Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart belysning i hemmet med Philips Hue

  • Uppdaterad: 4 juni 2020
Philips Hue


Upplev en trollbindande multimediaupplevelse med Philips Hue

Upplev en trollbindande multimediaupplevelse

Med Philips Hue Play HDMI Sync Box kan du nu synka din smarta Hue-belysning med det du ser på din TV – oavsett om du njuter av den senaste storfilmen, ser din favoritserie eller spelar ditt favoritspel. Upplev en ljusupplevelse som tidigare bara var Philips Ambilight-ägare förunnad. 

Anslut din medieenhet (t.ex. Chromecast, Apple TV, Blu-ray-spelare, digital-TV-mottagare, spelkonsol eller liknande) via HDMI till Hue Play-boxen, luta dig tillbaka och njut av en ny nivå av upplevelser. Allt styr du enkelt via Hue Sync-mobilappen som givetvis finns för både Android och iPhone.

Allt som behövs för att koppla samman Philips Hue Play HDMI Sync Box och de smarta lamporna är en Philips Hue Bridge.

Se vårt sortiment av Philips Hue
Ta din spelupplevelse till sin rätta nivå med Philips Hue

Tar din spelupplevelse till den rätta nivån

Bara för att man sitter vid sin monitor, ofta något mindre än TV-apparaten, och lirar finns det ingen anledning till att man inte skall kunna njuta av upplevelsen fullt ut. Med surroundljus får du en mer uppslukande helhetsupplevelse av spelet – oavsett vilken sorts gamer du är eller vilka förutsättningar just du har.

Skrivbordsappen för Hue Sync (finns till både PC och Mac) är bara till för att ge dig en större spelupplevelse. Den fungerar givetvis lika bra för att förhöja upplevelsen av videostreamingtjänster, när du kollar in de senaste YouTube-klippen eller du chattar med dina vänner via videolänk.

Allt som behövs för att koppla samman den smarta belysningen med din dator är en Philips Hue Bridge.

Se vårt sortiment av Philips Hue
Hue HDMI Box som synkar belysning till skärminnehåll
Philips Hue HDMI Sync Box
(2)
  • Anpassar ljus efter skärminnehåll
  • För upp till 4 HDMI-enheter
  • Kräver Hue Bridge V2 och färglampor
2 390:-
Philips HUE Play 2-pack Black
(1)
Skapa stämning med Philips HUE Play ljusskenor
Philips HUE Play 2-pack Black
(1)
Philips HUE Play 2-pack Black
(1)
  • 2-pack 6 W
  • Strömförsörjningsenhet ingår
  • Styr belysningen med mobilen
1 090:-
Brygga till Philips Hue - ett måste för smart hembelysning
Philips Hue Bridge EU
(16)
  • Hjärtat i Philips Hue-system
  • Kan kopplas till 50 olika lampor
  • Styr belysningen med mobilen
499:-
Styr lamporna via Bluetooth eller Philips Hue Bridge

Styr lamporna via Bluetooth eller Philips Hue Bridge

Med Philips Hue kan du både styra lamporna via din smartphone genom Bluetooth och genom en styrenhet, en så kallad Philips Hue Bridge. I princip har båda metoderna samma funktioner, men med styrenheten har du tillgång till alla Philips Hue’s funktioner och även möjlighet att styra belysningen via din smartphone när du inte är hemma.

Jämförelse mellan Philips Hue med Bluetooth samt Philips Hue med Bridge
Kan styras via Apple HomeKit och Google Assistant

Kan styras via Apple HomeKit och Google Assistant

Smart belysning är minst lika effektiv som mysbelysning som till hemsäkerhet! Oavsett om du vill använda din smarta belysning för att slippa komma hem till ett mörkt hem, vakna till ett redan upplyst hem, eller förhöja filmupplevelsen, så gör smart belysning jobbet åt dig. Philips Hue-bryggan möjliggör även att ditt ljussystem kan styras genom Apple HomeKit och Google Assistant, vilket gör att du kan styra dina lampor med din röst.

Schemalägg din belysning med Philips Hue Bridge

Schemalägg din belysning med Philips Hue Bridge

Med Philips Hue Bridge kan du schemalägga din Philips Hue-belysning, både inomhus och utomhus, så att det ser ut som att du är hemma, fastän du inte är det. 

Med Philips Hue Bridge kan du schemalägga din Philips Hue-belysning, både inomhus och utomhus, så att det ser ut som att du är hemma, fastän du inte är det. 

Genom att sammankoppla smart belysning till en rörelsesensor som Philips Hue Motion Sensor eller Outdoor Sensor kan du automatisera lamporna till att tändas när någon kommer, både inomhus och utomhus - Perfekt för att skrämma bort inbrottstjuvar.

Se vårt sortiment av Philips Hue

Använd Hue-appen för att släcka ljusen var du än befinner dig

Oavsett om du befinner dig på en solig strand på semester eller precis har lagt dig i sängen för att sova, kan du styra din smarta belysning via din smartphone. 

Du slipper oroa dig för att du glömt lampan på, vilket är praktiskt om du nyss lämnat huset, befinner dig på jobbet eller precis har lagt dig för att sova och får den där olustiga känslan om att det kan ha varit så att du har glömt en lampa eller två på.

Eftersom du kan styra din belysning även när du inte är hemma, så innebär det att du kan sitta på den där soliga stranden och ändra belysningen i ditt hem, på så vis ger det sken om att någon är hemma och kan verka avskräckande för inbrottstjuvar.  

Få mer energi på morgonen med kallt ljus

Genom att använda smart belysning hemma får du oändliga möjligheter för att sätta din personliga prägel på ljuset i ditt hem. Kanske vill du kunna styra ljuset efter ditt humör med 16 miljoner olika färger.

Kanske vill du schemalägga belysningen för att automatiskt följa dig genom dagen. Börja dagen med ett kallt, svag ljus som väcker dig på morgonen och successivt blir starkare genom dagen, för att till kvällen gå över till ett varmare ljus som blir svagare och svagare ju senare klockan blir - möjligheterna är oändliga med Philips Hue.

Björn presenterar Smarta Hem - Del 1

I den första filmen i en serie av tre om smarta hem så visar vi hur du kommer igång med Philips Hue och hur lätt det är att styra belysningen hemma hos dig genom mobilen. Vill du se fler filmer och få mer tips, tester och köpguider från Experterna på Klubbhyllan?


Var den här sidan intressant för dig?

Ja
Nej

Lär dig mer och hitta rätt prylar