Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
GoPro Hero7 Black

Otroligt jämn bild av gimbal-liknande kvalitet. Kraftfulla Smart-capture-funktioner för förstklassiga, ljusstarka foton helt automatiskt. Robust och vattentät utan något extra hölje. Det här är HERO7 Black – den mest avancerade GoPro-kameran någonsin.


GoPro Hero7 Silver

HERO7 Silver får vartenda ögonblick att se fantastiskt ut, tack vare jämn 4K-video och levande WDR-foton. Den är robust och vattentät så att du kan med den överallt. Den intuitiva pekskärmen gör det dessutom enkelt att ta snygga bilder direkt under äventyret.


GoPro Hery7 White

HERO7 White är den perfekta följeslagaren på alla slags äventyr. Den är tålig, liten och helt vattentät. Den intuitiva pekskärmen gör det lätt att ta snygga bilder. Dessutom flyttas dina foton och videor direkt till GoPro-appen så att du enkelt kan dela dem*.


GoPro Fusion


*Kameran måste anslutas till GoPro-appen för automatisk överföring. Videor, videoklipp med tidsfördröjning och enstaka foton överförs automatiskt. Foton i en serietagning kan överföras manuellt.