Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Philips SpeedPro Max är den sladdlösa dammsugaren som gör städningen lekande lätt och effektiv! Den väggmonterade handdammsugaren är smidig att förvara och alltid nära till hands. Den kommer åt smuts i små utrymmen där en vanlig dammsugare har svårt att nå och du kan städa hela huset eller lägenheten på en laddning. 

Philips SpeedPro Max FC6823/01

Sladdlös dammsugare från Philips 
FC6823/01 SpeedPro Max

  • Upp till 65 min sladdlös städning
  • Digital display
  • 360° munstycke
  • Integrerade tillbehör 

Prova hemma i 60 dagar 

SpeedPro Max innefattas av Philips Nöjdhetsgaranti. Du får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till oss och vi betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.Läs mer om Philips Nöjdhetsgaranti här.

Munstyckets funktioner

360° munstycke fångar upp damm från alla sidor 

Luftflödet på över 1000 l/min möjliggör sugeffekt runt hela munstycket. Det ger en effektivare städning då du fångar upp smuts både på vägen fram- och tillbaka (de flesta andra modeller har stängd baksida på munstycket vilket gör att du bara drar med smutsten när du för dammsugaren mot dig). 

Inbyggda LED-lampor

Munstyckets LED-lampor avslöjar allt damm och smuts på golvet som vanligtvis lämnas kvar för att vi inte kan se det (skrämmande effektivt!). Det gör att du kan städa grundligt och få rent även på mörka, svåråtkomliga områden såsom under möbler. 

Designad för svåråtkomliga ytor 

SpeedPro Max väger lite och når långt så att du kan komma åt vartenda hörn i ditt hem – utan sladd som stoppar dig. Med det integrerade borsttillbehöret kommer du lättare åt i skrymslen eller under hyllor.


Omdömen

"Bästa dammsugaren i världen"

"Dammsugningen går som en vind"

"Mycket nöjd med att den är lätt att hantera, kommer åt överallt, lätt att tömma och har ett fint väggmonterat system som laddar dammsugaren"