Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

NetOnNet-kortet

NetOnNet delbetalning - upp till 12 månader räntefritt

Oavsett när det är dags för en ny TV, mobil, laptop eller annan hemelektronik från NetOnNet, ger NetOnNet-kortet dig flexibla betalningsalternativ. När du handlar med NetOnNet-kortet skickas alltid fakturan ut i slutet av månaden som infaller efter ditt köp och först då väljer du hur du vill betala. Allt på en gång eller lite i taget. Med NetOnNet-kortet får du alltid upp till 12 månader räntefri kredit. Du kan ansöka om och använda NetOnNet-kortet direkt i kassan i samband med köp - både på netonnet.se och i närmaste Lagershop.


NetOnNet-kort-pekar

Fördelar med NetOnNet-kortet

  • Poäng på alla köp    
  • Fri frakt med Express*    
  • 100:- i värdecheck vid köp av försäkring med NetOnNet-kortet    
  • Alltid 30-60 dagars betalningstid    
  • 0:- i kortavgift  
  • Upp till 12 månader räntefri delbetalning (se exempel under "hur funkar delbetalningen?" nedan)

* Fri Express erbjuds för det billigaste expressalternativet som är tillgängligt till ditt postnummer och order. Fri Express gäller ej vid order som inkluderar köp av abonnemang.

Handla med NetOnNet-kortet på netonnet.se

För att genomföra ett köp på netonnet.se med ditt NetOnNet-kort skriver du in ditt personnummer i kassan och legitimerar dig sedan med BankID. När köpet är bekräftat skickas denna information till Resurs Bank som håller reda på din skuld och skickar ut en faktura i slutet av månaden som infaller efter genomfört köp.

Poäng på alla köp

Betala med NetOnNet-kortet så får du poäng på alla dina köp. Varje krona du handlar för är värd 1 poäng och du får en värdecheck på 50:- när poängsaldot överstiger 5000 poäng. Tänk på att: Summan av ditt köp måste överstiga värdet på värdechecken. Utskickad värdecheck har en giltighetstid på 12 månader. Kvarvarande ej använda poäng betalas ej ut i kontanter utan är förbrukade. Värdechecken gäller endast i NetOnNet Lagershop. OBS! NetOnNet förbehåller sig rätten att förändra villkoren för såväl intjänande av poäng som utnyttjande av intjänade poäng. Det finns ingen tidsutsträckning på poängsamlingen utan medlemskapet ligger kvar till dess du väljer att avsluta det. Aktuella villkor tillhandahålls i butik och på netonnet.se.


Ansök om NetOnNet-kortet i kassan

Du kan ansöka om och använda NetOnNet-kortet direkt i kassan i samband med köp - både på netonnet.se och i närmaste Lagershop.

Ansök om Limithöjning

För att höja kreditgränsen på ditt NetOnNet-kort behöver vi säkerställa din identitet. Du kan ansöka direkt online om att höja din befintliga kreditgräns genom att följa knappen nedan och signera med e-legitimation. Det är även möjligt för dig att besöka en av av våra Lagershoppar och få hjälp direkt på plats.


Hur funkar delbetalningen? - se räkneexempel

Månaden efter köpet får du en avi och ett kontoutdrag. Du väljer enkelt delbetalningsalternativ genom att betala in angivet månadsbelopp. Uppläggningsavgift enligt nedan tillkommer på andra avin. Väljer du att betala hela beloppet direkt tillkommer endast en aviavgift på 39 kr.

Tid Uppläggn.avgift Adm. avgift/månRänta
1 mån0 SEK0 SEK0%
3 mån 195 SEK 39 SEK0%
12 mån295 SEK 39 SEK
0%
24 mån 295 SEK
39 SEK
4,89%
48 mån 295 SEK
39 SEK
7,89%
72 mån 295 SEK
39 SEK
13,49%

Notera att uppläggningsavgiften kommer på andra avin. Du kan när som helst välja att slutbetala din skuld. Du betalar då bara in återstående skuld som finns angiven på ditt senaste kontoutdrag.


Exempel enligt grafik: totalt betalar du 10 763 kr. Inkluderar en administrationsavgift på 39 kr per månad + 295 kr i uppläggningsavgift som debiteras månad 2.

Representativt exempel*

Återbetalningstid: 12 månader 
Ordinarie månadsbelopp: 873,00 kr* 
Kreditbelopp: 10 000,00 kr 
Kreditränta: 0,00 %  
Uppläggningsavgift: 295,00 kr**  
Administrationsavgift / månad: 39,00 kr  
Effektiv ränta: 14,29 %  
Kreditkostnad: 763,00 kr  
Totalt belopp att betala: 10 763,00 kr

* Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Enligt kontovillkoren kan det finnas krav på lägsta inbetalningsbelopp, vilket kan medföra högre månadsbelopp än vad som annars skulle blivit fallet. I sådana fall förkortas i stället återbetalningstiden. Resurs Bank kreditprövar ansökan enlig lag. Vid inhämtande av uppgifter från extern databas erhålles kopia av lämnade uppgifter från kreditupplysningsföretaget. Resurs Bank förbehåller sig fri prövningsrätt. ** Ev. uppläggningsavgift betalas månaden efter val.


Frågor?

Kontakta Resurs Banks kundservice på 0771-11 22 33 eller kundservice@resurs.se

Se allmänna villkor 
Se särskilda villkor (SEKKI) 
Representativt exempel delbetalning