Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Auto-Optimera dina spel med GeForce Experience

Vill du kunna konfigurera din spel med de bästa inställningarna? GeForce Experience gör alla inställningar åt dig!

GeForce Experience ansluter dig till NVIDIAs moln-datacenter för att hämta optimala spelinställningar anpassade till din dator baserad på din CPU, GPU och bildskärm. Optimala inställningar maximerar bildkvaliteten och prestandan så att du får den bästa upplevelsen. 

Håll dina drivrutiner uppdaterade

GeForce Experience meddelar dig automatiskt när nya drivrutiner finns tillgängliga från NVIDIA. Med ett enda klick kommer du att kunna uppdatera din drivrutin direkt, utan att lämna ditt skrivbord.

Dela med dig av dina bästa spelsessioner

GeForce Shadowplay ™ är det enklaste sättet att fånga dina bästa spelsessioner. Det är också det snabbaste sättet att strömma på via Twitch. Shadowplay körs i bakgrunden så att du kan spela in eller strömma när som helst, och tack vare GPU-acceleration sker allt så snabbt att du inte ens kommer att märka av det. 

Strömma PC-spel till bärbara SHIELD-enhet

Med hjälp av GeForce Experience och din bärbara NVIDIA SHIELD-enhet kan du trådlöst komma åt dina spel i datorn och avnjuta de från soffan. Du får extremt låg fördröjning tack vare SHIELD-enhetens snabba trådlösa anslutning och maximerad prestanda via GeForce Experience.

Ladda ned GeForce Experience