Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
träning och hälsa

Oavsett om du vill komma igång med träningen eller mäta dina resultat bättre, finns det många smarta produkter: Sportarmband, pulsklockor, sporthörlurar och personvågar är några exempel på detta. Kanske vill du hitta bra redskap till hälsosammare matlagning, avsluta träningspasset med en fruktig smoothie eller ta ett avkopplande fotbad? Här ger vi dig tips på flera produkter passande träning, mat och vila.

Träna

Genom att träna och vara aktiv blir din kropp både starkare och friskare. Hitta den aktivitet som du tycker är rolig och passar ditt liv. Oavsett om du väljer styrketräning, löpning, promenader och yoga eller någon annan aktivitet kan du få motivation med aktivitetsarmband, pulsklocka och smartwatch som visar din träning direkt på armleden. Smarta trådlösa personvågar kan dessutom ge dig en ytterligare helhetsbild på din hälsa och hjälper dig nå dina mål. Motion ger till friskare liv.

aktivitetsarmband, fitbit, pulsklocka, smartklocka

Nå dina mål med Fitbit

Fitbit motiverar dig att nå dina mål med träning och hälsa, oberoende hur aktiv du är i dag. Välj bland Fitbits aktivitetsarmband, pulsklockor eller smartwatch, alla med appar för att analysera och visa dig din aktivitet, puls samt hjälper dig att sova bättre. Dessutom ger den smarta trådlösa personvågen Aria dig en helhetssyn gällande vikt, kroppfett, musikelmassa och BMI.

Se vilken Fitbit som passar dig
aktivitetsarmband, garmin, pulsklocka, smartklocka

Garmin Wearables - från aktivitetsarmband till smartwatch

Oavsett om du redan har en aktiv livsstil eller om du bara vill komma igång erbjuder Garmin dig aktivitetsarmband och smartwatch med inbyggda sportappar – och även smarta vågar med trådlös uppkoppling som hjälper dig att ta de rätta stegen mot en mer hälsosam och aktiv livsstil.

Se vilken Garmin som passar dig
aktivitetsarmband, pulsklocka, smartklocka

Aktivitetsarmband, pulsklocka och smartwatch

Perfekt för både mätresultat från din träning och din dagliga aktivitetsnivå. Armbanden finns med eller utan GPS och vissa modeller har även utökats med så kallade smartwatch-funktioner. Se vårt utbud och hitta klockan som passar dig! 

Hitta klockan som passar dig
NetOnNet sporthörlurar

Sporthörlurar

Hörlurar anpassade för träning har i många fall skydd mot svett, regn och är ibland trådlösa. Det innebär att du inte behöver någon sladd till mobilen/musikspelaren utan ansluter enkelt med Bluetooth.

Till produkterna
NetOnNet personvåg

Personvåg

För dig som vill ha koll på vikt, se detaljer eller analysera framsteg. Se vårt utbud och hitta en personvåg som passar ditt behov. Välj mellan mängder av funktioner och extrafinesser såsom wifi, bluetooth eller app-lösningar.

Till produkterna

Återhämtning

Att träna och äta bra är en god grund för att må bra. Men vi behöver också lyssna på kroppens signaler och ge oss själva utrymme för den där viktiga återhämtningen. Det gäller att inte gå på högvarv för länge eller för ofta. Då hinner vi inte återhämta oss, och det påverkar både hjärnan och resten av kroppen negativt. Återhämtning kan handla om att vila, ge tid för avslappnande massage, fotbad och prioritera den viktiga sömnen för att ladda batterierna på nytt.  

NetOnNet fotbad, fotfil, återhämtning

Fotbad & Fotfil

Ta ett avkopplande fotbad, vårda dina naglar eller få härligt mjuka fötter med en elektrisk fotfil.

Till produkterna
NetOnNet massage

Massage

Massageprodukter för ögon, nacke, ömma fötter, stela muskler och ryggar.

Till produkterna
NetOnNet, sömn, hälsa

Få koll på sömnen

Sömnen är viktig för vår hälsa och immunförsvar. Här hittar du produkter som är utformade för att hjälpa dig sova bättre.

Till produkterna

Äta hälsosamt

Att äta nyttigt och hälsosamt handlar om att fylla på kroppen med näringsrik och varierad kost. Det ska vara enkelt och roligt att laga mat samtidigt som man många gånger måste prioriera tiden. Ibland har vi möjlighet att lägga mycket tid att skapa härliga måltider och en del gånger behöver det gå fort. Flera maskiner i köket kan göra det smidigare att laga dina rätter. Med hjälp av slow cooker lagas maten när du gör annat och en matberedare eller stavmixer minskar tiden för hackande och mosande. För att fritera utan olja passar en airfryer utmärkt. Ät både för kropp och sinne.

Blender, juicemaskin

Blender & Juicemaskiner 

Njut av färskpressad juice eller nyttiga, läskande soppor och smoothies för en riktig näringskick. Perfekt efter träningspasset eller som mellanmål.

Till produkterna
slow cooker, airfryer, matberedare

Laga hälsosam och näringsrik mat

Tillaga frasig, friterad mat på ett hälsosammare sätt, förvandlar dina grönsaker till skruvade nudlar eller låt maten tillagas vid en låg temperatur under tiden du är på jobbet eller gymmet. 

Till produkterna