Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

 Förenkla städningen

Dags för en ny dammsugare, testa ångtvätt eller låta en robotdammsugare göra jobbet under tiden du gör annat? Se vårt stora utbud och låt städningen bli en enkel match med prylar direkt från lagerhyllan - Alltid till lagerpris!

Robotdammsugare

Har du en stressig vardag? Eller vill du helt enkelt bara lägga mindre tid på dammsugning? Då är en robotdammsugare rätt för dig. Programmera och låt roboten göra jobbet medan du får mer tid över till annat. Se vårt utbud >

Handdammsugare

En handdammsugare låter dig städa sladdlöst och är ett utmärkt val för dig som bor litet eller som på ett enkelt och smidigt sätt vill komplettera den regelbundna dammsugningen. Se vårt utbud >

Dammsugare

Bra redskap är A och O för en effektiv och enkel städning. Se till att investera i en bra dammsugare som passar ditt hem och dina behov. Oavsett om du letar efter en energieffektiv eller tystgående dammsugare hittar du det hos oss. Se vårt utbud >

Ångtvätt, Textilvårdsmaskin

Ångrengöring är både en effektiv och miljövänlig lösning. Med en ångtvätt kan du rengöra nästan allt i hemmet, från golv, fönster och textilier till vitvaror och svåråtkomliga utrymmen. Den heta ångan dödar bakterier och löser effektivt upp alla typer av smuts, helt utan kemikalier. Se vårt utbud >


dammsugartillbehör
dammsugarpåsar
Ång- & Textilvårdstillbehör

Tips som gör städningen lättare!
Ett rent hem är härligt, men städning är inte alltid lika rolig. Här ger vi därför några tips på hur du kan göra städningen mer effektiv, enkel och rolig:

Gör en bra spellista 

Musik har en förmåga att höja humöret, så gör en bra spellista och dansa loss till din favoritmusik under tiden du städar. Lyssna i hörlurar eller ta enkelt med dig musiken i alla rum med en Bluetooth-högtalare.

Spara tid med en robotdammsugare

Har du en stressig vardag eller vill du helt enkelt lägga mindre tid på dammsugning? Investera då en robotdammsugare som gör jobbet åt dig och få mer tid över till annat.

Var metodisk

Ta ett rum i taget, så blir städningen mer effektiv. Se till att börja från toppen av ytorna och avsluta alltid med att dammsuga och torka golven. Damm och smuts faller nedåt och börjar du i fel ände (med att dammsuga) så kommer det att innebära dubbla jobb och/eller ett sämre resultat.

Städa tillsammans

Allt blir väl lite roligare tillsammans med andra, så varför inte försöka få med dina barn i städningen? Anpassa arbetssysslor och låt alla i hushållet hjälpa till efter förmåga. Var och en har sin uppgift, då går städningen undan. 

Belöning

Att unna sig något efter städningen är inte helt fel – så kom på en bra belöning för dig eller en gemensam för alla som hjälpt till. Oavsett vad det är, så kanske det motiverar inför nästa tillfälle.

Plocka & diska under tiden du lagar mat

Lämna inte disk i diskhon eller på diskbänken för ett senare tillfälle. Städa upp och rengör använda grytor och redskap under tiden maten står på spisen, då slipper du ta i det senare och kan istället göra något roligare.

Post-it lappar

Det kanske låter knasigt, men att märka ut ställen som behöver städas i hemmet med exempelvis en post-it, kan sporra dig att ta tag i det fortare.

Bra redskap är A och O

Din städning blir aldrig bättre än de redskap och de produkter du använder. Se till att investera i en bra dammsugare, se till byta golvmopp med jämna mellanrum och se till att de disktrasor och svampar du använder är fräscha.