Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Best hemleverans

Hos oss kan du beställa hemleverans med Best Transport. 
Du väljer dag och tid - paketet levereras hela vägen till dörren!

*Fyll i postnummer i kassan för att se hur snabbt du kan få leverans. Via vårt samarbete med Best Transport erbjuder vi ”same day delivery” till stor del av Sveriges befolkning samt möjlighet att redan vid ordertillfället välja dag för hemleverans upp till 5 dagar framåt. I vissa områden kan du lägga order vid lunch och få leverans redan samma kväll på vardagar, och i andra områden leveranser både lördag och söndag. Vikt- och storleksbegränsning för paket finns, max 20 kg.


NYHET: Innanför dörren-leveranser med Glue InHome 
- Nu möjligt i Stockholm! Läs mer längre ner på sidan.


Best hemleverans

Bekräftelse - order skapad

Fyll i postnummer i kassan för att se hur snabbt du kan få din leverans. Välj vilken dag och tid som passar dig! När ordern är utlevererad får du ett mail där du kan spåra din leverans.

Best hemleverans

Leverans lastad

När din leverans lastats för utkörning kommer du få ett sms med en länk till Best Transport leveransportal. Klicka på länken "Följ din leverans" för att följa din leverans från NetOnNet i realtid - direkt i mobilen.

Best hemleverans

Under leverans

Genom sms:et från Best Transport kan du följa din leverans i realtid på en karta direkt i mobilen för att enkelt se hur många stopp bilen har kvar innan du får dina varor. Du behöver vara hemma för att ta emot och signera leveransen.

Best hemleverans

Levererad

Leveranssidan visas först när leveransen är utförd. Här framgår när leveransen utfördes samt vem som kvitterade leveransen.


Best hemleverans

Leverans kväll dag 0 (ex. Stockholm, Norrköping, Linköping, Jönköping, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Helsingborg, Borås, Halmstad, Södertälje, Trollhättan, Falkenberg)
Leverans från kväll dag 1 (ex. Umeå, Västerås, Gävle, Örebro, Luleå, Sundsvall, Karlstad, Eskilstuna, Växjö, Kalmar)


Best hemleverans

Om Best Transport inte lyckas leverera din vara söker Best förare dig via telefon

När Best Transport kommer hem till dig levereras varorna till din dörr. Om du bor i lägenhet är det därför viktigt att du uppgett eventuell portkod. Om Best Transport inte kan ta sig in i trapphuset kommer föraren att ringa dig på det telefonnummer du angav vid ditt Internetköp. Får föraren inte tag på dig kommer leveransen att gå i retur. Vår kundtjänst kan hjälpa till att boka en ny tid för utkörning mot en ny fraktkostnad.

Best hemleverans

Fakta 100% Klimatkompenserade Transporter

Alla transporter som sker av Best Transport är till 100% klimatkompenserade. Best Transport ersätter klimatpåverkan genom att kompensera för de koldioxidutsläpp transporten bidrar med. Best Transport beräknar årligen sina CO2e-utsläpp ner på fordonsnivå. Från det att chauffören lämnar garageuppfarten till att bilen är parkerad igen vid arbetsdagens slut. Med dessa beräkningar som utgångspunkt klimatkompenserar Best Transport sedan utsläppen ton för ton i samarbete med Tricorona Climate Partner, ett svenskt företag som hjälper företag och organisationer att ta sitt miljöansvar. Läs mer här >


Kom hem till dina paket innanför dörren - enkelt, smidigt och säkert med Glue InHome

Nu kan du som beställer hemleverans i täckningsområdet i Stockholm och har ett Glue lås göra det till en InHome-leverans för att få det levererat innanför din dörr med hjälp av det digitala låset Glue Lock. På så sätt behöver du inte vara hemma när ditt paket levereras, utan du kan jobba, vara på gymmet eller umgås med familj och vänner.

Med ett Glue Lock kan du:

  • Öppna dörren med mobilen
  • Låsa upp på distans
  • Dela ut permanenta och tidsbegränsade nycklar 
  • Se notiser och logg över användandet

Bra att veta:

I kassan väljer du hemleverans med Best Transport. När paketet är skickat kan du klicka på notisen som kommer upp i Glue-appen. I notisen godkänner du den krypterade engångsnyckel som endast är aktiv under leveransen av ditt paket.

När du kommer hem väntar dina paket på din hallmatta. Du får ett videokvitto när ditt paket är levererat och din dörr återigen är låst. Varje InHome-leverans är försäkrad av Länsförsäkringar.