Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfulla datorer i små förpackningar

Med fullt stöd för Android appar från Google Play ger ASUS Chromebox och Chromebit dig möjligheten att använda dina favoritappar med kraften från en mini PC. Det har aldrig varit enklare att hålla sig uppkopplad, var du än befinner dig. Utforska möjligheterna med ASUS Chromebox 3 och Chromebit CS10 – minimalistiska och kostnadseffektiva minidatorer för hemmet eller ditt företag.

Håll dig uppdaterad och ansluten

Med en smart och säker digital omgivning eliminerar du stressen från uppdateringar och antivirusprogram. Automatiska uppdateringar ser till att du alltid har den senaste programvaran, samt skydd från det inbyggda virusskyddet. Det är lika enkelt att ställa in Chromebox 3 och Chromebit CS10 som  det är att logga in på ditt Google-konto. Lägg till nya användare om du vill – all data lagras separat och säkert. Logga in på ditt Gmail-konto för att komma åt molnet när och vart du än befinner dig. 


Enkel och smart digital upplevelse

Chromebox 3 och Chromebit CS10 är kompletta datorer med fokus på produktivitet, kvalitet och mervärde, allt samlat i kompakta förpackningar. Oavsett om du avser att använda dem i jobbet eller i hemmet - så är de enkla och kostnadseffektiva lösningar. Du kan exempelvis skapa ett helt spektrum av matchande produkter som alla kan hanteras från en enda enhet.

Kraftfulla nätverksfunktioner

Njut av snabbt och stabilt trådlöst anslutningar tack vare dubbla 802.11ac band.

Inbyggd säkerhet

Automatiska uppdateringar så att du alltid får senaste funktionerna och skyddet, utan enheterna blir långsammare över tid.

Få tillgång till dina filer var som helst

Synkroniserar automatiskt dina filer till Google Drive så att du alltid har tillgång till dina filer i molnet, när som helst och var som helst. Allt du behöver göra är att logga in på ditt Google-konto.

Skyddar din integritet

Kontobaserad åtkomst gör att Chromebox och Chromebit CS10 passar perfekt till att dela med andra. Enskilda användare kan enkelt byta mellan olika konton. 

Tusentals appar

Med ett brett sortiment av appar, som fungerar bra både online och offline, kan du läsa och redigera dokument, kalkylblad eller presentationer även utan internetanslutning!

Chrome Management Console - Anpassade inställningar för användarkonton eller enheter

Google Chromes webbaserade hanteringskonsol låter dig enkelt hantera användare, program eller enheter i hela hemmet eller organisationen - från en enda plats. Du kan konfigurera Chrome-funktioner för alla dina användare, tillåta eller blockera appar och tillägg, samt forcera installationsprogram. Det betyder att du kan även kan slå på eller av tjänster för olika användare: Till exempel kan du begränsa åtkomsten till Google Hangout för majoriteten av dina användare, men slå på den för ett få utvalda. Du kan även skapa en grupp som är behörig att komma åt specifika funktioner. Chrome Management Console är därmed perfekt för att skapa en säker internetmiljö för familjen, eller för en effektivare arbetsmiljö på arbetsplatsen.


ASUS Chromebox 3

En Professionell mini-PC

 • 8:e generationens Intel® Core™-processor för snabbare, jämnare och mer energieffektiv prestanda
 • Integrerad Intel® 4K UHD-grafik med stöd för dubbla bildskärmar - HDMI and DisplayPort
 • Fullt stöd för Android-appar från Google Play
 • Dela filer eller streama dina favoritmedier med Intel® 802.11ac Wifi, Bluetooth 4.2 och USB 3.1 Gen 1 Typ A & Type C-portar
 • Lätthanterlig, kostnadseffektiv och skalbar lösning för skyltning och annan företagsanvändning
 • Det senaste Chrome OS, med automatiska uppdateringar och antivirusprogram för en smart och säker digital miljö


ASUS Chromebit CS10

Världens minsta Chrome OS-enhet

 • Gör din TV smartare – njut av en stor Chrome OS-upplevelse i fullskärm i vardagsrummet
 • Fullt stöd för Android-appar från Google Play
 • Dual-band 802.11ac Wi-Fi med 100 GB gratis Google Drive-utrymme under 2 år
 • Lätthanterlig, kostnadseffektiv och skalbar lösning för skyltning och annan företagsanvändning
 • Det senaste Chrome OS, med automatiska uppdateringar och antivirusprogram för en smart och säker digital miljö