Träning & Hälsa

Prylar för träning

Vill du komma igång med en hälsosammare livsstil och nya mål? Genom att träna och vara aktiv blir din kropp både starkare och friskare - och med rätt prylar blir träning, svettiga pass och matlagning mycket enklare. 

Oavsett om du väljer styrketräning, löpning, promenader, yoga eller någon annan aktivitet kan du få motivation med ett aktivitetsarmband, en pulsklocka eller smartwatch. Resultatet av din träning syns direkt på handleden eller i tillhörande appar. Smarta trådlösa personvågar kan dessutom ge dig en ytterligare helhetsbild på din hälsa och hjälpa dig nå dina mål. Ett bra sätt att kunna fokusera på träningen är att lyssna på peppande musik i anpassade träningshörlurar. Glöm inte heller av att reflexer och lampor gör dig extra synlig i mörkret om du är ute på kvällen för exempelvis en uppfriskande promenad eller löprunda.

Aktivitetsarmband, pulsklocka och smartwatch

Aktivitetsarmband, pulsklocka och smartwatch

En sportklocka kan ge dig extra motivation till att komma igång och du kan mäta resultat från din träning samt din dagliga aktivitetsnivå. Välj bland vattentåliga modeller, de som mäter sömn, kalorier och mycket mer. Klockorna finns med eller utan GPS och vissa modeller har även utökats med smartwatch-funktioner. Hos oss hittar du sportklockor från flera olika varumärken - bland annat från Garmin och Fitbit.

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular)

Apple Watch Series 5 har något för alla, oavsett om du tränar inför ett maraton eller bara vill röra mer på dig varje dag. I appen Träning kan du se upp till fem mätvärden i ett enda snabbt ögonkast. På så sätt har du koll på din träning. Logga dina träningspass med gps och höjdmätare, och använd den inbyggda kompassen för att hitta. Mät dina löprundor med avancerade funktioner som kadens och tempokontroll. 

sporthörlurar, träningshörlurar

Sporthörlurar

Sporthörlurar är framtagna för att prestera under press. Här är det inte bara ljudet som är i fokus utan minst lika viktigt är att dom sitter på plats under löprundan och är tåliga för dåligt väder och svett. Du hittar även trådlösa för bästa rörelsefrihet. Att lyssna på peppande musik är ett effektivt sätt att motivera sig själv till att ge det lilla extra under träningspasset. 

Personvåg

Personvåg

Smarta trådlösa personvågar kan ge dig en ytterligare helhetsbild på din hälsa och hjälper dig nå dina mål. Bra för dig som vill ha koll på vikt, se detaljer eller analysera dina framsteg. Se vilken personvåg som passar ditt behov. Välj mellan mängder av funktioner och extrafinesser såsom wifi, bluetooth eller app-lösningar.

Reflexer och tillbehör

Reflexer och andra bra tillbehör

Ska du ut och jogga eller promenera i mörkret? Då är det bra att bära reflexer så du syns. Hos oss hittar du olika reflexer och reflexvästar för både barn och vuxna. Även LED-lampor, små ficklampor och löparlampor för fötter och armar. Andra prylar som är bra att ha är såklart vattenflaska och en smart mobilväska eller ett sportarmband.


Prylar för återhämtning

Att träna och äta bra är en god grund för att må bra. Men vi behöver också lyssna på kroppens signaler och ge oss själva utrymme för den viktiga återhämtningen. 

Produkter för avslappnande massage och återhämtning

Det gäller att inte gå på högvarv för länge eller för ofta. Då hinner vi inte återhämta oss. Det påverkar både hjärnan och resten av kroppen negativt. Återhämtning kan handla om att vila, ge tid för avslappnande massage och prioritera den viktiga sömnen för att ladda batterierna på nytt. I vårt sortiment hittar du massageprodukter för nacke, ömma fötter, stela muskler och ryggar. Bra för cirkulation och hjälper till att lindra träningsvärk och stelhet. Du hittar även produkter som hjälper dig att få koll på sömnen, som exempelvis en sömnsensor för sömnövervakning och analys.


Äta hälsosamt

Att äta nyttigt och hälsosamt handlar om att fylla på kroppen med näringsrik och varierad kost. Det ska vara enkelt och roligt att laga mat samtidigt som man många gånger måste prioritera tiden. Laga god och nyttig mat med rätt prylar i köket.

Ibland har vi möjlighet att lägga mycket tid att skapa härliga måltider och en del gånger behöver det gå fort. Flera maskiner i köket kan göra det smidigare att laga dina rätter. Med hjälp av en slow cooker lagas maten när du gör annat och en matberedare eller stavmixer minskar tiden för hackande och mosande. För dig som vill hålla ner kaloriintaget passar en Airfryer utmärkt då du friterar utan olja. Ät både för kropp och sinne och få framförallt mer tid åt att hålla dig i form.

Blender och Juicemaskiner

Blender & Juicemaskiner 

Spana in blender & juicemaskiner för att njuta av färskpressad juice eller nyttiga, läskande soppor och smoothies för en riktig närings-kick. Tips! Till vissa blenders ingår behållare i olika storlekar som gör det enkelt att ta med sig en smoothie till träningen eller jobbet.

Spara tid och laga hälsosam mat

Tillaga frasig, friterad mat på ett hälsosammare sätt med en Airfryer, eller spana in en slow cooker som tillagar maten vid en låg temperatur och gör långkok med fantastiskt resultat som är klar när du kommer hem. Perfekt om du vill få tid till annat.

Köksprodukter från Philips

Köksmaskiner från Philips

Hos oss hittar du bland annat Airfryer, blender, råsaftcentrifug, matberedare och stavmixer med flera bra funktioner från varumärket Philips. Gör platsen i köket enklare och roligare. Hitta köksprodukterna från Philips som passar dig.