Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Perfekt stämningsljus med Ambilight

Med Philips Ambilight strålar ljus ut från TV:ns sidor till den bakre väggen tar handlingen plats även utanför skärmen och fyller rummet med perfekt stämningsbelysning. Med intelligent LED-belysning matchas allt som händer på skärmen i realtid.
Så varför inte förvandla hela ditt vardagsrum till en av plats av underhållning där Ambilight tar din tittarupplevelse till en helt ny nivå!

Android TV gör din Smart TV lätt att hantera

Med Philip Android TV går det både snabbt och enkelt att få fram precis det du vill. Tydliga, enkla menyer som rekommenderar TV-program, topplåtar och populära spel. Varje meny har utformats för att säkerställa att du kan lägga minimalt med tid på sökningar och mer tid på att titta. Och skulle du känna dig överväldigad kommer Philips Android TV till din räddning med förslag baserat på vad du gillar.


Välj Ambilight efter ditt humör:

Klassisk Ambilight

Med det klassiska läget följs det exakta TV-innehållet på skärmen och reflekteras i realtid på väggen bakom TV:n. 

Musikläge

Musikläget följer och reagerar istället exakt på dynamiken i musiken du spelar på TV:n. Du kan välja bland en mängd olika färgglada förinställningar eller varför inte användadet slumpmässiga partyläget.

Spelläge

Spelläget gör ditt rum till en del av spelvärlden med fylliga, strålande färger som dynamiskt matchar det som händer på skärmen. Så ta klivet mot en uppslukande och intensiv spelupplevelse.Vilken Philips-TV väljer du?

Philips 9000 Series OLED-TV

55POS901F är en testvinnande OLED-TV med Android TV och superslimmad design

Läs mer

Philips 8100 Series TV

65PUS8102 är en ljusstark 65" 4K Ultra HD Android TV med utmärkt bildförbättring

Läs mer

Philips 7502 Series

UHD-TV med Android TV, 10-bits panel, HDR och 3-sidig Ambilight. Finns i 55- & 65-tum

Se modellerna

Philips 6482 Series

Android TV med inbyggd Soundbar med subwoofer & 3-sidig Ambilight. Finns i 49- & 55-tum

Se modellerna

Philips 6262 Series

Smart-TV med 2-sidig Ambilight. Finns i 43-, 50-, 55- och 65-tum

Se modellerna