Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Garmin wearables, smartwatch, aktivitetsband

Upptäck Garmins wearables - från aktivitetsmätare till smartwatches

Oavsett om du redan har en aktiv livsstil eller om du bara vill komma igång erbjuder Garmin dig aktivitetsmätare och smartwatches med inbyggda sportappar som hjälper dig att ta de rätta stegen mot en mer hälsosam och aktiv livsstil. Nedan har vi delat in klockorna efter användningsområden så att du enkelt ska hitta modellen som passar just dig och dina behov. 

Garmin pulsklocka, smartwatch, stegräknare
Garmin pulsklocka, smartwatch, GPS-klocka
Garmin golfklocka, avståndsmätare, GPS- och GLONASS-positionering
Garmin wearables, smartwatch, aktivitetsband

Garmin pulsklocka, smartwatch, stegräknare

Hälsa & Aktiv livsstil

Klockor som mäter daglig aktivitet. Exempelvis: steg, kalorier, sträcka, sömn och stress. Vissa av dem har även pulsmätare och smartaviseringar. Passar lika bra till dig som vill komma igång och röra dig mer, som till dig som redan tränar regelbundet, eller om du vill få bättre koll på din hälsa.


Garmin pulsklocka, smartwatch, GPS-klocka

Träning & Löpning

Kompletta klockor för träning och löpning som både ger dig GPS och pulsmätning direkt på handleden. Perfekt för dig som vill ha en mer avancerad klocka med full kontroll över allt ifrån de tuffa träningspassen till sömn och vardagsmotion. När det är dags att ge sig ut i löparspåret håller klockan bl.a. reda på distans och tempo åt dig, utan att behöva pulsband. Vissa modeller har även smartwatch-funktioner. Passar alla, oavsett nivå på aktivitet och träning.


Garmin golfklocka, avståndsmätare, GPS- och GLONASS-positionering

Golf

Avancerade GPS-klockor med inbyggd pulsmätare speciellt designade för multisport. Passar utmärkt för dig som vill ha en klocka med funktionsuppsättningar som stöder golf, där du enkelt kan analysera ditt spel. I golfläget får du avståndet till främre delen, bakre delen och mittdelen av greenen för varje bana som du hämtat från Garmin Connect. Du får även förbättrade funktioner som statistikspårning (fairwayträffar osv.), greenvy, AutoShot-avkänning och automatisk mätning.
Garmin Connect Mobile

Många av Garmins enheter kan användas tillsammans med Garmins mobilapp.
Para ihop din enhet med appen Garmin Connect Mobile och synkronisera data var du än befinner dig. Läs mer här >

Garmin Connect Mobile