Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Philips rakapparat - vattentät rakapparat

Upptäck Philips rakapparater - se vilken rakapparat som passar dig

Philips senaste nyheter inom rakapparater passar dig som vill uppgradera din rakningsrutin och få en hudnära och bekväm rakning på samma gång. Alla rakapparater använder samma teknik med roterande skärhuvuden  för att raka så nära huden som möjligt med minsta möjliga friktion och hudirritation. Philips är världsledande inom elektriska rakapprater och lanserade nyligen sin bästa rakapparat hittills, S9000 Prestige - den närmaste elektriska rakningen i världen.*

 *=Närhet testad på 3- och 7-dagarsskägg.

Rakapparat med MultiPrecision för våt och torrakning
Philips S5400/06
(92)
 • MultiPrecision-rakbladssystem
 • Flex-huvuden i 5 riktningar
 • Våt- och torrakning
769:-
Effektiv och skyddande rakapparat med bra tillbehör
Philips S6650/48
(152)
 • Aquatec för våt- och torrakning
 • Kan rengöras under vattenkran
 • Anti-friktionsbeläggning
1 690:-
Rakapparat för känslig hud med GroomTribe-app
Philips S7940/16
(0)
 • Aquatec för våt- och torrakning
 • SkinGlide-ringar med mikropartiklar
 • GentlePrecision-blad rakar nära
1 490:-
Philips rakapparat, för en nära och bekväm rakning
Philips SP9862/14
(148)
 • Precisionsblad för en nära rakning
 • Intuitiv display
 • Slimmad Qi-laddningsplatta
4 490:-

*=Utvärderat 756 gånger av 7 barberare med 108 kunder i Tyskland.

Philips S9000 Prestige 

Rakar nära som ett rakblad, med bästa komfort*

Det precisionsbladen, i kombination med skärelementen, som gör att S9000 Prestige kan raka med sådan närhet och precision. NanoTech-precisionsbladen är förstärkta med nanopartiklar och har extra vassa, hållbara kanter. Samtidigt glider rakapparaten lätt över huden tack vare anti-friktionsringarna runt skärelementen, vilket ger en extremt effektiv och skonsam rakning, till och med på sjudagarsstubb. För dig som vill ha det absolut bästa. 

*=Utvärderat 756 gånger av 7 barberare med 108 kunder i Tyskland.

Philips 7000-serie

Bäst för dig med  känslig hud 

Skyddande ringar runt skärelementen minimerar friktionen mot huden och ger en otroligt nära rakning med minsta möjliga påfrestning på huden. 7000-serien har nu uppgraderats med en app och ett personlig rakningsprogram framtaget av dermatologer. En stor hjälp för dig som har problem med inåtväxande hårstrån, rodnad eller hudirritation efter rakning. 

Philips 6000-serie

Effektiv rakning utan irriterad hud 

Till skillnad från en rakhyvel som rakar översta hudlagret och riskerar att ge skärsår och irriterad hud, ger S6000 en skyddande rakning som är effektiv även på kort stubb. MultiPrecisions-bladen lyfter upp långa och korta hårstrån, samt eventuell skäggstubb för att du ska kunna raka dig effektivt med ett par drag. För dig som inte vill kompromissa mellan ett snabbt resultat och irriterad hud. 

Philips 5000-serie

Snabb och enkel rakapparat som gör jobbet

Rakhuvudena på Philips S5000 är flexibla i fem riktningar och följer ansiktets konturer längs käklinje och nacke. Den tar även kortare stubb utan att komma i direktkontakt med huden för att undvika irritation och rodnad. S5110/06 har blivit utsedd till "Bra Köp" av Råd och Rön och passar dig som vill ha en snabb och effektiv torrakning som underlättar din rakningsrutin.