud 

Läs mer

Addon T5

 Stilren Bluetooth-högtalare med brett och klart ljud

Läs mer

Addon T3

Nätt portabel Bluetooth-högtalare med lång batteritid

Läs mer

Addon T20

Golvhögtalare med inbyggd förstärkare och Bluetooth

Läs mer

Addon T14

Moderna stereohögtalare med Bluetooth-anslutning

Läs mer

Addon Sub

Subwoofer med kraftfull djupbas utöver det vanliga

Läs mer