Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Din stil är en reflektion av dig. Ta kontroll med Brauns ultimata styling- och trimningsprodukter för ansikte, hår och kropp. Brauns breda utbud av produkter ger dig möjligheten att skapa en unik look med 100% precision.

Braun Rakapparater

Se utbudet från Braun: Rakapparater serie 1, 3, 5, 7 och 9. Vilken passar just dig?

Till produkterna

Braun Skägg-, hygien och kroppstrimmers

Se utbudet från Braun: Skägg-, hår-, och nästrimmers samt multi grooming kit. 

Till produkterna

Braun Series 3 Shave&Style 3000BT

Braun är ett ikoniskt tyskt märke som specialiserar sig på precisionsrakapparater i världsklass. De är kända världen över för sin enkla, intuitiva design och produktprestanda. Alla Brauns rakapparater går i raka, intuitiva linjer så du behöver inte raka samma ställe två gånger, vilket minskar hudirritation.

Rakning med precision

Fixa rakningen - även på svåråtkomliga platser. Du kan enkelt koppla bort ett av foliebladen för att få ett exakt resultat. Det gör att din effektiva rakapparat fungerar lika bra på hela ansiktet, även på svårare områden som exempelvis under näsan.

Jämn trimning och exakta kanter

Fäst en av de fem kammarna (1-7 mm) för den stil på skägget du vill ha: ett maskulint 3-dagarsskägg eller ledig skäggstubb. Fäst trimmerhuvudet för lätt formning av polisonger och mustasch. Brauns hållbara, vassa lamellknivar är utformade efter högsta standard.

Enkel rengöring

Tack vare sin vattentåliga utformning är rengöring inga problem. Slå på rakapparaten utan sladd och skölj under varmt, rinnande vatten. Du kan även använda lite flytande tvål. Ta sedan loss skärbladen och låt torka. Smidigt och hygieniskt!


Braun Multi Grooming Kit MGK3020

6 olika tillbehör som gör att du kan skapa din egen unika look med precision helt utan ansträngning, oavsett om du trimmar skägget, fixar till runt öron och näsa eller klipper håret.

Hårklippning

Den smarta klippkammen ger precision och kontroll över din frisyr. De extra vassa bladen i rostfritt stål skär igenom långt eller tjockt hår utan ryck och slit.

Trimning av öron- och näshår

Ta bort näs- och öronhår utan drag och slit. Kan enkelt rengöras under rinnande vatten.

Skäggstyling

Två fasta kammar ger 13 i steg om 2 mm längdinställningar för att kunna skapa en look med precision, gång efter gång.


Braun skäggtrimmer BT5050

Brauns skäggtrimmer ger dig exakt längd och precisa konturer – det viktigaste för en snygg look. Enkel att rengöra under rinnande vatten. En LED-lampa visar status för laddning.

Perfekt trimning och styling

Två avtagbara trimningskammar ger flexibiliteten du behöver, oavsett om du vill skapa en snygg stubb eller trimma ett helskägg. En utfällbar detalj trimmer låter dig enkelt och effektivt styla skägglinjen.

För fantastiskt enkel och maximal precision

Precisionskammen (1-10 mm) med steg om 0,5 mm erbjuder ultimat precision för den perfekta looken. Kammen till längre skägg (10-20mm) gör det möjligt att även ansa längre skägg.

Extra vassa blad för precis klippning

Bladen på Braun skäggtrimmer är utformade för att räcka en livstid och ger hög prestanda för precision som för att underhålla din look varje dag.