Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hear the Difference.

Det är den där speciella stunden. När du hör lite ljud från din favoritsång som du aldrig hört den tidigare. Vi strävar efter det ögonblicket. För Sennheiser har satt som mål att leverera detta ögonblick av nyupptäckt i sjuttiofem år, samtidigt som de är en global ledare inom ljudinnovation i studion, på scenen och i labbet. Det här familjeägda företaget har framförallt alltid strävat efter högstakvalitet. En stil som uppskattats av ljudkonnässörer, ljudproffs och personer som hör skillnad.


Förlora aldrig rytmen igen.


Den nya MOMENTUM Wireless ger en överlägsen lyssningsupplevelse som ingen annan.

Dessa hörlurar återger det balanserade djupet och precisionen i en studioinspelning ochskiljer varje frekvens åt, så att du hör basen, mellanområdet och diskanten i perfekt harmoni med varandra.

Det innebär att du kommer att känna allt från den hjärtdunkandebasen under din dagliga pendling till den lugnande rytmen av dina favoritminnen.

Missa aldrig en takt.
MOMENTUM Wireless har intuitiva kontroller utformade för alla situationer. 

Oavsett om du tar ett affärssamtal, pratar med en vän eller bara gömmer dig i ditt eget personliga ljud utrymme ser funktionen Auto On/Off och Smart Pause till att du aldrig missar en takt.


Känn det i ljudet.
Varje andetag, noterna och slagen i studiokvalitet.


Sennheiser’s MOMENTUM True Wireless är noggrant utformad där alla lyssnande detaljer beaktas.

Från de vackert utformade och perfekt passande öronpropparna som tar dig närmareljudet du älskar, till enkel åtkomst till röstassistent och beröring som fungerar intuitivt med dig.

Och så är det ljudet. Sennheisers egenutvecklade ljudteknik skapar ett otvetydigt kategori ledande ljud. Välkommen till den ultimata trådlösa lyssnings-erfarenheten.

Framtagen för tidlös elegans.


Fokus på detaljer och en stark estetisk medvetenhet gör dessa små, blanka, lätta öronsnäckor till en del lyssningsverktyg och en del prêt à porter accessoir.

Med högklassigt skal, polerade metalliska detaljer och guldpläterade laddningskontakter blir det ett möte mellan funktion och mode i en ikonisk design. Ett smidigt och kompakt fodral med laddningsfunktion utökar 4 timmars batteritid till 12, så du kan njuta hela dagen, i åratal.


Förvandla din resa.


Du har rest en hel del, i varje klass, men ingenting kan jämföras med upplevelsen av att resa med PXC 550 Wireless. Du är på språng men ändå håller du alltid kontakt.

När du rör dig mycket mellan olika platser är PXC 550 Wireless din ideala partner - du är alltid uppkopplad, helt enkelt.

Uppgradera din resa till FirstClass.


Som ett av de lättaste headseten på marknaden är PXC 550 Wireless ultramobil och perfekt lämpat för långa perioder av lyssnande.

För att garantera bäst möjliga passform har Sennheiser mätt hundratals öron och utformat headsetet därefter - storleken, den särskilda formen av öronkuddarna och huvudbandets design. Den hopfällbara ramen gör det möjligt att snabbt och elegant trolla bort headsetet för förvaring i ett snyggt kompakt resefodral.

Överlägsen komfort och klassledande design: det bästa av båda världar.


Låt alla dagar låta bra


Det nya slutna Sennheiser HD 4.50BTNC headsetet erbjuder helt enkelt allt en musikälskare med aktiv livsstil kan önska sig: Ett slående detaljrikt och kraftfullt sound, det senaste i trådlös teknik, intuitivt lätthanterlighet och elegant minimalistisk och ändå stabilkonstruktion med högkvalitativa material.

Men framför allt: Sennheisers NoiseGard™ - aktivdämpning av bakgrundsljud, så du kan njuta av din musik i lugn och ro – överallt.

Njut av musikalisk frihet – sladdlöst och ostört.
Var som helst. Varje dag.


Detta nya headset designades efter önskemål från krävande lyssnare som inte bara är nöjda med att höra musiken när de är ute och rör på sig, utan också vill njuta av den, oavsett var.

Så Sennheiser la till sin NoiseGard™ aktiv dämpning av störande ljud – kraftfull eliminering av alla ljud som kan komma mellan dig och din musik, vilket HD 4.50BTNC levererar till dig med välkänt Sennheisersound.