Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Träna fritt i 3 månader på Nordic Wellness

Vid köp av Adidas sporthörlurar (RPT-01 eller FWD-01) mellan 1 januari och 31 mars 2020 så får du träna fritt i tre månader på Nordic Wellness (värde 1 900 kr). Följ nedan steg för att få din unika kampanjkod.

* Så här gör du

  1. Köp någon av de utvalda Adidas sporthörlurarna på NetOnNet under kampanjperioden.
  2. Registrera ditt köp via länken nedan, senast 12 april 2020, genom att fylla i namn och email-adress samt ladda upp en bild på ditt inköpskvitto.
  3. Få din unika kampanjkod för tre månaders fri träning hos Nordic Wellness.

Om Nordic Wellness

"Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 226 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss! Gå till Nordic Wellness och läs mer."


Adidas Headphones - Never on pause

Adidas hörlurar har en människocentrerad design med fokus på teknologisk innovation, funktion och passform och med en fast beslutenhet om att ge atleter på alla nivåer den ultimata ljudupplevelsen oavsett område. Först ut i sortimentet är två hörlurar som båda är utformade för att möta behoven inom olika idrottsgrenar och samtidigt vara tillräckligt mångsidiga för att passa alla träningsformer. adidas kreatörer är Never on Pause, varken på stan, på gymmet eller i vardagen, utan rör sig konstant framåt både fysiskt och mentalt.

Sport är något ständigt närvarande, och det är de också. Båda modellerna har tagits fram och testats med feedback från adidas community, och resultatet är en kombination av intelligent design och bra ljudkvalitet som stödjer vardagsatleter i varje steg de tar, från uppvärmning till träning och vidare till återhämtning.

RPT-01 SPORT ON-EAR

Hörlurarna RPT-01 Sport on-ear från Adidas Headphones är  ett par sporthörlurar fullt utrustade för att uppfylla de krav som ställs under träningen. De har en svettsäker design med enkla kontroller samt ett kompromisslöst, trådlöst ljud. Rör dig mellan jobbet, pendlingen och gympasset utan avbrott.

Svettsäker:
Hörluren är IPX4-klassad vilket innebär att den är vattentålig med en svett- och stänksäker konstruktion. 

För ett liv i rörelse: 
Ergonomisk design med komplett vridningsmekanism för en bekväm och flexibel passform under hela träningspasset. 

Total kontroll: 
Skapa skräddarsydda snabbkommandon med kontroll- och aktiveringsknapparna. 

Lång batteritid: 
Få upp till 40 timmars speltid, och ladda sen batteriet med supersnabb USB-C-laddning. 

Skölj och ta nya tag: 
Invändigt huvudband och textilklädda öronkuddar som kan tas av och tvättas.


FWD-01 SPORT IN-EAR

Med in-ear hörlurarna FWD-01 får du trådlös speltid och med en design som är optimerad för din träning. Alla kontroller du behöver finns på den textilklädda och trasselfria sladden, passivt ljudgenomsläpp gör att du kan höra omgivningen, och den lätta designen ger dig friktionsfri träning från uppvärmning till återhämtning.

Lätthanterliga:
Textilklädd, trasselfri sladd med smidiga kontroller. 

Måttanpassade: 
Skapa den perfekta passformen med utbytbara öronpluggar och -vingar. 

Alltid redo: 
Magnetiska hörlurar som kan bäras runt halsen när du inte använder dem. 

Överlägset ljud:
Få upp till 16 timmars speltid med auto-pause, passivt ljudgenomsläpp och supersnabb USB-C-laddning. 

Svettsäkra: 
IPX4-klassad vattentålighet med svettsäker och stänksäker konstruktion.


"Viktigt på riktigt: Stannar Adidas nya in ear-hörlurar kvar i öronen när du springer?" - Recension från Café

"Ljudet i Adidas-lurarna står svenska Zound Industries, som bland annat gör ljudet i Marshall och Urbanears hörlurar, för. Och visst låter det bra. Det låter till och med riktigt bra. Ljudet känns rikt och fylligt och basen tar aldrig över för mycket. För audiofilen finns, precis som med alla nya trådlösa hörlurssläpp, en app där du kan mixa till EQ:n till egen preferens och perfektion."


Läs hela recensionen från Café här (2019-09-30)

M3 recension"Adidas RPT-01: Ljuva toner från nya träningshörlurar"
- Recension från M3

"Passformen är riktigt bra, framför allt med tanke på att de är on ear-hörlurar, men även bekväma trots ett bergfast grepp – även i löpspåret – och den flexibla bygeln passar även dig med en lite mindre huvudform. De är ipx4-klassade vilket innebär att de tål både svett och fukt. Speltiden är specificerad till uppåt 40 timmar och laddning sker via den medföljande usb-c-sladden."


Läs hela recensionen från M3 här (2019-10-08)FÅ HELA UPPLEVLESENLadda hem Adidas Headphones-appen för att enkelt kontrollera och anpassa funktionerna hos dina Adidas-hörlurar så att du kan fokusera på din löpning eller träning.


Läs mer på App Store och Google Play.