Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spelkalender

Här ger vi dig en överskådlig lista på höstens stora speltitlar, så att du vet när de blir tillgängliga. 
Spana in trailers och ladda upp inför kommande release.


September 2019

Gears 5

Släpptes: 2019-09-10

Plattform: Xbox One
Spelet säljs endast i paket med konsol

Gears, en av spelvärldens mest hyllade serier, är större än någonsin med fem spännande lägen och den mest omfattande berättelsen hittills. Under fullskaliga strider ger Kait Diaz sig av för att ta reda på mer om hennes koppling till fienden och upptäcker den verkliga faran för Sera – sig själv.


NHL 20

Släpptes: 2019-09-13

I NHL 20 känns NHL-stjärnorna ännu bättre att spela med och ser mer verklighetstrogna ut än någonsin med nya Signature Shots och fler än 45 nya skottyper som gör varje anfall till ett hot. NHL 20 introducerar en nyskapande spelutveckling som gör att du kan visa upp din skicklighet med puck och klubba. Du kan skapa din egen stil och det finns nya spellägen du kan spela med och mot dina vänner.


FIFA 20

Släpptes: 2019-09-27

Plattform: PS4, Xbox One och Nintendo Switch

Världens mest prestigefyllda turneringar för klubblar: UEFA Champions League, Europa League och Super Cup väcks till liv igen i FIFA 20 tack vare autentiska UEFA-inslag som till exempel officiella tv-sändningar, matchdräktsemblem, matchbollar och pokaler. Allt detta hittar du i en rad olika spellägen som till exempel FIFA 20 Ultimate Team, karriärläget och ett fristående Champions League-lägeOktober 2019

Call of Duty Modern Warfare

Släpps: 2019-10-25

Plattform: PS4 och Xbox One

Modern Warfare® är tillbaka och insatserna har aldrig varit högre allt eftersom spelare tar rollen som dödliga Tier One-agenter i en pulshöjande saga som kommer att påverka den globala maktbalansen. Call of Duty: Modern Warfare lockar tillbaka spelare i en otroligt rå, skrovlig och provocerande berättelse som ger oöverträffad intensitet och lyser ett ljus på moderna krigs förändringar. Utvecklat av studion som startade allt, Infinity Ward levererar en episk återkomst av den ikoniska Modern Warfare-serien från grunden.November 2019

Star Wars - Jedi Fallen Order

Släpps: 2019-11-15

Plattform: PS4 och Xbox One

I det här berättelsedrivna singleplayer-spelet tar du rollen som en Jedi-lärling som med precis lyckades undkomma utrensningen efter Order: 66 som beordrades i Episode 3: Revenge of the Sith. För att återbygga Jediorden måste du pussla ihop ditt förflutna och fullborda din träning, utveckla nya förmågor med The Force och lära dig använda din ljussabel samtidigt som du håller dig steget före Imperiet och dess dödliga inkvisitorer.


spelkonsoler och spel