Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
träning och hälsa

Oavsett om du vill komma igång med träningen eller mäta dina resultat bättre, finns det många smarta produkter: Sportarmband, pulsklockor, sporthörlurar och personvågar är några exempel på detta. Kanske vill du hitta bra redskap till hälsosammare matlagning, avsluta träningspasset med en fruktig smoothie eller ta ett avkopplande fotbad? Här ger vi dig tips på flera produkter passande träning, mat och vila.


Träna

Aktivitetsarmband, pulsklocka, smartklocka

Aktivitetsarmband, pulsklockor och smartwatches

Perfekt för både mätresultat från din träning och din dagliga aktivitetsnivå. Armbanden är ofta snyggt designade, vilket innebär att du kan gå med dem hela dagen. Finns också i flera färger och modeller. Med eller utan GPS. Vissa träningsarmband har även utökats med så kallade smartwatch-funktioner. Det innebär att att de är kopplade till din mobil och skickar notiser när du får sms, samtal och mail.

Till produkterna
aktivitetsarmband, garmin, pulsklocka, smartklocka

Upptäck Garmin

Upptäck Garmins wearables, från aktivitetsmätare till smartwatches. Oavsett om du redan har en aktiv livsstil eller om du bara vill komma igång erbjuder Garmin dig aktivitetsmätare och smartwatches med inbyggda sportappar – och även smarta vågar med trådlös uppkoppling som hjälper dig att ta de rätta stegen mot en mer hälsosam och aktiv livsstil.

Till produkterna

Sporthörlurar

Hörlurar anpassade för träning har i många fall skydd mot svett, regn och är ibland trådlösa. Det innebär att du inte behöver någon sladd till mobilen/musikspelaren utan ansluter med Bluetooth.

Till produkterna
sportarmband

Sportarmband & träningsbälte

Skydda din telefon eller förvara den på ett smart sätt under träning. Hos oss hittar du flera bra tillbehör. Sportarmband och smidiga träningsbälten i olika modeller. Vissa är dessutom LED-belysta och gör att du syns bättre i mörkret. 

Till produkterna


Äta

Blender, juicemaskin

Blender & Juicemaskiner 

Njut av färskpressad juice eller nyttiga, läskande soppor och smoothies för en riktig näringskick. Perfekt efter träningspasset eller som mellanmål.

Till produkterna
slow cooker, airfryer

Hälsosam mat med mindre fett

Tillaga frasig, friterad mat på ett hälsosammare sätt, eller tillaga maten vid en låg temperatur under tiden du är på jobbet eller gymmet.

Till produkterna


Vila

Fotbad & Nagelfil

Ta ett avkopplande fotbad, eller få härligt mjuka fötter med en elektrisk fotfil.

Till produkterna

Massage

Massageprodukter för ögon, nacke, ömma fötter, stela muskler och ryggar.

Till produkterna

Personvåg & Blodtrycksmätare

För dig som vill ha koll på vikt och blodtryck, se detaljer eller analysera framsteg.

Till produkterna