Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Upptäck Fitbit - Smartklockor, aktivitetsarmband och träningsklockor

Med Fitbits utbud av aktivitetsarmband och smartklockor kan du enkelt hålla koll på din dagliga aktivitetsnivå och lättare nå dina träningsmål. Fitbit kan hjälpa dig med att komma i form, slappna av, dricka mer vatten och sova bättre. Med en Fitbit på handleden sätter du sundheten i fokus.

Find your fit

Hitta din wearable

Få ut mer av livet med pulsmätning 24/7, sömnregistrering, sömnbetyg, aktivitetsregistrering och smartphone-notiser. Med ett avancerat aktivitetsarmband eller en smartklocka får du värdefulla insikter om hälsa och träning för ett sundare liv. 


Smartwatches

Möt nya tillskottet Smartklockan Fitbit Versa 2

Förhöj dagen med Fitbit Versa 2 – den förstklassiga smartklockan för hälsa och träning med sömnbetyg, träningsfunktioner, appar, +4 dagars batteritid, pulsmätning, kaloriförbränning och mer därtill. Sätt dina egna aktivitetsmål och låt Versa 2 vägleda dig på din resa.

Fitbit Versa 2
Fitbit Versa 2
Versa Lite Edition
Versa Lite Edition

Aktivitetsarmband

Få koll på din hälsa och kropp med Fitbit aktivitetsarmband

Aktivitetsarmbanden som är redo att förbättra din prestation och fysiska hälsa, oavsett vilken sportaktivitet du föredrar. Pulsmätare, stegräknare, sömnregistrering, kaloriförbränning och mycket mer hittar du i Fitbit aktivitetsarmband. Find your fit! 

Fitbit Charge 3
Fitbit Charge 3
Fitbit Inspire HR
Fitbit Inspire HR
Fitbit Inspire
Fitbit Inspire

Ladda ner appen och anslut din Fitbit för att ta del av all din dagliga aktivitet, pulsmätning 24/7, sömnregistrering, sömnbetyg och mycket mer.


Wifi smart personvåg

Fitbit Aria 2 är den smarta personvågen

Med Aria 2 får du en helhetssyn på din hälsa. Vågen mäter vikt, kroppsfett, muskelmassa och BMI för att du ska nå dina mål!  

Fitbit Aria2
Fitbit Aria2