Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mission SG gamingtillbehör - av spelare, för spelare.

Mission SG har som mål att erbjuda en serie med kvalitativa gamingprodukter som passar alla typer av spelare. I serien finns både möss, tangentbord, headsets, stolar, musmattor, monitorer och andra tillbehör som underlättar, hjälper till och tar spelandet till en ny nivå. En del är enklare med bra prestanda och vissa modeller erbjuder avancerad prestanda tillsammans med snygg RGB-belysning.

Oavsett om du är en First Person Shooter-spelare, MMO-spelare eller tycker det är trevligt med roll- och strategispel så finns det produkter som passar till alla typer av spel. Scrolla nedåt och hitta ett urval av sortimentet!

Mission SG - Tangentbord

Ett gamingtangentbord definieras som oftast av mekaniska tangenter och en skön layout. Mekaniska tangenter ger en bättre responsivitet och gör att tangentbordet reagerar snabbare än traditionella tangentbord med membran.

Mission SG GGK 3.5 Gamingtangentbord

GGK 3.5

Mission SG GGK 3.5 är ett mäktigt, mekaniskt tangentbord utrustad med röda mekaniska Kailh MX-switchar och individuellt RGB-belysta tangenter. Det innebär snabb och direkt respons och gör att du sticker ut på nästa LAN-party. USB-port på baksidan för exempelvis din gamingmus innebär minimal med trassel och hela 104 programmerbara macros och anti-ghosting gör upplevelsen komplett där varje knapptryck registreras med minimat tryck.LÄS MER
Mission SG GGK 3.1 Gamingtangentbord

GGK 3.1

Upplev skillnanden mellan vanliga och mekaniska tangentbord. Mission GGK 3.1 är utrustad med röda Kailh-brytare som är tysta och högkvalitativa. Tangenterna är bakbelysta och kan ställas in i tre ljusstyrkor. WASD- och piltangenternas knappar är utbytbara mot halvtransparenta tangenter som läckert lyses upp underifrån.


LÄS MER
Mission SG GGK 2.5 Gamingtangentbord

GGK 2.5

Upplev skillnanden mellan vanliga och mekaniska tangentbord. Mission GGK 2.5 är utrustad med röda Outemu-switchar som är tysta och högkvalitativa. Tangenterna är bakbelysta och kan ställas in i tio olika ljuslägen. 
LÄS MER
Mission SG GGK 1.5 Gamingtangentboed

GGK 1.5

GGK 1.5 Gaming Keyboard är ett häftigt tangentbord med snygg design och har tio stycken snabbknappar för att exempelvis snabbt komma åt webbläsaren, e-mailen, eller sätta datorn i viloläge. Tangentbordet kopplas in till datorn via USB-kabel och är ergonomiskt utfört med sköna responsiva tangenter som är optimerade för långa kvällar av spelande.

Tangetbordet är utrustat med bakgrundsbelysta tangenter i färgen blå samt att ljusstyrkan går att justera för att få ett så behagligt ljus som möjligt.

LÄS MER
Mission SG - Mus

Gamingmöss finns i olika former och storlekar, med olika prestanda, sensorer och funktioner för att passa olika typer av grepp, spel och spelstilar. Att välja en gamingmus handlar oftast om vad man själv tycker är bekvämt att använda och hålla i. Mission SG erbjuder ett brett urval av olika typer för att alla skall kunna hitta en mus som passar.

Mission SG GGM 3.5 Gamingmus

GGM 3.5

Mission SG GGM 3.5 MMO gamingmus hjälper dig att gå vinnande ur striden. Justera vikten för snabbhet eller precision och använd de 18 programmerbara knapparna med macro-funktioner för att justera spelupplevelsen efter din personliga önskemål. Avago-laser och omron-switchar ger exakta manövers tillsammans med musens teflon-pads på undersidan. 
LÄS MER
Mission SG GGM 2.7 Gamingmus

GGM 2.7

Mission SG GGM 2.7 är en prisvärd gamingmus som har allt du behöver. Skön och ergonomisk form ger dig ett bra grepp för att ta dig an snabba vändningar och exakt precision. Medföljande programvara låter dig skapa spelprofiler med olika makron och justera inställningar såsom LED-belysning, DPI, angle snap och USB polling rate.

LÄS MER
Mission SG GGM 3.2 Gamingmus

GGM 3.2

Unna dig en gamingmus som ser till så att du får en roligare upplevelse och bättre precision i alla typer av spel. Med 16400 DPI, laserteknik, justerbara vikter, 13 olika knappar och ergonomisk design försäkrar du dig om att hålla dina fiender i schack! Den guldplätterade USB-kontakten säkerställer att alla kommandon överförs utan fördröjning.

