Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Touch-skärm med lätthanterlig zoom-funktion

Kom närmare ditt objekt genom att använda innovativ pekzoom.

Fördubblad prestanda

För att bidra till bästa möjliga bildkvaliteten hittills har HERO6 Black nya GP1-processorn med dubbla prestandan jämförelsevis mot sin föregångare HERO5.

Skapa häftigare slow-motion-videos

Videoupptagning i 4K - 60 fps och 1080p - 240 fps möjliggör häpnadsväckande återuppspelning av dina höjdpunkter i flytande slow-motion.

Använd din kamera naken

HERO6 Black är vattentät ner till ett djup på 10 meter även utan ett extra hölje.

Styr din kamera med rösten

Använd olika röstkommandon för att styra din GoPro så du bibehåller kontrollen.

Skapa flytande filmsekvenser

Fånga ditt material mjukt och följsamt med GoPro:s mest avancerade bildstabilisering någonsin.

Quik Stories

Fånga innehållet, ägna dig åt nöjen och låt officiella appen Quik från GoPro automatiskt sammanfläta dina klipp till en färdigställd video.

Förbättrad mörkerfotografering

Håll dig sysselsatt hela dygnet med imponerande resultat tack vare välutvecklad prestanda med nattfoto-lägen.


Skapa videos automatiskt med QuikStories

Med anknytning trådlöst till exempelvis din Android- eller iOS-enhet tillåts du ta emot dina videos och bilder direkt när de fångats för omedelbar delning eller redigering. Låt dina videos laddas upp automatiskt till din telefon med upp till 5GHz snabbt Wi-Fi och GoPro-appen kan automatiskt sammanfläta dina klipp till en samlad video som är redo att delas med ett klick. Du kan även välja att använda automatisk uppladdning till GoPro Plus Cloud-konto om du vill försäkra dig om att ditt material kommer finnas kvar om du vet att du riskerar att tappa bort din kamera - men kan behålla dina minnen.