Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Grillskola - Allt om Elgrill

Elgrill

Den elektriska grillen är för den avslappnade grillaren eller för dig som bor i stadsmiljö. En elgrill kan du använda var som helst, så länge du har tillgång till ett eluttag. Du behöver inte oroa dig för att få till en perfekt glöd eller få slut på kol. Allt du behöver är grillen. Bara att koppla in och börja grilla.

netonnet elgrill

Perfekt för balkongen

Du kan i många fall även använda en elgrill på balkongen om du bor i lägenhet, något som oftast är förbjudet för både gasol- och kolgrill. Hör med din hyresvärd eller bostadsrättsförening först vad som gäller just där du bor. Kom ihåg att skydda din grill med ett överdrag när du inte använder den.

Värmen justeras med värmeregulator

Värmen justeras lika lätt som på spisen då det finns en värmeregulator. Upphettningstiden är ganska snabb, 5-10 minuter i de flesta fall, men det finns modeller som har snabbare upphettningstid. På vissa grillar fyller man på med lite vatten i botten av grillen för att värmen ska hållas konstant samt för att minska grilloset. Vattnet gör också att elgrillen blir enklare att rengöra. En lite nackdel med en elektrisk grill är att du inte får samma röksmak som när du grillar på ett mer traditionellt sätt.


Vill du se fler tips, tester och köpguider? Gå med i Klubbhyllan och ta del av våra Experter! Bli medlem i KlubbhyllanLär dig mer och hitta rätt prylar


netonnet kolgrill
netonnet gasolgrill
netonnet elgrill
netonnet grillskola, välj rätt grill
netonnet grilltillbehör
netonnet grillrecept