Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Philips Diamond Clean

Philips Sonicare -  Ny nivå av fräschhet. Ny nivå av omtanke. 

Sveriges Tandläkarförbund

Philips Sonicare är den mest rekommenderade eltandborsten med sonisk teknik. Munhälsan har stor betydelse för vår hälsa i stort, det är därför viktigt att du använder en tandborste som rengör på djupet - mellan tänderna och längs tandköttskanalen. Philips har över 20 års erfarenhet inom forskning och produktutveckling av munvårdsprodukter. Den soniska tekniken har inspirerats av tandvården och har idag 25 miljoner nöjda användare världen över. 

Philips Sonicare Kids HX6322/04 - Eltandborste för barn

 • App med spel motiverar borstningen  
 •  Skonsam och effektiv 
 •  2 borstlägen för olika åldrar
Till produkten
Philips SonicCare ProtectiveClean 4300 HX6800/04

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6800/04

 • Tar bort 7x mer plack*
 • Ger 100% friskare tandkött  
 •  Inbyggd trycksensor 
Till produkten
Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/03

Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/03

 • Få rekommendationer i appen 
 •  3 borstlägen  
 •  Inbyggd trycksensor 
Till produkten
Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52

Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52

 • Laddningsglas  
 • 5 olika borstlägen 
 • Resefodral med USB-laddning 
Till produkten

Sonisk teknik med 62 000 snabba rörelser/min 

Philips eltandborstar använder sonisk teknik som kännetecknas av dess högfrekventa, svepande och pulserande rörelser som tillsammans ger 62 000 rörelser per minut. De snabba rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna och in under tandköttskanten där en vanlig tandborste inte når. Philips Sonicare är effektiv mot missfärgningar tar bort upp till tio gånger mer plack än vanliga tandborstar* Det ger en otroligt ren och fräsch känsla som du både kan se och känna. Redan efter en veckas användning kan du se hur dina tänder blir synbart vitare i takt med att Philips Sonicare skonsamt putsar bort fläckar och missfärgningar.**

Sonicare for Kids motiverar barnen att borsta

Precis som för vuxna rekommenderar tandläkare att barn ska borsta sina tänder i minst två minuter, två gånger om dagen. Det är viktigt att ge sitt barn rutiner som främjar ett friskt liv, men vi vet att det inte alltid är helt enkelt. Genom att använda Sonicare for Kids appen blir tandborstningen roligare och motiverar barnen att borsta längre. Huvudkaraktären Sparkly blir en borstningspartner som vägleder barnen i hur de ska borsta tänderna och uppmuntrar dem när de gör rätt. Det kan till exempel komma läskiga plackattacker och andra äventyr som man tillsammas måste borsta bort! Sonicare for Kids eltandborste rengör effektivt och skonsamt och använder fler borströrelser på minut än en vanlig tandborste gör på en månad. Den har två borstningsprogram - ett mjukare program för de yngre (3-6 år) samt ett för de över 7 år. 

Borsthuvuden till Philips Sonicare eltandborstar

Philips rekommenderar att du byter ut borsthuvudet var tredje månad för bäst resultat. Alla Sonicares borsthuvuden är kompatibla med Sonicares eltandborstar och är utformade för att ta vara på den unika soniska tekniken med högfrekventa rörelser och stor kontaktyta. Du byter enket borsthuvud med hjälp av det smarta klickfästet. Här hittar du rätt borsthuvud för just dina behov. 

Prova i 60 dagar

Prova hemma i 60 dagar 

Du kan nu köpa hem din Sonicare eltandborste och testa den hemma i 60 dagar. Om du inte är nöjd med resultatet får du pengarna tillbaka. 


Läs mer om Philips Nöjdhetsgaranti här.

Vilken Sonicare modell ska jag välja?

Alla Philips Sonicare eltandborstar använder samma soniska teknik som rengör mellan tänderna och in under tandköttet. Alla modeller har inbyggd timer som delar in tandborstningen i fyra 30 sekundersintervaller och meddelar när det är dags att byta sida. På så sätt kan du vara säker på att du alltid får en djupgående rengöring, oavsett vilken modell du använder. Det som skiljer modellerna åt är istället dess funktioner och tillbehör. DiamondClean har till exempel fem olika borstprogram - clean, white, sensitive, gum care och deep clean - medan medan ProtectiveClean har ett till två program beroende på modell. DiamondClean har även dubbla laddningningssystem och kan laddas i direkt i glaset eller det medföljande resefodralet med USB-laddning. 


* Jämfört med en manuell tandborste
** Jämfört med en manuell tandborste, när Sonicare används med AdaptiveClean-borsthuvudet