Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2019 års QLED - Ger dig nya möjligheter med ditt TV-tittande

En 2019 års Samsung QLED-TV erbjuder suveräna färger, djup kontrast och kraftfull ljusstyrka oavsett ljusförhållanden – perfekt för både ljusa sommarkvällar som mörka vinternätter. Helt enkelt en TV för det moderna nordiska vardagsrummet.


Utgår från verkligheten

Njut av naturtrogna färger i varje bild. Med Samsungs unika QLED teknologi vrids färgvolymen upp till 100%. Det innebär att färgerna fortsätter att vara realistiska i såväl mörka som ljusa scener.

Med kraft från en fantastisk processor

Upplev QLEDs Quantum Processor som levererar en klarare bild, samtidigt som den justerar skärmens ljusstyrka och ljudet så att det matchar ditt rum och scenen som visas, tack vare en egen unik uppskalningsalgoritm. 

AI Upscaling

QLED använder AI Upscaling för en klarare bild. Med hjälp av AI-stödd maskinlärning har Samsung utvecklat algoritmer för att reducera brus, återställa detaljer och skärpa kanter kring detaljer och text. Allt för att på bästa sätt använda skärmens höga UHD upplösning.Få din TV att smälta in i ditt hem

Även om du älskar att kolla på TV, så är den ju faktiskt avstängd emellanåt. Nu kan du istället med ett enkelt knapptryck låta TVns avstängda svarta skärm ersättas av en vacker bild som får den att smälta in i rummet, eller ta en bild av väggen bakom TV:n för att låta färgerna i skärmen harmonisera med omgivningen.

Skönheten hos det enkla

Med Samsung Q950R och Q90R får du One Invisible Connection, vilket innebär att du bara behöver en enda transparent kabel som leder upp till TV:n. Det gör installationen både enklare och snyggare, särskilt om du väljer att väggmontera. Alla anslutningar görs i en separat låda "One Connect Box", som kan placeras utom synhåll från skärmen. 

Upplev äkta HDR i varje ögonblick

Se detaljer i mörkret och blicka djupt in i färgnyanserna. Quantum HDR analyserar varje bildruta i scenen och justerar ljuset för att få fram rätt ljussättning för varje stund.

Precision för perfektion

Upplev precision i toppklass. Direct Full Array får de minsta detaljerna att framträda klart genom att styra bakgrundsljuset med stor precision. En brilliant upplevelse under alla ljusförhållanden.

Vackra vyer, oavsett var i soffan du sitter

Du behöver inte sitta rakt framför TV:n för att ha en fantastisk bild. QLED med Ultra Viewing Angle* reducerar ljusläckage och sprider färgerna jämnt i en bred betraktningsvinkel. Det ger hög bildkvalitet även när du sitter snett framför TV:n.


75" 4K QLED-TV med välutvecklade bildegenskaper
Samsung QE75Q70RATXXC
(5)
  • Quantum HDR 1000
  • Direct Full Array 4X-panel
  • Bildprocessor med AI
17 990:-
Samsung QE65Q950RBTXXC
(13)
65" 8K QLED-TV med enastående bildegenskaper
Samsung QE65Q950RBTXXC
(13)
Samsung QE65Q950RBTXXC
(13)
  • Quantum HDR 3000
  • Direct Full Array 16x
  • One Invisible Connection
29 990:-
Samsung QE75Q950RBTXXC
(13)
75" 8K QLED-TV med enastående bildegenskaper
Samsung QE75Q950RBTXXC
(13)
Samsung QE75Q950RBTXXC
(13)
  • Quantum HDR 3000
  • Direct Full Array 16x
  • One Invisible Connection
34 990:-