Marshall - Hit the Road

Hit the road med Marshalls nya sortiment av portabla högtalare

Marshalls sortiment av portabla högtalare har blivit större lagom till sommaren. Den populära Kilburn II har fått sällskap av uppgraderade Stockwell II som är den minsta Bluetooth-högtalaren samt nyheten Tufton som är störst av de tre. Alla dessa Marshall-högtalare levererar mer än 20 timmars trådlös lyssning på upp till 10 meters avstånd och ger dig det där djärva, kraftfulla ljud som är utmärkande för Marshall. Högtalarna reflekterar såklart arvet från rock’n’roll i sin design med en mikrofoninspirerad metallgrill, gitarrinspirerad bärrem och den ikoniska Marshall-logotypen i kursiv stil.

Samtliga portabla högtalare är designade med Blumlein Stereo vilket ger ett multidirektionellt ljud som sveper in dig i musiken, oavsett om du är inom- eller utomhus. Dessutom har dessa högtalare en multivärdfunktion som låter dig och dina vänner turas om att välja musik under resan. De har även en visuell indikator som visar hur mycket batteri det finns kvar samt analoga kontrollrattar för att finjustera ditt ljud. 


Stockwell II - Låg vikt men tungt ljud

Denna kompakta, portabla högtalare har Bluetooth 5.0 och är som byggd för ett liv på vägarna. Trots sin blygsamma storlek erbjuder Stockwell II ett kraftfullt och klart multidirektionellt ljud. Dess turnékompatiblautformning med utsida i silikon och vattentålighetenligt IPX4-klassificeringen gör den extremt robust och hållbar.

Stockwell II har även en powerbank-funktion som gör att du kan ladda dina enheter medan du är på resande fot samt snabbladdningskapacitet. Tjugo minuter ger dig 6 timmars speltid i portabelt läge. Ta den med dig vart vägen än leder.

Läs mer om Stockwell II >


Kilburn II - En helhjärtad hjälte

Ge dig ut på vägarna med Kilburn II. Denna helhjärtade hjälte låter sig inte begränsas av sladdar och erbjuder ett multidirektionellt ljud större än livet självt. Hållbar, vattentålig design (IPX2) gör den extremt robust och slitstark.

Ladda Kilburn II på ett ögonblick. Tjugo minuter ger dig 3 timmars speltid i portabelt läge. Kilburn II klarar även de längsta dagarna på vägarna.

Läs mer om Kilburn II >

Marshall Kilburn II + Major III BT - Bege dig ut på turné

Kraftfull och portabel Marshall-högtalare med Bluetooth-anslutning och lång batteritid på över 20 timmar och ett par trådlösa och kraftfulla Marshall-hörlurar med över 30 timmar speltid.


Produkternas turnétåliga design gör dem även tillräckligt hållbara föratt klara alla utmaningar du kan ställas inför under din resa.

Läs mer om Kilburn II & Major III BT Summer Bundle>


Tufton - Vägarnas kung

Tufton, den mäktigaste portabla högtalaren från Marshall och en av de största på hemelektronikmarknaden tar din show ut på vägarna. Den här storslagna högtalaren erbjuder Bluetooth 5.0 och använder sig av en Blumlein Stereo Sound-konstruktion för en multidirektionell ljudupplevelse som sveper in dig i din musik, inomhus som utomhus.

Högtalaren är IPX2-graderad med spolmonterade hörnbeslag som gör den robust och redo för vägarna. Ladda Tufton på ett ögonblick. Tjugo minuter ger dig 4 timmars speltid i portabelt läge. Tufton är högtalarnas Behemot, stor nog att underhålla ditthem såväl som en hel park.

Läs mer om Tufton >


Läs mer om dessa nya högtalare

Stockwell II

Låg vikt men tungt ljud

Läs mer

Kilburn II

En helhjärtad hjälte

Läs mer

Kilburn II & Major III BT Summer Bundle

Bege dig ut på turné

Läs mer

Tufton

Vägarnas kung

Läs mer

Kolla även in dessa hörlurar och högtalare från Marshall

Acton BT

Imponerande kompakt Bluetooth-högtalare

Läs mer

Acton II Voice

med inbyggd Google Assistant

Läs mer

Stanmore II Voice

med inbyggd Google Assistant

Läs mer

Woburn II

The Powerful Performer

Läs mer

Stanmore II

The Legendary One

Läs mer

Acton II

The Small but Mighty Workhorse

Läs mer

Marshall Mid ANC

Brusreducerande trådlösa hörlurar med aptX-ljud

Läs mer

Marshall Major III BT

Trådlösa hörlurar med över 30 timmars batteritid

Läs mer

Marshall Minor II BT

Bluetooth in-ear-hörlurar med högkvalitativ ljudåtergivning

Läs mer

Marshall Monitor Bluetooth

Trådlösa Marshall-lurar med grymt ljud och omslutande design

Läs mer