Adidas Headphones - Never on pause

Adidas hörlurar har en människocentrerad design med fokus på teknologisk innovation, funktion och passform och med en fast beslutenhet om att ge atleter på alla nivåer den ultimata ljudupplevelsen oavsett område. Först ut i sortimentet är två hörlurar som båda är utformade för att möta behoven inom olika idrottsgrenar och samtidigt vara tillräckligt mångsidiga för att passa alla träningsformer. adidas kreatörer är Never on Pause, varken på stan, på gymmet eller i vardagen, utan rör sig konstant framåt både fysiskt och mentalt.

Sport är något ständigt närvarande, och det är de också. Båda modellerna har tagits fram och testats med feedback från adidas community, och resultatet är en kombination av intelligent design och bra ljudkvalitet som stödjer vardagsatleter i varje steg de tar, från uppvärmning till träning och vidare till återhämtning.

RPT-01 SPORT ON-EAR

Hörlurarna RPT-01 Sport on-ear från Adidas Headphones är  ett par sporthörlurar fullt utrustade för att uppfylla de krav som ställs under träningen. De har en svettsäker design med enkla kontroller samt ett kompromisslöst, trådlöst ljud. Rör dig mellan jobbet, pendlingen och gympasset utan avbrott.

Svettsäker:
Hörluren är IPX4-klassad vilket innebär att den är vattentålig med en svett- och stänksäker konstruktion. 

För ett liv i rörelse: 
Ergonomisk design med komplett vridningsmekanism för en bekväm och flexibel passform under hela träningspasset. 

Total kontroll: 
Skapa skräddarsydda snabbkommandon med kontroll- och aktiveringsknapparna. 

Lång batteritid: 
Få upp till 40 timmars speltid, och ladda sen batteriet med supersnabb USB-C-laddning. 

Skölj och ta nya tag: 
Invändigt huvudband och textilklädda öronkuddar som kan tas av och tvättas.


FWD-01 SPORT IN-EAR

Med in-ear hörlurarna FWD-01 får du trådlös speltid och med en design som är optimerad för din träning. Alla kontroller du behöver finns på den textilklädda och trasselfria sladden, passivt ljudgenomsläpp gör att du kan höra omgivningen, och den lätta designen ger dig friktionsfri träning från uppvärmning till återhämtning.

Lätthanterliga:
Textilklädd, trasselfri sladd med smidiga kontroller. 

Måttanpassade: 
Skapa den perfekta passformen med utbytbara öronpluggar och -vingar. 

Alltid redo: 
Magnetiska hörlurar som kan bäras runt halsen när du inte använder dem. 

Överlägset ljud:
Få upp till 16 timmars speltid med auto-pause, passivt ljudgenomsläpp och supersnabb USB-C-laddning. 

Svettsäkra: 
IPX4-klassad vattentålighet med svettsäker och stänksäker konstruktion.


RPD-01 SPORT IN-EAR

Vill du kunna lyssna på bra och peppande musik samtidigt som du tränar hårt? Adidas RPD-01 är ett par svettåliga in-ear-hörlurar med en design som optimerats för att maximera din träning. Det stödjande silikonbandet runt nacken sitter säkert under  allt från stadslöpning och viktträning till pendlingsresor. Med ergonomiska örontippar och öronvingar är  hörlurarna som gjorda för att sitta bekvämt hela dagen lång.

Skapade för rörelser:
De trådlösa in-ear-hörlurarna har en ergonomisk design med enkla och lättillgängliga kontroller för att du så smidigt som möjligt ska kunna ta kontroll över musiken vid din träning.

Anpassningsbar funktionsknapp:
Ta kontroll. Med funktionsknappen kan du skapa skräddarsydda snabbkommandon. 

Lång batteritid:
Med upp till 12 timmars speltid kan du njuta av din musik under flera träningspass utan att behöva ladda dina hörlurar. 

Svettas i takt med musiken:
Med sin IPX4-klassade vattentålighet får du ett par hörlurar med en svettsäker konstruktion som gör att du kan njuta av dina bästa låtar oavsett hur mycket du svettas."Viktigt på riktigt: Stannar Adidas nya in ear-hörlurar kvar i öronen när du springer?" - Recension från Café

"Ljudet i Adidas-lurarna står svenska Zound Industries, som bland annat gör ljudet i Marshall och Urbanears hörlurar, för. Och visst låter det bra. Det låter till och med riktigt bra. Ljudet känns rikt och fylligt och basen tar aldrig över för mycket. För audiofilen finns, precis som med alla nya trådlösa hörlurssläpp, en app där du kan mixa till EQ:n till egen preferens och perfektion."


Läs hela recensionen från Café här (2019-09-30)

M3 recension"Adidas RPT-01: Ljuva toner från nya träningshörlurar"
- Recension från M3

"Passformen är riktigt bra, framför allt med tanke på att de är on ear-hörlurar, men även bekväma trots ett bergfast grepp – även i löpspåret – och den flexibla bygeln passar även dig med en lite mindre huvudform. De är ipx4-klassade vilket innebär att de tål både svett och fukt. Speltiden är specificerad till uppåt 40 timmar och laddning sker via den medföljande usb-c-sladden."


Läs hela recensionen från M3 här (2019-10-08)FÅ HELA UPPLEVLESENLadda hem Adidas Headphones-appen för att enkelt kontrollera och anpassa funktionerna hos dina Adidas-hörlurar så att du kan fokusera på din löpning eller träning.


Läs mer på App Store och Google Play.