Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elite

Minnet som krossar flaskhalsen på ram-minnen med några av de snabbaste hastigheterna och bandbredd som är tillgängliga.

Tactical

Minnet som är konstruerat för att leverera explosiva hastigheter och lägre latenser.

Sport

Få mer ut av ditt minne med snabbare hastigheter och timing än standard skrivbord och bärbar minne.


Elite - Outplay. Outmatch. Outlast

För att maximera prestanda behöver du rätt processor, rätt moderkort, doktorsexamen i överklockning och det snabbaste minnet som finns tillgängligt. Det är där Ballistix® Elite gaming-minne kommer in i bilden. Skapat för att driva de snabbaste DDR3- och DDR4-plattformarna till max låser Ballistix Elite upp processorers kraft och krossar minnesflaskhalsen med otänkbara hastigheter och bandbredd.
Outplay - reagera innan din motståndare
Medan dina motståndare spelar med långsammare DDR3-minne krossar du dem med DDR4-hastigheter som börjar vid 2666 MT/s. Tillsammans med dessa hastigheter drar du nytta av den intensiva responsen, ökade ramhastigheter och optimerade latenser av Ballistix Elite-tekniken och njuter av en fantastisk spelupplevelse.
Outmatch - vinn lättare med högre bandbredd
Öppna upp minnesbandbredden och hantera fler gigabyte per sekund till hastigheter som är nästan omöjliga att uppnå med vanliga minnen. Ballistix Elite DDR4-moduler utnyttjar också snabbare spridningshastigheter som bara är möjliga för DDR4-arkitekturen så att du kan maximera prestandan.
Outwork - bra övervakning av temperatur
Ballistix Elite-minnet utnyttjar de senaste framstegen inom temperaturövervakningsteknik. Beväpnad med en termisk sensor och dess avancerade Ballistix M.O.D. verktyg gör att du kan övervaka temperaturer i realtid och få ut mesta möjliga av ditt systems prestanda.
Outfit - snygg design som passar alla
Ge din rigg en ansiktslyftning med värmespridare och komplementär svart PCB som passar bra för alla färgscheman. Ballistix Elite DDR3-moduler har en flänsad extruderad metallvärmespridare som ger maximal värmeavledning och Ballistix Elite DDR4-moduler har en svart anodiserad värmespridare med aggressiv militäristisk design.


Tactical - en taktisk födel

Snabbare hastigheter mer aggresivitet

Vinnare och förlorare separeras ofta med fraktioner av en sekund. När du spelar med snabbare hastigheter än motståndet har du övertaget. Så fungerar det när du använder Ballistix® Tactical ram-minne. Designat för att leverera explosiva hastigheter och lägre latenser är Ballistix Tactical Memory ett steg upp från standard spelminne och låter dig agera först, snabbare och oftare än motståndet.


Sport - Speed. Style. Sport

Få ut mer av ditt minne

Designad för prestanda-entusiaster, spelare, och alla som bara vill få mer ut av sitt system, hjälper Ballistix® Sport minne dig att göra just det. Ge din processor de resurser som krävs för att göra datorn snabbare och mer responsiv.

Minne är roligt när det är snabbare, när det är snyggt och när det hjälper ditt system att prestera på en högre nivå. Jämfört med standard DDR4-minne är det precis vad Ballistix Sport är konstruerat att göra. Få snabbare hastigheter och kör lätt krävande applikationer. Multitaska med ökad bandbredd. 

Med en smidig digital camo-design och integrerad värmespridare är Ballistix Sport LT konstruerade för att vara din minnes-löjtnant. Håll ditt system svalt och samlat när du vinner över motståndet oavsett om det är ett utmanande kalkylblad eller vinna över en motståndare i ett spel.Ballistix Sport LT 16GB

Ballistix Sport LT 16GB

  • 2x8 GB DDR4
  • 2666 MHz

Till produkten
Ballistix Tactical 16GB Kit

Ballistix Tactical 16GB 

  • 2x8 GB DDR4
  • 3000 MHz

Till produkten
Ballistix Elite 16GB Kit

Ballistix Elite 16 GB

  • 2x8GB DDR4
  • 3466 MHz

Till produkten