Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Med referens till den rapport som Arbetsmiljöverket publicerat rörande säljstopp på Balance Scooters den senaste tiden, vill vi klargöra att våra Balance Scooters från märket Andersson, inte har blivit säljstoppade. Vi har heller inte blivit underrättade om något eventuellt säljstopp. Vi vill understryka att våra Balance Scooters är pålitliga, säkra och uppfyller samtliga krav som finns stipulerade, de har svensk manual samt innehar såväl CE-märkning som EG-försäkran.


EG-försäkran (Declaration of Conformity) för Andersson Balance Scooters

Balance scooters, eller hooverboards, faller i Sverige under Maskindirektivet vilket medför att en EG-försäkran behöver upprättas. En EG-försäkran är i sin tur ett dokument som visar på vilka direktiv och förordningar som produkten uppfyllt för att kunna säljas på den europeiska marknaden och därigenom få sin CE-märkning. Andersson Balance Scooters uppfyller alla nödvändiga krav och går längre än många på marknaden för att säkerställa att produkten håller hög kvalitet och är säker att använda. Nedan hittar du EG-försäkran för alla våra modeller.