Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vill du spela samma musik i alla rum?

För 20 år sedan skulle det innebära mängder av sladdar och dyr utrustning för att få till synkroniserad uppspelning av musik i hemmet. Dyra och anpassade ljudinstallationer är fortfarande en realitet, men det finns gått om trådlösa, simpla och eleganta lösningar att ta del av.

Oavsett om du vill uppgradera ett befintligt ljudsystem eller bygga ett helt nytt så innebär multiroom att addera till en eller flera trådlösa högtalare till ditt hem. Dessa kommunicerar sedan med varandra och kan bli styrda via en app på din telefon, surfplatta eller dator och nu även med din röst. Du kan välja att synkroniserat spela musik i hela ditt hem eller endast på de högtalare du önskar. Vill du inte spela musik synkroniserat kan du välja ut en unik låt eller ett specifikt album för varje högtalare.

Vad behöver du för att komma igång?

Alla multiroom högtalare kan i dag användas som en enskild trådlös högtalare - så du behöver inte köpa fler än en för att komma igång. Men för att nyttja multiroom-funktionalitet behöver du addera till minst en kompatibel högtalare. Multiroom enheter omfattas för tillfället av trådlösa högtalare, soundbars, receivers, förstärkare och fler tillkommer.

Hur fungerar multiroom system?

Multiroom system använder primärt två olika metoder för kommunikation - antingen genom att skapa sitt egna mesh nätverk eller genom att ansluta till ett Wi-Fi. De flesta multiroom högtalare använder sig av Wi-Fi och kopplas upp till ditt hemnätverk för att synkroniserat kunna spela upp musik på önskade högtalare. I majoriteten av fallen är du bunden till att använda dig av samma varumärke för att garantera kompatibilitet och möjlighet att ansluta enheterna tillsammans.

Marshall Multiroom

Marshall Multiroom

Marshall:s välutvecklade högtalare som letat sig in i många hem kommer här inte bara med uppdaterad design i serien av högtalare i varierande storlek och effekt, men även med integrerad Chromecast som tillåter ljudöverföring trådlöst med högre kvalitet över ditt Wi-Fi nätverk. Denna kompatibilitet tillåter även tidsenligt multiroom-stöd så du enkelt kan spela olika låtar i olika rum eller sammankoppla så du tar med dig samma underhållning oavsett vart du än befinner dig.

TILL PRODUKTERNA
Urbanears Multiroom

Urbanears Multiroom

Urbanears multiroom högtalare är alltid anslutna och redo för att spela allt. Spela musik trådlöst, anslut till din favoritstreamingtjänst, para med Bluetooth® eller använd din AUX-sladd och anslut till din skivspelare. Spara upp till sju Spotify-spellistor eller internetradiostationer som förval, och ändra stämningen i rummet på nolltid. Kombinera med andra Connected Speakers för ditt eget multirumssystem. Perfekt för alla utrymmen och ändamål, dygnet runt, året om.

TILL PRODUKTERNA
Bose Multiroom

Bose Multiroom

Bose SoundTouch® serien är ett trådlöst musiksystem som du ansluter till ditt WiFi-nätverk utan att du behöver bry dig om någon komplicerad utrustning. Du kan till och med spela upp din favoritmusik direkt. Tryck bara på ett av de sex förvalen på högtalaren eller fjärrkontrollen, så spelas musiken upp. Upplev klart ljud som fyller hela rummet från ett kompakt system som kan placeras nästan var som helst i hemmet. 

TILL PRODUKTERNA
Audio Pro Multiroom

Audio Pro Multiroom

Audio Pro är ett svenskt företag som leverar produkter efter ledorden: små högtalare med stort ljud. Du tar med dig samma musik i flera rum eller kopplar flera högtalare samman för en bredare ljudbild som du kontrollerar i en lättöverskådlig app. All din favoritunderhållning som musik eller bra poddar kan streamas trådlöst med Bluetooth. Detta är produkter du inte drar dig för att varken hantera eller ha framme.

TILL PRODUKTERNA