Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Personvård för kvinnor

Plattång Personvård för kvinnor – styla och fixa håret precis som du vill.
Torka, platta, locka eller avlägsna håret- det mesta inom personvård för kvinnor. För festen eller till vardags, styla och fixa håret precis så som du vill ha det. Produkterna som är perfekta till personvård för kvinnor.

 

Olika typer av personvård för kvinnor

En manikyr är en kosmetisk skönhetsbehandling för naglarna, en populär typ av personvård för kvinnor. En vanlig manikyr består av nagelfilning, formande av naglarna och påläggning av nagellack. En manikyr kan även utföras på fötter och kallas då pedikyr. Manikyr och pedikyrset är perfekt för behandling av naglar, nagelband och hård hud.

Att använda epilator är ett effektivt sätt att få bort oönskad hårväxt på ben. Epilatorn rycker ut håren samtidigt som den ger en masserande effekt. Vissa epilatorer ger ifrån sig lindrande Aloe vera och kan användas i duschen.

Med locktång och plattång kan din frisyr vara unik varje dag i veckan. Personvård för kvinnor underlättar när produkter som plattång, locktång, epilator, rakhyvel eller hårtork finns nära till hands.
 

Epilator Personvård för kvinnor är till för dig som letar efter bra och lättanvända produkter som stylar och fixar håret precis som du vill. När det kommer till kroppsvård så gör produkterna ditt arbete till ett rent nöje!


Personvård för kvinnor
Hårvård
Skönhetsvård