Med dynamiska LED-lampor lyser GGM 3.2 i läckra färger vilket ger en häftig effekt när det är mörkt i rummet. Du kan välja mellan blått, lila, rött, gult och grönt.

LÄS MER
Mission SG GGM 2.1 Gamingmus

GGM 2.1

Den efterlängtade uppföljaren till Mission SG GGM 2.0 är äntligen här. Många förbättringar har gjorts sedan den tidigare versionen och nu kan alla få briljera i spelvärlden med den förbättrade versionen 2.1!
LÄS MER
Mission SG - Musmatta

En musmatta anpassad för gaming finns i många olika storlekar och material. Det vanligaste och mest populära för en gamer är en musmatta i större storlek i textil med sydda kanter. Det finns även musmattor med inbyggd RGB-belysning för att ytterligare lägga till en häftig effekt till ditt gamingstystem.

Mission SG GSM 3.5 Gamingmusmatta

GSM 3.5 RGB

Mission SG GSM 3.5 RGB är en häftig RGB-belyst musmatta för alla typer av datormöss.Perfekt för att använda den till gaming eller till kontorsarbete.

Musmattan är utrustad med en lågfriktionsyta som garanterar pixelprecis spårning och är kalibrerad för både laser och optisk sensor. Undersidan är dessutom utrustad med texturerat gummi som garanterar halkfri stabilitet.

LÄS MER
Mission SG GSM 3.7 Gamingmusmatta

GSM 3.7 XXL

Mission SG GSM 3.7 är en extra stor musmatta utformad för gaming. Mattans mjuka textilyta har ett perfekt glid och är utrustad med en stabil gummibas för att ligga säkert på alla typer av underlag. Det går dessutom utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader så att du alltid kan ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner!


LÄS MER
Mission SG GSM 2.6 Gamingmusmatta

GSM 2.6 Large

Mission SG GSM 2.6 är en stor musmatta utformad för gaming. Mattans mjuka textilyta har ett perfekt glid och är utrustad med en stabil gummibas för att ligga säkert på alla typer av underlag. Det går dessutom utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader så att du alltid kan ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner!LÄS MER
Mission SG GSM 2.1 Gamingmusmatta

GSM 2.1 Medium

Mission SG GSM 2.1 är en mellanstor och smidig musmatta utformad för gaming. Mattans mjuka textilyta har ett perfekt glid och är utrustad med en stabil gummibas för att ligga säkert på alla typer av underlag. Det går dessutom utmärkt att maskintvätta musmattan i 30 grader så att du alltid kan ha ett rent och fint underlag när det är dags för intensiva gamingsessioner!


LÄS MER
Mission SG - Headset

Gamingheadsets har en jätteviktig egenskap: bekvämlighet. Ett headset behöver vara bekvämt, sitta bra på huvudet, ge en bra ljudupplevelse och även ha en bra mikrofon så att dina lagkamrater kan höra dig ordentligt. Mission SG har headset som innehar samtliga av dessa egenskaper. Välj och vraka!

Mission SG GGH 3.2 Gamingheadset

GGH 3.2

Mission SG GGH 3.2 är ett mäktigt headset utrustat med justerbart, vadderat huvudband, omslutande bastungt ljud. Det gör att du spelar bekvämt med mullrande effekter samtidigt som du har stenkoll på vad som händer i omgivningarna i ditt favoritspel. Den avtagbara mikrofonen ger dig dessutom smidig kommunikation med dina medspelare samtidigt som du enkelt justerar volym via ljudkabelns fjärrkontroll. 

LÄS MER
Mission SG GGH 1.2 Gamingheadset

GGH 1.2

Mission SG GGH 1.2 är ett skönt headset utrustat med justerbart, vadderat huvudband och ett omslutande surroundljud. Det gör att du spelar bekvämt samtidigt som du har stenkoll på vad som händer i omgivningarna i ditt favoritspel. Den flexibla mikrofonen ger dig dessutom smidig kommunikation med dina medspelare samtidigt som du enkelt justerar volymen via ljudkabelns fjärrkontroll.


LÄS MER
Mission SG HTS 2.0 Headsetställ

HTS 2.0

Mission SG HTS 2.0 är ett snyggt hörlursställ i stadig konstruktion för dina hörlurar när dem inte används. Hörlursstället har inte bara färgglad RGB-belysning som du kan konfiguera utan det är även ett inbyggt ljudkort och två stycken 3,5 mm analog ljudingångar som ger dig 7.1 virtuellt surroundljud. Ljudet kommer då att kännas mer omslutande vilket gör att dina spel känns mer verklighetstrogna och intensiva för en ännu bättre spelupplevelse.

