Logitech G - Play at Lightspeed

Logitech - Play at Lightspeed

VI ÄR LOGITECH G

Gaming och e-sport är en livsstil för Logitech G. Vårt team samarbetar kontinuerligt med alla stora spelutvecklare för att se till att vår utrustning tar den senaste spelupplevelsen till högsta möjliga nivå. Logitech G sponsrar också hundratals proffs och professionella lag runt om i världen, samarbetar med idrottarna själva för att designa bästa möjliga utrustning. Spelvärlden utvecklas ständigt och Logitech G är dedikerade att anta utmaningen. Genom bättre utrustning och spelintegration underlättar vi en allt större spelupplevelse. 

LIGHTSPEED - Trådlöst snabbare än sladdanslutet

Logitech LIGHTSPEED - Trådlöst snabbare än sladdanslutet

LIGHTSPEED är en trådlös helhetslösning som levererar låg latens och pålitlig prestanda. Trådlös frihet är nu en verklighet för alla spelare. Med genomgående teknik och design utvecklade Logitech G en robust trådlös lösning för att lösa de fundamentala problemen med latens, stabilitet och anslutningsmöjligheter. 

Slutresultatet är LIGHTSPEED, en trådlös lösning i proffsklass som faktiskt är snabbare än många sladdanslutna spelmöss. Trådlöst spelande måste fungera utan kompromisser. Logitech G antog utmaningen med att skapa trådlös dataöverföring till den punkt där det i många fall slår konkurrenternas kabelanslutna anslutningar.

Logitech Hero-sensor - nästa generations spelsensor

Logitech Hero Sensor - Nästa generations spelsensor

Extrem prestanda och en förbättring på 10x gällande energieffektivitet. Detta är framtidens spelmöss. HERO-sensorn är frukten av 3 års arbete. Denna revolutionerande nya sensor är designad för oöverträffad prestanda och fantastisk energieffektivitet. HERO är ett verkligt genombrott när det gäller förhållandet prestanda-mot-energi som frambringar en ny generation av trådlösa spelmöss med hög prestanda och lång livslängd.

HERO utmanar begränsningarna för befintliga sensorer, höjer ribban för prestanda och effektivitet och ändrar spelplanen för trådlösa spelmöss. HERO levererar precision vid hastigheter på över 400 IPS över hela DPI-intervallet, helt utan utjämning, acceleration eller filtrering. HERO-sensorn ger spelarna oöverträffad reaktionstid och precision.

Logitech LIGHTSYNC

Logitech LIGHTSYNC

LIGHTSYNC-tekniken möjliggör dynamisk och anpassningsbar ljussättning som synkroniseras med allt innehålls som spel, videor och musik. Anpassa varje färg för att matcha din inställningar mellan tangentbord, högtalare, headset och möss. Allt är möjligt med upp till 16,8 miljoner lysande, programmerbara färger. Skapa även egna avancerade animationseffekter med Logitech Gaming Software (LGS). Allt innehåll på din bildskärm kan färgmatchas och synkroniseras med din LIGHTSYNC RGB-utrustning.

Utöka spelvärldar, filmscener och skrivbordsbakgrunder i din spelutrustning och ditt spelrum, i realtid, med hjälp av LIGHTSYNC RGB-utrustning och Logitech Gaming Software (LGS).Ta kontroll över ditt tangentbordsbelysning och mer kontroll över ditt spel. Markera grupper av tangenter för att hålla reda på förmågor och andra kommandon. Anpassa färgen för att matcha dina inställningar. Skapa en originell design för att fira ditt favoritspel. Valet är ditt.

Logitech POWERPLAY

Logitech POWERPLAY

POWERPLAY ger ändlöst spelande genom att alltid hålla din kompatibla Logitech G mus laddad, till och med när du spelar. Logitech G har uppfunnit den trådlösa LIGHTSPEED-tekniken för att leverera det allra bästa inom högpresterande trådlöst spelande. Med inbyggd POWERPLAY och LIGHTSPEED-teknik har Logitech G monterat ner hindren för trådlöst spelande med hög prestanda. Fördröjd insignal, frånkopplingar av den trådlösa anslutningen och döda batterier är nu ett minne blott.

Välkommen till framtiden för trådlöst PC-spelande, som har uppnåtts genom avancerad vetenskap och oöverträffad ingenjörskonst. Justera din prestanda med val av yta. Vi har både tygklädda och hårda ytor, så du kan anpassa och växla mellan dem. POWERPLAY passar din stil direkt som den är.