LÄS MER
Mission SG - Gamingpaket

Ett anpassat gamingpaket med allt man behöver för att komma igång med sin gaming!

Du spelar med stil och precision tack vare tangentbordets LED-belysning, ani-ghosting och åtta snabbknappar. Pricka rätt och bekvämt med hjälp av den ergonomiska musen. 6 knappar och DPI switch som låter dig välja rätt känslighet (800, 1200, 1600 eller 2400 DPI). Musen är likt tangentbordet utrustad med en 1,5 meter lång kabel.

Headsetet har en bekväm och omslutande design och låter dig njut av ett rent och klart ljud via de 40 mm stora högtalarmembranen. Den justerbara mikrofonen gör det dessutom lätt att hålla koll med dina kompisar när du lirar online! Ansluts via USB och 2 x 3,5 mm kontakterna. Musmattan har bra glid för alla typer av spel och undersidans material ser till att mattan ligger stadigt vid snabba rörelser.

Mission SG GGB 2.1 Gamingpaket
Mission SG - Gamingstol

Gamingstolar är oftast ganska lika varandra till utseendet. Det som skiljer dem åt är storlek, höjd på ryggstöd och möjlighet till att ställa in armstöden på olika sätt. I Mission SG’s sortiment av gamingstolar kan man garanterat hitta en stol som passar.

Mission SG RGC 3.0 Gamingstol

RGC 3.0

Mission SG RGC 3.0 är en rymlig och bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. RGC 3.0 har en racinginspirerad design vilket innebär att stolen är utrustad med ett något fastare säte och upphöjda sidokanter. Ryggstödet är byggt kring en stålram vilket ger extra stabilitet när du spelar.  

LÄS MER
Mission SG RGC 2.2 Gamingstol

RGC 2.2

Mission SG RGC 2.2 är en snygg och bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. Stolen är byggd runt en robust metallram med mjuk stoppning och tygklädsel vilket ger en härlig racingkänsla!


LÄS MER
Mission SG GGC 3.2 Gamingstol

GGC 3.2

Mission har återigen lyckats med att leverera en ergonomisk, bekväm och snyggt sportig gamingstol. Tack vare en härlig passform kan du enkelt hitta en perfekt sittställning som bidrar till att du sitter bekvämt i flera timmar. Stolen kan roteras i 360° och justeras efter dina önskemål.
LÄS MER
Mission SG KSC 1.6 Gamingstol

KSC 1.6

Mission SG KSC är en bekväm gamingstol för barn som passar perfekt vid skrivbordet när det är dags för läxläsning eller datorspel. Stolens design är i grönt och svart PU-läder med en häftig racinglook. Datorstolen har ett tiltbart ryggstöd och en mjuk sittdyna för att du ska kunna justera din sittposition efter egen preferens och därmed sitta bekvämt i stolen under flera timmar.


LÄS MER
Mission SG - Gamingskärm

För att en gamingskärm skall leverera en riktigt bra upplevelse när man spelar behöver den ha en uppdateringsfrekvens på minst 144hz och en responstid på 1 MS. Med dessa egenskaper så minimerar man tiden från det att något händer i spelet till dess att ögat uppfattar det. Samtliga av Mission SG’s gamingskärmar har dessa egenskaper och finns både i 27 tum och 24 tum.

Mission SG EM24144C Gamingskärm

EM24144C

Mission SG EM24144C är en välvd 24" gamingskärm som gör att du kan njuta av dina favoritspel och se alla detaljer, även i höga hastigheter. Skärmen ger dig tillgång till bland annat Full HD-upplösning (1920x1080) och en snabb responstid på 1 ms, allt för att ge dig en lysande dator- och gamingupplevelse. Skärmen har dessutom givits 178 graders betraktningsvinklar och en ljusstyrka på 250 cd/m2. Ta del av en gamingskärm som kommer hjälpa dig att vinna varje match.

LÄS MER
Mission SG EM27144C Gamingskärm

EM27144C

Mission SG EM27144C är en välvd 27" Full HD-gamingskärm som tack vare dess snabba responstid på 1 ms och 144 Hz uppdateringshastighet, vilket gör att den lämpar sig utmärkt för gaming. Du får dessutom ta del av 178 graders betraktningsvinklar och en ljusstyrka på 250 cd/m2. Allt för att ge dig en skärm som kommer ge nytt liv åt dina favoritspel.


LÄS MER